Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Zapaliću ti Goražde legendolegenda reala je napisao/la:Kako prođe drugo poluvrijeme ,jesu Pepe i Ronaldo šta slomili ,ako nisu ,biće bolje protiv Vilareala u srijedu
Kakve veze ovo ima sa cijelom recenicom? Kakve ograde nema?Raul7 je napisao/la:ovaj marcelo il je dijete ili pojma nema o fudbaluno fence ali tako je...nakon 4-0 da se muce nesto, da se trude i rizikuju povredu, pa nije niko lud
Ronaldo ih plaho voli...Madridista18 je napisao/la:Sad ispratiti Viljareal sa jedno 7 komada
...koju posluku porati. Mourinho je vidio ali nije cuo, vidio ali nije vidio... Mou se malo pogubiobambina je napisao/la:Realov vratar Iker Casillas u ponedjeljak ujutro zapeo je u prometnoj gužvi te nije stigao na vrijeme na trening. Trener Jose Mourinho nije imao razumijevanja za svog čuvara mreže te ga je novčano kaznio
Casillas je na svom profilu na jednoj društvenoj mreži objasnio razlog kašnjenja. Obilna kiša u gradu izazvala je golemu gužvu na prometnicama Madrida. Objavio je i fotografiju prometne gužve kao dokaz. Mourinho nije imao razumijevanja.
'Tjedan je počeo loše, prvo sam upao u gužvu, a kasnije me kaznio i Mourinho zbog kašnjenja. A dao sam mu dokaz', napisao je Casillas.
Šta reći???
Bravo za MourinhaHarrison je napisao/la:Trebao je Iker ranije krenuti na trening, znao je da pada kisapa ne bi dobio po djepu.
, a mogao je i biciklom na trening kao kad je pocinjao u Realu
, salim se... Mourinho je to morao uraditi zbog ostalih igraca, a vratice on njemu pare na drugi nacin... i to tajno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.