jel ovo tutorial kako uzeti ljetni hit koji cilja da zabavi, i učiniti ga nevjerovatno monotonim i dosadnimDerdiyok je napisao/la:
il treba bit dobro zato što je lijepa

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel ovo tutorial kako uzeti ljetni hit koji cilja da zabavi, i učiniti ga nevjerovatno monotonim i dosadnimDerdiyok je napisao/la:
Ovo neka Juventusova navijačka?tuzlak1987 je napisao/la:Pjesma ljeta koja se penje na onu stvar kao Despacito: "Kiki do you love me"
Ali zar se isplati ići za neke plate od 700 eura ?Konigsblau je napisao/la:Ode raja. Svaki dan čujem samo otišao ovaj, onaj.. Pola firme odavde otišlo u Slovačku.
eno ga na panonskim gleda babe i pije pilsner na slamkuOsim13 je napisao/la:#freeHelćo
A ako nista dodje kao neka odskočna daska do Njemačke.Konigsblau je napisao/la:Tačnije 800€. Pa mislim da se isplati ako je to tačno, standard je bolji nego ovdje. Hoće omladina da vidi svijeta..
Evo im sve, sve, sve...LAZARUS2000 je napisao/la:Vratite nam ljevaka evo vam pola tuzlaka
Pecno malo zapadne hercegovce, i yebiga.Raonffa je napisao/la:Šta je to komšija zglajz'o?
A fino sam mu rekao da se mani politike, nek' ide žene ganjati, al' to ti je kad si svaki dan sa Dantulom, povuče te penzionerski životuNbx je napisao/la:Pecno malo zapadne hercegovce, i yebiga.Raonffa je napisao/la:Šta je to komšija zglajz'o?
Fazon je sto je Slovacka jeftinija (koliko sam cuo) od ostatka EU pa su to ok pare.jasmin10 je napisao/la:A ako nista dodje kao neka odskočna daska do Njemačke.Konigsblau je napisao/la:Tačnije 800€. Pa mislim da se isplati ako je to tačno, standard je bolji nego ovdje. Hoće omladina da vidi svijeta..