FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nije lose ovo. Ima tu i neke igre. Cika Heynckes je izgleda poslus'o neke savjete. 
A izgleda i da je Tymo ispuc'o svoje sanse...

A izgleda i da je Tymo ispuc'o svoje sanse...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odavno bolje poluvrijeme Bayerna nisam gledao.
Ocigledno da je Jupp uspio koliko toliko posloziti kockice nakon HSV-a i sad igra napokon lici onoj kad asmo imali strasnu seriju bez primljenog gola.
Inace, gol je postigao Ribery na asistenciju Mullera, a treba napomenuti da je propusteno jos nekoliko prilika, kao i precka Kroosa kojsa se vjerujem i dalje trese.
Ipak se pokazalo tacnim da je Ribery ubitacniji kada Kroos igra na poziciji 10-ke, mnogo su imali proigravanja obojica, fenomenalno se razumiju.
Za nadat se da ce nastaviti sa istom igrom u drugom poluvremenu i da ce se uspjeti ovjeriti put u polufinale.
Ocigledno da je Jupp uspio koliko toliko posloziti kockice nakon HSV-a i sad igra napokon lici onoj kad asmo imali strasnu seriju bez primljenog gola.
Inace, gol je postigao Ribery na asistenciju Mullera, a treba napomenuti da je propusteno jos nekoliko prilika, kao i precka Kroosa kojsa se vjerujem i dalje trese.

Ipak se pokazalo tacnim da je Ribery ubitacniji kada Kroos igra na poziciji 10-ke, mnogo su imali proigravanja obojica, fenomenalno se razumiju.
Za nadat se da ce nastaviti sa istom igrom u drugom poluvremenu i da ce se uspjeti ovjeriti put u polufinale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Sta reci, prosjecno prvo poluvrijeme protiv ispodprosjecno-indisponiranog Stuttgarta.Sve pohvala na akciji kod vodstva i sjajna zavrsnica Bilala.Da smo u punoj formi sad bih vec pisalo 0:3.Iako sam veliki fan Gomeza, covjeku stvarno treba more šansi da zabije.Postavlja se pitanje da su umjesto njega Cavani,Drogba,Benzema mozda i Torres decki bi imali po cca 50 golova po sezoni.T.Miller,po meni on treba odmah na klupu, ne moze me niko ubijedit da je to onaj čo'ek sa SP 2010. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Promijeni kanal, ne gledamo istu utakmicu.Centre forward je napisao/la:Sta reci, prosjecno prvo poluvrijeme protiv ispodprosjecno-indisponiranog Stuttgarta.Sve pohvala na akciji kod vodstva i sjajna zavrsnica Bilala.Da smo u punoj formi sad bih vec pisalo 0:3.Iako sam veliki fan Gomeza, covjeku stvarno treba more šansi da zabije.Postavlja se pitanje da su umjesto njega Cavani,Drogba,Benzema mozda i Torres decki bi imali po cca 50 golova po sezoni.T.Miller,po meni on treba odmah na klupu, ne moze me niko ubijedit da je to onaj čo'ek sa SP 2010.

Nastavicemo pricu po zavrsetku tekme, nadam se u veselju.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Bruno je majstor u sjebavanju klubova,nakon Greutera i HSV-a na redu je i VFB...
Bayern dominira ako ovo ne uzmu onda ne znam sta im je
Bayern dominira ako ovo ne uzmu onda ne znam sta im je
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- roy_makaay
- Kontakt:
Muller radi ono što i jest posao krila ide uz liniju tražeći prostor za centaršut,a Robben bi zahtjevao samo loptu u noge i ptice na grani već znaju šta bi bio sljedeći korak.Nadam se da Bastian nije teže ozljeđen.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Skupo placena pobjeda, ali na kraju krajeva sasvim zasluzena.
Od prve pa do zadnje minute nije bilo popustanja, igralo se onako kako svi zelimo da igraju, eh sada je na njima dali ce nastaviti tradiciju ili ce u narednom mecu uprskati vraceno povjerenje.
Treba svakog igraca pojedinacno pohvaliti, narocito Riberya koji je bio savrseno isnpirisan, radio je sta je zelio.
I na kraju Gomez.
Koji je to kloc, ali on trpa. 
Od prve pa do zadnje minute nije bilo popustanja, igralo se onako kako svi zelimo da igraju, eh sada je na njima dali ce nastaviti tradiciju ili ce u narednom mecu uprskati vraceno povjerenje.
Treba svakog igraca pojedinacno pohvaliti, narocito Riberya koji je bio savrseno isnpirisan, radio je sta je zelio.
I na kraju Gomez.

Sigurna pobjeda u ne baš toliko zanimljivoj utakmici, Stuttgart očajan
Gomez u svom stilu
Muller danas odličan s dvije asistencije, Ribery veoma dobar mada je nekako previše nervozan
Zadnja linija je utakmicu odradila bez greške.
Zna li neko težinu ozlijede Schweinsteigera ?

Gomez u svom stilu

Zna li neko težinu ozlijede Schweinsteigera ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nerlinger je izjavio na poluvremenu! Da ce se tek detaljnije znati sutra kada se obavi rentgen
u Minhenu!!! Koliko je ozbiljna povreda i koliko ce biti van terena!! Daj Boze da nije nesto ozbiljno!!!
u Minhenu!!! Koliko je ozbiljna povreda i koliko ce biti van terena!! Daj Boze da nije nesto ozbiljno!!!
Razum je prevladao
Jupp kao da je pročitao forumske dubokoumne analize, maknuo Robena i Tyma i - rezultat je tu!
Wir holen die Meisterschaft
und den Europacup
und den Pokal,
den holen wir nochmal

Wir holen die Meisterschaft
und den Europacup
und den Pokal,
den holen wir nochmal

24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Ispadaju od Borusije vec sledece runde, i na kraju slavi Borusija, nadam se ona iz Menhengladbaha.bistrikboy je napisao/la:Bayern dominira ako ovo ne uzmu onda ne znam sta im je
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bajke su na drugom pdf-u.cole-ch je napisao/la: Ispadaju od Borusije vec sledece runde, i na kraju slavi Borusija, nadam se ona iz Menhengladbaha.
Boze ovde bas svakakvih frikova i furaca!!! Cuj Gladbach!!!! Jednu sezonu pruzili nesto,svake godine borba
za opstanak!!!! Bajern kada je potrebno pokaze ko je gazda!!!!
za opstanak!!!! Bajern kada je potrebno pokaze ko je gazda!!!!
Müllera za kapitena!
Ne znam kakav je ugodjaj gledati utakmicu a ne upratiti osnovne podatke/situacije.
Lijepo sutnuti balun kroz prozor da te glava ne boli. Ha ja, svakako nema(s) fajde od nje. Nema je (lopte) - manje boli, sto? - Ne znam ja, nisam trener.
Ne znam kakav je ugodjaj gledati utakmicu a ne upratiti osnovne podatke/situacije.
Lijepo sutnuti balun kroz prozor da te glava ne boli. Ha ja, svakako nema(s) fajde od nje. Nema je (lopte) - manje boli, sto? - Ne znam ja, nisam trener.

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Napokon jedna rutinska pobjeda.Steta za Schweinija , pa nece valjda opet biti povrijedjen na duzi vremenski period.
@ Gero da ti nisi sta pio

@ Gero da ti nisi sta pio

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako to sve dobro izgleda kada se ekipa promiješa na pravi način. Veliki plus za Heynckesa što nije tvrdogla, nego osluhne i šta drugi misle, a i hrabrost je ostavit Robbena na klupi, jer će novinari o tome sada dugo trubit. Pobjeda je bila sigurna, nikad ugrožena, igrači su nam bili rastrčani, ozbiljni i puni angažmana od prve minute. A Stuttgart je nekako već bio slomljen nakon prvog gola, a drugi ih je dokrajčio. Poljuljani su oni, ali za nas bitna pobjeda jer smo sad u polufinalu. Još će možda par puta pojedinci tokom sezone nakon nekog lošijeg rezultata pričat o našoj krizi, ali sve će se to stišat do kraja sezone i prevladavat će pozitivni komentari. A kritičari će se opet ušutit i ispast će kao da ništa nisu rekli
E to mi je iskreno najdraže....Pa onda bude ona priča ma nisam ja to reko, ovo onoo
Sad ozbiljno dalje nastavit u ligi i mislim da i prvo mjesto već u subotu vraćamo. U svakom slučaju idemo hrabro, idemo snažno i bit će to dobro.
Za Schweinija šteta, ali vidjet ćemo sutra koliko je teška povreda....Inače ekipa može i bez njega, ali nadajmo se da izostanak ne bude predug.

Sad ozbiljno dalje nastavit u ligi i mislim da i prvo mjesto već u subotu vraćamo. U svakom slučaju idemo hrabro, idemo snažno i bit će to dobro.
Za Schweinija šteta, ali vidjet ćemo sutra koliko je teška povreda....Inače ekipa može i bez njega, ali nadajmo se da izostanak ne bude predug.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.