Jack Wilshere could return to action for Arsenal in a month, confirms Arsene Wenger!

A za Milan no sikiriki, dobivamo ih lagano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jack Wilshere could return to action for Arsenal in a month, confirms Arsene Wenger!
Faraon iz Visokog je napisao/la:Protiv milana u zutim dubai dresovima,zbog istog sponzora
kolika je kvota da ce ibra crveni dobit, kako ga je krenulo bice 1.10 na njegov crveniahmad_tz je napisao/la:to je ba reko da ga ibra ne nabije, sad je onaj koscenli u opasnosti
Više mi izgledaju kao: "Šta bola ti pričaš ?"nedim1993 je napisao/la:
kad ih pogledaš ulijevaju povjrenje
Meni vise kao "Milan nama dat go,nema sanse"*p!p!t@* je napisao/la:Više mi izgledaju kao: "Šta bola ti pričaš ?"nedim1993 je napisao/la:
kad ih pogledaš ulijevaju povjrenje
Nebi bilo zanimljivo da postoje samo legende nekog jednog samo kluba. Frajer prošo 3 najveća kluba u Italiji, najbolji klub u Španiji i najbolji u Holandiji. Prekuco je Seriju A, ali šta da se radi takav ima čudan i unikatan karakter. Ljubio je grbove svih ovih klubova, radovao se svakom golu kada postinge ga bivšem klubu i tako ... Ja sam uvijek za njega govorio da je igračina dok je igrao i u Juventusu i Interu našim najvećim rivalima, to i danas tvrdim i cijenim ga zbog svih njegovih postupaka (šamaranja,udaranja,svađe,zajebancije,radovanja golovima protiv bivših klubova etc.) Sad će te svi reć "ma seljačina je lik" al samo se sjetite njegovog porijekla i sve će vam bit jasnoAllGunsBlazing je napisao/la:On je vec imao taj karakter da misli da je zvijezda, i da je prevelik za probne utakmice, i to mi je smijesno. Zanimljivo kako ce biti upamcen kao veliki igrac, ali nikad legenda nekog kluba.
Zlatan Ibrahimovic
Welcome to Milano, show us what you’ve got!
IlPrincipe je napisao/la:Nebi bilo zanimljivo da postoje samo legende nekog jednog samo kluba. Frajer prošo 3 najveća kluba u Italiji, najbolji klub u Španiji i najbolji u Holandiji. Prekuco je Seriju A, ali šta da se radi takav ima čudan i unikatan karakter. Ljubio je grbove svih ovih klubova, radovao se svakom golu kada postinge ga bivšem klubu i tako ... Ja sam uvijek za njega govorio da je igračina dok je igrao i u Juventusu i Interu našim najvećim rivalima, to i danas tvrdim i cijenim ga zbog svih njegovih postupaka (šamaranja,udaranja,svađe,zajebancije,radovanja golovima protiv bivših klubova etc.) Sad će te svi reć "ma seljačina je lik" al samo se sjetite njegovog porijekla i sve će vam bit jasnoAllGunsBlazing je napisao/la:On je vec imao taj karakter da misli da je zvijezda, i da je prevelik za probne utakmice, i to mi je smijesno. Zanimljivo kako ce biti upamcen kao veliki igrac, ali nikad legenda nekog kluba.![]()
There's only one Zlatan
nadam se da će vas opet včrs potopit kao 2009
cheers
ps. Ibra upravo na facebookuZlatan Ibrahimovic
Welcome to Milano, show us what you’ve got!![]()
On nigdje nije išao zbog novcaRosicky je napisao/la:Ljubio grbove radi reda očito...onaj grb koji ti znači njega se ljubi..a ne svaki dres koji vidi žvali grbove da bi sutra otišao kad neko da marku više..ma daj ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.