Ko me izbaci iz prve?Derdiyok je napisao/la: Aha. Skrivena je, samo prva postava ima pravo da je otvori. Prijem.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A nije vam valjalo kad smo Besko i ja patrolirali temom, eto vam sad. 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Pozdrav svima :kahva:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa vaše represivne mjere su i učinile da sve iza vas podivlja.Sarmelino je napisao/la:A nije vam valjalo kad smo Besko i ja patrolirali temom, eto vam sad.
Seaman mijenja državljanstvoanell je napisao/la:Ko me izbaci iz prve?Derdiyok je napisao/la: Aha. Skrivena je, samo prva postava ima pravo da je otvori. Prijem.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Njega je mogla samo neka stranka utrpati.Osim13 je napisao/la:Seaman mijenja državljanstvoanell je napisao/la:Ko me izbaci iz prve?Derdiyok je napisao/la: Aha. Skrivena je, samo prva postava ima pravo da je otvori. Prijem.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
MACA 2018sljivo je napisao/la:Pa vaše represivne mjere su i učinile da sve iza vas podivlja.Sarmelino je napisao/la:A nije vam valjalo kad smo Besko i ja patrolirali temom, eto vam sad.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
pa ja pitam može li se malo kroz prste progledat, jer ne može na lijepe očiAerials je napisao/la: Kakva moć, tamo niko nikog ne sluša.![]()
Boga mi, znam jednu, nimalo blage naravi.![]()
Je li i zadnje upućeno meni ili?

tebi su koje ono lijepe

ma nije ova teška, mogu je podićPenaltiky je napisao/la: Nema težih i zahtjevnijih od Tuzlanki.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Treba pod remećenje javnog reda i mira uvesti i svaku buku nedjeljom prije 10 sati. Probudi pola komšiluka do pola 10 i onda prestane, pa pusti narod da odmara nedjeljom jbt.
Nema ništa na lijepe oči.
Smeđe.

Pa moram pitati jer si odvojio, a nekad znaju tako nekom drugom ostaviti poruku.DenchiNL je napisao/la: pa ja pitam može li se malo kroz prste progledat, jer ne može na lijepe oči![]()
![]()
tebi su koje ono lijepe![]()

Nema ništa na lijepe oči.

Smeđe.

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 05 avg 2018, 09:46, ukupno mijenjano 2 puta.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Samo je radila prirodnu ljudsku potrebu u ovom slucaju dala je sebi slobodu da to ucini kao hajvan
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
a jaAerials je napisao/la: Smeđe.

poop eyes

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Penaltiky je napisao/la:Smije li se čestitati Dan Domovinske Zahvalnosti Hrvatima?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
-
- Kontakt:
evo ide jedna Karmen Elektra!
Haj ti malo pauziraj, pa u pauzi nadji nekog drugog koga ces natezati da vidis dokle ga mozes zajebavat prije nego sto te posalje u neku stvar.Penaltiky je napisao/la:Smije li se čestitati Dan Domovinske Zahvalnosti Hrvatima?
s tobom cemo se pozdraviti.Vijadukt je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Smije li se čestitati Dan Domovinske Zahvalnosti Hrvatima?
jednom ti progledam kroz prste, ti opet pokusavas temu okrenuti ka istoj raspravi. mislis valjda da je ovdje neko blesav a ti pametan? te bosnjacki forum, te nacionalni interes, te domovinska zahvalnost... nije ovo forum za tebe, nadji neko drugo mjesto gdje ces koske bacati.