A misa mu, ko li je kriv, gudra, furka da si neko i nesto ako prebijes onog njihovog/naseg i tako. Papci svi redom, nista drugo... Mozak ko sjemenkaDjulboni je napisao/la: ↑17 sep 2025, 22:22E čuj postoji rizik za neki sukob ?
Pa šta radi MUP KS ?
Zašto bilo ko priča o sukobu ?
Da li smo normalni ?
Nakon sranja 90 - tih da se međusobno sukobljavamo u svom gradu ?
Derbi je spektakl i papci su ga uspjeli sjebati, baš kao i sve sportske kolektive u Sarajevu, ali mora da je neko drugi kriv.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
De bolan ne brukajte se dalje.... Gdje snimak ?

Razmisli malo do mupa je, onda cemo sevratiti unazad kada vam nije bio uslovan stadion i dobili smo manje ulaznica? Cemu kmecanje uvijek dobijete preko 5%, 625 treba da vam pripada dobijete po 2k ulaznica. Kako ste krenuli bez nas derbi na Kosevu mozda bi i doslo 6/7k.nokee je napisao/la: ↑17 sep 2025, 20:17Naravno da nisam za ove mjere, ubija se svaka draz derbija, ali ako ne mogu HZ na Grbavicu, je nebi dao ni Manijacima na Koševo.
Što mene treba da zanimaju radovi na jugu? Zašto se ne smanji broj karata reciprocno tome koliko je umanjen kapacitet stadiona, valjda je to i po pravilima lige?
Vjerovatno ce biti neko saopstenje da Mup KS ne može da organizuje i da je zbog toga ta odluka, evo nemam info ali sam siguran da ce tako nešto biti.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne znam šta više kome nije jasno, kako planirate Manijake i Horde na istu tribinu? Vi koji živite u 1965. godini moram vas obavjestiti da se današnji navijači udaraju letvama po gradu i da to nije da odeš na njihovu tribinu i navijaš za njih kada igraju protiv nekoga kao birvaktile.
Zadnja izmjena: Riquelme1921, dana/u 18 sep 2025, 05:38, ukupno mijenjano 1 put.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Pa lomili ste stolice milion puta, najbolje citav sjever da vam damo. I ovako se medjusobno ne mozete, mozda je najbolje da ne dolazite na derbi..nokee je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:35Nabroja ti sve i svasta, samo nigdje vas u tome nema, a zbog smanjenja kapaciteta za horde u jednoj od sezona, kada se umjesto dotadašnje zdenke plus onog dijela sjevera, dala samo zdenka. Od tada počinje prepucavanje, 20km karta na kosevu izd itd.. Ali hajde, kako god ovo ne vodi ničemu.Pact1921 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 20:43A nismo mi prvi krenuli da ubijamo cari derbija . Nemoj zaboravit da prije par sezona nije Sarajevo htjelo da igra sa publikom derbi jer se teren na kosevu pravio pa na kraju se igralo u zenici na pomocnom terenu za reprezentaciju bez publike . Ili ono kad je bila 2002 kad je Sarajevo stavilo kartu za derbi 20 maraka . Naravno neki ce reci 20 maraka nije puno ali tada jeste kad je kutija drine bila marka a hljeb pola marke . Ili navijaci Sarajeva koji su protestovali derbije na grbavici pa nisu dolazili sad ne znam ni ja koliko derbija zaredom na grbavicu tamo od 2009 do 2012 protestovali ne znam ni ja iz kojeg razloga. Pa 110 derbi kad navijaci sarajeva opet nisu dosli protestovali . Pa 111 smanjili kapacitet na jugu koseva iz razloga sto se pravio WC tako su bar rekli . Onda imate jos onaj jedan derbi na kosevu kad su Horde zla protestovali ne znam ti ni ja zbog cega pa nisu navijali pa jedini koji su otisli na sjever su bili Central Forci i tad su ljudi prvi put culi za njih. I tada je pjevana pjesma e moj Hase horde ti se gase . I to su samo situacije kojih mogu da se sjetim .nokee je napisao/la: ↑17 sep 2025, 20:17Naravno da nisam za ove mjere, ubija se svaka draz derbija, ali ako ne mogu HZ na Grbavicu, je nebi dao ni Manijacima na Koševo.
Što mene treba da zanimaju radovi na jugu? Zašto se ne smanji broj karata reciprocno tome koliko je umanjen kapacitet stadiona, valjda je to i po pravilima lige?
Vjerovatno ce biti neko saopstenje da Mup KS ne može da organizuje i da je zbog toga ta odluka, evo nemam info ali sam siguran da ce tako nešto biti.
Meni je bezveze da je 2000 manijaka na kosevu, treba cijeli jug da ide vama bez problema.. ali isto tako mi je bezveze da nakon sto je zdenka i istok nama pripadao iza rata dobar broj godina, spalo se na zdenku gdje se nabije 1.800 ljudi.
Fk Željezničar.
Ma ja, ne moze niko s vama izgleda.Pablo11 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 05:38Pa lomili ste stolice milion puta, najbolje citav sjever da vam damo. I ovako se medjusobno ne mozete, mozda je najbolje da ne dolazite na derbi..nokee je napisao/la: ↑17 sep 2025, 21:35Nabroja ti sve i svasta, samo nigdje vas u tome nema, a zbog smanjenja kapaciteta za horde u jednoj od sezona, kada se umjesto dotadašnje zdenke plus onog dijela sjevera, dala samo zdenka. Od tada počinje prepucavanje, 20km karta na kosevu izd itd.. Ali hajde, kako god ovo ne vodi ničemu.Pact1921 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 20:43
A nismo mi prvi krenuli da ubijamo cari derbija . Nemoj zaboravit da prije par sezona nije Sarajevo htjelo da igra sa publikom derbi jer se teren na kosevu pravio pa na kraju se igralo u zenici na pomocnom terenu za reprezentaciju bez publike . Ili ono kad je bila 2002 kad je Sarajevo stavilo kartu za derbi 20 maraka . Naravno neki ce reci 20 maraka nije puno ali tada jeste kad je kutija drine bila marka a hljeb pola marke . Ili navijaci Sarajeva koji su protestovali derbije na grbavici pa nisu dolazili sad ne znam ni ja koliko derbija zaredom na grbavicu tamo od 2009 do 2012 protestovali ne znam ni ja iz kojeg razloga. Pa 110 derbi kad navijaci sarajeva opet nisu dosli protestovali . Pa 111 smanjili kapacitet na jugu koseva iz razloga sto se pravio WC tako su bar rekli . Onda imate jos onaj jedan derbi na kosevu kad su Horde zla protestovali ne znam ti ni ja zbog cega pa nisu navijali pa jedini koji su otisli na sjever su bili Central Forci i tad su ljudi prvi put culi za njih. I tada je pjevana pjesma e moj Hase horde ti se gase . I to su samo situacije kojih mogu da se sjetim .
Meni je bezveze da je 2000 manijaka na kosevu, treba cijeli jug da ide vama bez problema.. ali isto tako mi je bezveze da nakon sto je zdenka i istok nama pripadao iza rata dobar broj godina, spalo se na zdenku gdje se nabije 1.800 ljudi.
Nista mi se necemo pojavljivati na derbijima, da se ne jjebete oko tampon zona, a vi cete na Koševu dobiti citaj Jug i pola zapada, svakako nas nema 6-7k
Hahah joj gdje vi živite, sta radite, kako opstajete..
Derbi je čovječe, kako ne kontas? Kroz godine ste od dijela sjevera i istoka dosli do toga da nam date 500 karata zdenke a očekujete citav jug i dio zapada na Koševu, samo jer je kapacitet takav, pa jel stvarno mislis da je neko lud da vam to da a vi nama zdenku? Hajd evo, realno?Pablo11 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 05:34Razmisli malo do mupa je, onda cemo sevratiti unazad kada vam nije bio uslovan stadion i dobili smo manje ulaznica? Cemu kmecanje uvijek dobijete preko 5%, 625 treba da vam pripada dobijete po 2k ulaznica. Kako ste krenuli bez nas derbi na Kosevu mozda bi i doslo 6/7k.nokee je napisao/la: ↑17 sep 2025, 20:17Naravno da nisam za ove mjere, ubija se svaka draz derbija, ali ako ne mogu HZ na Grbavicu, je nebi dao ni Manijacima na Koševo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.