Po cemu si to zakljucioKanye je napisao/la:Fazon je sto je Slovacka jeftinija (koliko sam cuo) od ostatka EU pa su to ok pare.jasmin10 je napisao/la:A ako nista dodje kao neka odskočna daska do Njemačke.Konigsblau je napisao/la:Tačnije 800€. Pa mislim da se isplati ako je to tačno, standard je bolji nego ovdje. Hoće omladina da vidi svijeta..
Slovenija i Ceska su najbolje opcije za nase ljude. U Njemacku je bespotrebno ici. Osim ako planiras uzeti puno novca pa se vratiti. Ceska i Slovenija ti nece instant puno para donijeti, al su bolje za zivot kad uzmes sve faktore u obzir od Njemacke.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
naprijed rejal
Ne smijem o tome.Sveti je napisao/la: Po cemu si to zakljucio
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
harden je napisao/la:eno ga na panonskim gleda babe i pije pilsner na slamkuOsim13 je napisao/la:#freeHelćo

Ja prestajem pisati ovdje dok se helćo ne vrati
#freeHelćo
#JeSuisHelćo
#braZZers
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nekad se za ovo ban dobijao.Osim13 je napisao/la:harden je napisao/la:eno ga na panonskim gleda babe i pije pilsner na slamkuOsim13 je napisao/la:#freeHelćo![]()
Ja prestajem pisati ovdje dok se helćo ne vrati
#freeHelćo
#JeSuisHelćo
#braZZers

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Zasto je Njemacku bespotrebno ići?
Po meni je Kanada najbolja opcija ko može prihvatiti da će dolaziti jednom godišnje kući.
Po meni je Kanada najbolja opcija ko može prihvatiti da će dolaziti jednom godišnje kući.
Kako sam se navukao na Plague Inc 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Denis

Tako i treba. Dobra igra.Pegi10 je napisao/la:Kako sam se navukao na Plague Inc
COYS je napisao/la:Denis

Ako hoces, napravit cu jedan playlist mojih favorita.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Tako i treba. Dobra igra.Pegi10 je napisao/la:Kako sam se navukao na Plague IncCOYS je napisao/la:DenisKoliko dugo slusas vocal trance?
Ako hoces, napravit cu jedan playlist mojih favorita.
Jako dugooo!

Pojma nemas kako volim Moonbeam

Aerials je napisao/la:Intro ubija.
Najjaca.

On nema loše pjesme.COYS je napisao/la:
Najjaca.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Brat.

Eighth grade started playin football, then i was like fuck the field!
Cao. Odoh se napiti

Mor'o sam je mjutat, al je lijepa, šta je ovo Bože dragi.Derdiyok je napisao/la:

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
COYS je napisao/la:Jako dugooo!Trance, Vocal trance, Minimal, Progressive, Deep.... i jos dosta toga
Pojma nemas kako volim Moonbeam![]()
Ma bravoCOYS je napisao/la:

Ne mogu ranije da postam odgovor, spremam listu pa ne znam dali da mijesam zanrove i koliko u jedan gutljaj

Da COYS nije sad stavio vocal trance, rek'o bih 10/10Aerials je napisao/la:Intro ubija.

Mozda ti se svidi ova pjesma:
Glas 10/10 (barem u tom snimku) > Karleusa, Funky G, Seka Aleksic, Maja itd.uNbx je napisao/la:Mor'o sam je mjutat, al je lijepa, šta je ovo Bože dragi.Derdiyok je napisao/la:.
Volio bih da je cujem kako pjeva Toni Braxton - Un-break My Heart, to je bolji izazov od domacih pjesama.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 06 avg 2018, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 157 gostiju.