skoro je i musa bio kod nas na tekmi gotive se jaraniGracanicaAA je napisao/la:Danas na stadionu kod nas vas Diatta, gotivan lik![]()
Došo gledat našu mašineriju
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja opet nesto kontam bolje da se ti strucnjaci prepucavaju na forumu nego da su ostali u klubu,manje zlo.theboss_RD07 je napisao/la:Ja sam napisao, svi se slozili samnom, jedino me @crvenobijeli napao. A on i ovaj @vijestifriske su glavni u ovim prepucavanjima. Isto neka djecija igra:theboss_RD07 je napisao/la:ovo je najgluplji pdf u historiji ovog foruma
"Ti si Doro."
- "A-a, necu ja bit' Doro, ja cu bit Kadija"
"Medina 'vaka, Medina 'naka"
Skontajte samo da citav ovaj forum ismijava nasu temu zbog par maloumnika. Ne znam je li vam toliko dosadno kod kuce pa nemate sta radit nego kurcit se po forumu ili...?
Po meni ove tipa @vijestifriske treba odstranit na par dana, da dodju sebi malo
Kakve su prognoze za Mostar, da cujem znali smo se vratiti neporazeni iz Mostara? Šta mislite kako cemo ovaj puta proci, ja prizeljkujem remi, što mi da zapravo jer kako smo igrali zadnje utakmice.
http://nkzvijezda.com/najava-utakmice-v ... tatistike/" onclick="window.open(this.href);return false;
odlicna analiza i uvod u sledece kolo u kojem zvijezda igra u mostaru protiv veleza
pohvale za portal i pisku
odlicna analiza i uvod u sledece kolo u kojem zvijezda igra u mostaru protiv veleza
pohvale za portal i pisku
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pohvale za trenera,igrace,piskice samo naprijed,pohvale za ovog covjeka koji je doveo trenera,sto prije otjerati ovu zabokrecinu koja se nakuplja oko kluba.
možeš li iznijeti malo više o toj žabokrečini o kojoj govoriš? ko su ti ljudi,šta loše rade ,jesu li se okoristili? ako si već napisao molim te da sada i obrazložiš...rasta1922 je napisao/la:Pohvale za trenera,igrace,piskice samo naprijed,pohvale za ovog covjeka koji je doveo trenera,sto prije otjerati ovu zabokrecinu koja se nakuplja oko kluba.
Potpis. Konstantno pricas o tome, samo da bih ocrnio rad ljudi u klubu. Slobodno iznesi ovdje da znamo ko je se okoristio i kako? Drugo znamo dobro da si ti stari clan uprave, koji su nesvjesnim radom doveli Zvijezdu gdje jeste. Zato pustite ljude neka rade ili se javno oglasite o tome ko sta gdje? Samo to vam je mac sa dvije ostrice, mnogo dugova je ostalo, kad bih ljudi iznjeli pravu istinu svega bih bilo.zmaj348 je napisao/la:možeš li iznijeti malo više o toj žabokrečini o kojoj govoriš? ko su ti ljudi,šta loše rade ,jesu li se okoristili? ako si već napisao molim te da sada i obrazložiš...rasta1922 je napisao/la:Pohvale za trenera,igrace,piskice samo naprijed,pohvale za ovog covjeka koji je doveo trenera,sto prije otjerati ovu zabokrecinu koja se nakuplja oko kluba.
Kakva bi korist bila da ja to vama ovdje pricam po forumu,vi ste obicni simpatizeri kluba ko i ja.
Moram se naci sa Petrom da mu objasnim neke stvari,jer inace ode on na zimu ko metak.
Moram se naci sa Petrom da mu objasnim neke stvari,jer inace ode on na zimu ko metak.
Dok je Alija Skahic u klubu, Petar nigdje ne ide, ali citam ti izmedju redova te zabokrecine vec vise da odu iz kluba. U to budi siguran, Petar ima povjerenj vecine ljudi iz uprave, navijaci ga obozavaju i dok je navijaca Petar ce ostati dugo u Zvijezdi. A Petra mozes vidjeti danas na treningu u 14:00hrasta1922 je napisao/la:Kakva bi korist bila da ja to vama ovdje pricam po forumu,vi ste obicni simpatizeri kluba ko i ja.
evo sada ću zamoliti sve koje iznose ovakve optužbe ako nemaju konkretne stvari da iste ne iznose,ja npr.da imam neku inf.iznio bih istu ovdje na forum pa neko bih povodom toga možda i mogao nešto uraditi(spriječiti)oko neke malverzacije.Ovako sada ispadaš ne ozbiljan u svojim tvrdnjama-bez uvrede...rasta1922 je napisao/la:Kakva bi korist bila da ja to vama ovdje pricam po forumu,vi ste obicni simpatizeri kluba ko i ja.
Molba uvazena.zmaj348 je napisao/la:evo sada ću zamoliti sve koje iznose ovakve optužbe ako nemaju konkretne stvari da iste ne iznose,ja npr.da imam neku inf.iznio bih istu ovdje na forum pa neko bih povodom toga možda i mogao nešto uraditi(spriječiti)oko neke malverzacije.Ovako sada ispadaš ne ozbiljan u svojim tvrdnjama-bez uvrede...rasta1922 je napisao/la:Kakva bi korist bila da ja to vama ovdje pricam po forumu,vi ste obicni simpatizeri kluba ko i ja.
Ali zapamtite ovaj dan i ove postove.
- zvijezdica
- Kontakt:
Možda bi bilo lijepo istaći da ovaj put navijači Borca nisu napravili ni jedan incident na stadionu i da su i pored poraza svog kluba bili izuzetno korektni!Sa ovakvim ponašanjem su uvijek dobrodošli na Banju Ilidžu!
-
Svaka čast momku koji pise tekstove o Zvijezdi na oficijelnoj stranici, samo, neko bi ubuduće ipak trebao pregledati tekstove i ispraviti eventualne gramatičke i pravopisne greške. Pogledajte samo tekstove na web stranicama ostalih klubova.
Znam da je ovo tek početak rada oficijelne stranice NK Zvijezda, ali u svemu treba napredovati i ispravljati stare greške.
PS. Bez uvrede za ikoga, samo sam dao dobronamjerni savjet.
Znam da je ovo tek početak rada oficijelne stranice NK Zvijezda, ali u svemu treba napredovati i ispravljati stare greške.
PS. Bez uvrede za ikoga, samo sam dao dobronamjerni savjet.
-
- Kontakt:
Da je uzet makar bod Veležu da se skroz vratimo u pozitivu i naravno u borbu za sredinu tabele.
Vidi se napredak i na tribinama,ljudi je sve više. Misilim da je trener pokrenuo mašinu na bolje,vide se promjene u klubu u organizacijskom planu. Brko je pozdravio cijelu tribinu nakon pobjede nad Borcem zahvaljivo se publici i mislim da će sve više ljudi i zbog njega dolaziti na tekmu.
Vidi se napredak i na tribinama,ljudi je sve više. Misilim da je trener pokrenuo mašinu na bolje,vide se promjene u klubu u organizacijskom planu. Brko je pozdravio cijelu tribinu nakon pobjede nad Borcem zahvaljivo se publici i mislim da će sve više ljudi i zbog njega dolaziti na tekmu.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
sramota bi bilo da i bez boda u mostaru na domacu utakmicu protiv mladosti nebude bar 2000 ljudi.
lijepe se stvari desavaju trenutno u klubu krenulo je nabolje pobjeglo se sa samog dna.opstanak nece doci u pitanje to je sada sigurno ekipa ce se dodatno pojacati i bicemo bolji sledece polusezone.
imat cemo ekstra protivnike kuci isto tako i posjeta ce biti bolja.
utakmica protiv veleza je prva ove polusezone gdje nasi igraci ulaze bez ikakvog pritiska,uz naseg brku koji j tata mata za loptu vjerujem da ce postaviti dobru taktiku i odabrati najbolje igrace da se vratimo neporazeni
pozdrav za svu raju koja je bila uz nas klub kad je najteze bilo,VOLIM TE ZVIJEZDO
lijepe se stvari desavaju trenutno u klubu krenulo je nabolje pobjeglo se sa samog dna.opstanak nece doci u pitanje to je sada sigurno ekipa ce se dodatno pojacati i bicemo bolji sledece polusezone.
imat cemo ekstra protivnike kuci isto tako i posjeta ce biti bolja.
utakmica protiv veleza je prva ove polusezone gdje nasi igraci ulaze bez ikakvog pritiska,uz naseg brku koji j tata mata za loptu vjerujem da ce postaviti dobru taktiku i odabrati najbolje igrace da se vratimo neporazeni
pozdrav za svu raju koja je bila uz nas klub kad je najteze bilo,VOLIM TE ZVIJEZDO
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- RezervniGolman
- Kontakt:
Meni jako draga Zvijezda. Dobrodošli 

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
@pastrmka sjecas se zadnjeg kola prije 4-5 godina, kada ste vi gostovali u modrici, a orasje zvijezdi, i nakon sto ste osigurali opstanak, dosli ste u gradacac i to proslavili. Tu je zvijezda pokazala karakter i pobijedila orasje, bez obzira na sve.
P.S jesil ti bio taj dan u modrici, pa posle u Gradaccu??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nisam bio ali od tada simpatisem Zvijezdu. Ekipa koja uvijek igra otvoreno kad dodje u Mostar. Dosta puta su znali i bodove odnijet. Prosle jedan a mi njima tamo sva tri. Nadam se dobroj tekmi i pobjedi Rođenih naravnoesprit24 je napisao/la:@pastrmka sjecas se zadnjeg kola prije 4-5 godina, kada ste vi gostovali u modrici, a orasje zvijezdi, i nakon sto ste osigurali opstanak, dosli ste u gradacac i to proslavili. Tu je zvijezda pokazala karakter i pobijedila orasje, bez obzira na sve.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Je li Anel Alibasic jos kod vas ? Igra li ? Ako igra kakav je ?
alibasic je kod nas, zadnju utakmicu je odigrao prije 3 kola u tuzli protiv slobode.sada protiv borca je mec odgledao sa klupe.dolaskom novog trenera konkurencija se zaostrila a i on je bio povrijeden.ako ostane preko zime ocekujem ga u prvom timu jer je do sad bio solidanlazar je napisao/la:Je li Anel Alibasic jos kod vas ? Igra li ? Ako igra kakav je ?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.