Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2015, 22:13

turku je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:I iduci put neka stave neutralnog komentatora..
sigurno je utjecao na rezultat, sto frajer slucajno rece da na pocetku utakmice nije bio ofsajd hmm njegovom bezobrazluku nigdje kraja
Ne moze se gledati utakmica kada covjek svaki pokret Slobode gleda iz nekog svog ugla, ne znam zasto..
Ponovio je za ofsajd 20 puta, kao da Hamzabegovic nije odbranio ono..

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 25 jul 2015, 22:14

jurisicduska je napisao/la:U Slobodi valjaju Zeba i Ivetić, jedina dva fudbalera na kojim vidiš da ih je neko trenirao od malih nogu, ovo ostalo il je sirovi talenat neobrazovani, ili trkači koji su s loptom na Vi. Bez uvrede. Ovo ko da vas je neko skupio putem do Zenice, a ni Čelik nije bolji ali vidi se ta tradicija kluba, Bilino polje, igraju kolko im treba.

Ivetić baš školovan i kvalitetan fudbaler, iako se ne vidi ovako "golim" okom, vaš najbolji igrač.

Sutra 2 derbija, biće zanimljivo. BHT odličan.
Primjetio sam Pericu još prošle godine na BP kako je ordinirao po terenu, vidi se da zna, što bi se reklo školovan igrač, dosta dobar za naših uslova.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 25 jul 2015, 22:18

tuzlak1987 je napisao/la:
turku je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:I iduci put neka stave neutralnog komentatora..
sigurno je utjecao na rezultat, sto frajer slucajno rece da na pocetku utakmice nije bio ofsajd hmm njegovom bezobrazluku nigdje kraja
Ne moze se gledati utakmica kada covjek svaki pokret Slobode gleda iz nekog svog ugla, ne znam zasto..
Ponovio je za ofsajd 20 puta, kao da Hamzabegovic nije odbranio ono..
Pa napomenuo najvecu gresku sudije, u cemu je tu problem? tu nema razlike da li je odbranio ili ne bitno je da je napravljena velika greska..sasvim normalan prenos iako zorana ne volim kako komentarise, ali realno govori

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 25 jul 2015, 22:19

joker90 je napisao/la:NK Čelik-majstori mesarstva i zadrzavanja vremena.
Imas li argument za to? Ako tvrdis da je Čelik mesarska onda si trebao napisati da je i SLoboda. Isti broj prekrsaja. Broj prekrsaja na utkamici je bio prosjek kao i na ostalim utakmicama BHT PL. Nista cudno za nasu ligu.
Zadrzavanje vremena? Svaka ekipa koja vodi zeli zadrzati vrijeme.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2015, 22:22

Celik 20 prekrsaja, Sloboda 17. Ali jedini Slobodin koji je sviran da je bio za zutog je Mehmedovic, ostali ono bezvezni gurkanja u mjestu i povlacenja na sredini..

Protiv ovog je tesko igrati, a u Tuzli onda druga prica. Dodje Celik koji nije ni nalik ovom kao da su dvije druge ekipe :)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 jul 2015, 22:24

Polemika danas:
slika

Polemika sutra:
slika
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 jul 2015, 22:25

Šuko je koliko sam ja primjetio pogriješio kada je Ordagića označio kao igrača koji je pogrešno predao loptu prije našeg gola. Koliko sam ja vidio Zeba je pogriješio. ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 25 jul 2015, 22:25

tuzlak1987 je napisao/la:Celik 20 prekrsaja, Sloboda 17. Ali jedini Slobodin koji je sviran da je bio za zutog je Mehmedovic, ostali ono bezvezni gurkanja u mjestu i povlacenja..
pa to je sasvim korektna utakmica, s obzirom na gostovanja po prijedoru, bijeljini i drugim velelepnim stadionima sjetit ces se ovih rijeci da je sasvim korektno bilo sve na terenu..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jul 2015, 22:26

Koji je ovo cirkus jbt,tuzlaci orginal klonirani pitari,ali od prije 7-8g. Nafuraju se,nahvale svoje,kontaju to je to. Dovedu imena,odigraju managera,uzmu sve sto se moze uzeti,dok jos liga ne pocne...

Ubio ih celik jbt,ljudi tanku ekipu imaju,ali znali koliko i sta mogu,zabili go,uzeli 3 boda i cao. Neka su vas ubili,ubiju i nas i valjaju se i svaka ekipa to radi u plbih. Svaka cast celiku,mislim cak da su trenutno oni u najvecim problemima pored borca i slavije!

Svaki visok let,zahtjeva zajeb.ano prizemljenje :P

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 jul 2015, 22:29

Pappy je napisao/la:Je l svima BHT daje isti signal u državi ? Čelik ubio Slobodu prvo poluvrijeme, šetao se kroz kazneni prostor, i ovdje se priča o srećnoj pobjedi. Ma dajte ljudi. Krali vrijeme, čuvali rezultat, pa logično. Sloboda u svojoj ekipi ima nekoliko igrača koji jednim potezom rješavaju utakmicu. Na papiru mnogo jača ekipa od Čelika, ali još uvijek nije uigrana. Ali jedan majstorski potez Zajka ili nekoga okreće rezultat. I šta sada, Čelik treba rizikovat da im neko bekne gol radi gluposti. :crazy: Proći će par kola dok se Sloboda ne uigra, i jedino je neuigranost dovoljan argument, a pozivanje na neku sreću je po meni bespotrebno.
:clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 25 jul 2015, 22:31

SarajlijaTM je napisao/la:Koji je ovo cirkus jbt,tuzlaci orginal klonirani pitari,ali od prije 7-8g. Nafuraju se,nahvale svoje,kontaju to je to. Dovedu imena,odigraju managera,uzmu sve sto se moze uzeti,dok jos liga ne pocne...

Ubio ih celik jbt,ljudi tanku ekipu imaju,ali znali koliko i sta mogu,zabili go,uzeli 3 boda i cao. Neka su vas ubili,ubiju i nas i valjaju se i svaka ekipa to radi u plbih. Svaka cast celiku,mislim cak da su trenutno oni u najvecim problemima pored borca i slavije!

Ma joj, ja stvarno ne mogu da skontam njihovu kuknjavu.. pa imali su sve uslove za igru, od sudije do terena, navijaca itd dobro ljudi i prosli na kraju kad sagledas sve.. pa celik igra vec 3 sezone u istoj opremi zahvaljujuci urnebesnoj situaciji u klubu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2015, 22:54

SarajlijaTM je napisao/la:Koji je ovo cirkus jbt,tuzlaci orginal klonirani pitari,ali od prije 7-8g. Nafuraju se,nahvale svoje,kontaju to je to. Dovedu imena,odigraju managera,uzmu sve sto se moze uzeti,dok jos liga ne pocne...

Ne možeš ti ni jedan post a da svoje komšije ne pomeneš roll:
Samo određeni likovi na ovom forumu mišljenje o nekoj ekipi kroje čitajući postove pojedinih navijača tog kluba.

Sad da ih je Čelik ubio ja nisam primjetio, neko je ranije napisao, možda Čelik nije zaslužio tri boda al vala nije ni Sloboda jedan.
Mnogi će se okliznuti u Zenici to treba da bude jasno svima.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jul 2015, 23:10

hilmo je napisao/la:

Ne možeš ti ni jedan post a da svoje komšije ne pomeneš roll:
Samo određeni likovi na ovom forumu mišljenje o nekoj ekipi kroje čitajući postove pojedinih navijača tog kluba.

Sad da ih je Čelik ubio ja nisam primjetio, neko je ranije napisao, možda Čelik nije zaslužio tri boda al vala nije ni Sloboda jedan.
Mnogi će se okliznuti u Zenici to treba da bude jasno svima.
Pa da,ko ce koga ko svoj svoga ;)
A ako cemo posteno,furaju se na vas,sto jest jest,samo su tek na pocetku

E sad zamisli da prema forumu,krojim misljenje o konama? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Ali onako realno,zasluzili su da im se popije malo krvi na slamku ;)

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 25 jul 2015, 23:16

Ma ovako isto će biti i sa pitarima ako zjane koji bod s Drinom, malo prepucavanja, neki se prime a neki ne.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 jul 2015, 23:17

Prve 3 utakmice i odmah 3 pobjede domacina :?
Bice "mrtvih"do kraja ove sezone.Bice ove sezone 3 za 3 vise nego ikada do sad :oops:
Sloboda me prijatno iznenadila,bez obzira na ovaj poraz cini mi se da kad se uigraju mogu puno vise.Malo su raja beze digla frku oko njihovog transfer roka gdje su se ljudi pojacali a pojedinici odmah poceli pricati neke nebuloze tipa "samo bahato" isl pa ih raja sad malo mezi.Ali bez obzira na sve mislim da su najveci kandidati za 6 mjesto :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2015, 23:19

SarajlijaTM je napisao/la: Pa da,ko ce koga ko svoj svoga ;)

E sad zamisli da prema forumu,krojim misljenje o konama? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Ali onako realno,zasluzili su da im se popije malo krvi na slamku ;)
A dobro vi tako volite da pijete krv, a kad se vama počne piti onda ide priča kako ste ugorženi, kako vas ni novinari ne vole.....

Par postova sam vidio u kojem se najavljuje neki visok plasman na kraju sezone, i kao neko ko malo ozbiljnije gleda na sve samo sam se nasmijao kao što sam se smijao nekad prije svojim kolegama na temama FKS. Čekaj prvo da pogledamo, pa ćemo onda o očekivanjima.
Gledajući večerašnju utakmicu Sloboda mi se nije činila kao bolja ekipa od Čelika. Ali ovo je tek početak treba vremena da se uigraju, čak mi je Čelik djelovao dosta uigranije, ali valjda se stvori takav osjećaj kada ekipa paš i ne želi da gradi neke napade.
Isuviše je rano za neke konačne prognoze ali ako Čelik protiv sličnih i slabijih ekipa bude igrao ovako opstanak je siguran, s druge strane ako Sloboda ne posloži to malo bolje, ništa od tog 5-6 mjesta.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 jul 2015, 00:53

Neki su visoko poletjeli pa prizemljili,ništa strašno,dešavalo se i nama ;)

Više realnije a manje subjektivnije i doce to na svoje,tipovali su na pobjedu Slobode mnogi(vecinom navijaci Slobode) što je opet naravno njihovo sasvim legitimno pravo i nešto što nekako i razumijem,malo euforija zbog pozitivnih dešavanja unutar samog kluba,pristojnog igrackog kadra i dosta dobrih odradjenih priprema ali je fakat simaptićno gledati kako se sad kao nacudit ne mogu krajnjem ishodu,.

Sloboda koja u Zenici ima jednu ligašku pobjedu u proteklih 15+ godina,dva remija uz osam poraza u poslijednih deset godina je kao favorit na Bilinom ? Jeste al sutra,malo sutra,.Da se razumijemo Čelik je još i gori na Tušnju ali malo koji Zenicanin ce i najaviti pobjedu tamo ili tipovati na istu,Čeliku bod na Tušnju puna kapa,tradicija jbg.,teško je protiv nje cak i Arsenalu kontra Stokea na Britaniji stadionu..

I sad kao krecu izvlakuše tipa "imali smo loptu".,jeste rodjaci al u drugom poluvremenu u kojem je ocigledno bilo da Čelik ima ambiciju samo da sacuva gol,bilo je tu prilika za kontru ali malo igraca prema naprijed ali i nedostatak kvaliteta u vezi,.Heco i Pezer zajedno na terenu u veznom redu,ja se ibretio jbt..Sloboda nije imala ni jednu pravu priliku na utakmici al eto,imali ste loptu,nosite je kući i probajte skontati kud da "gonite" s njom..

Da se razumijemo,pocetak je sezone,jedna utakmica ne pokazuje ništa posebno,dugo još da se igra..

@Pappy

Dobar Pop.defanzivno prekucao,zalaganje na nivou :thumbup:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 jul 2015, 00:59

Samo da pohvalim BHT danas :thumbup:
lezVe do bagro

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 jul 2015, 01:23

[youtube][/youtube]

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 26 jul 2015, 10:38

Kolike su cijene karata za pojedine stadione-utakmice?
Vecinu sam stadiona obisao, al ako nema reciprociteta sa drugim navijacima, i slobodnim ulazom, vjerujem da nama kao gostima budu skuplje karte. Tako da ne znam pravu sliku cijena ulaznica :-D.

Interesuje me koji klubovi imaju polusezonske i sezonske ulaznice, i koja im je cijena?

Hajde da pricamo nesto bez prepucavanja :-P
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.