Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jedna za Donija
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- Marsal
- Kontakt:
Šta će dezerter drugo radit nego čitat izdaleka.Hendo je napisao/la:Čitati ih kako kmeče o komunizmu, mahrami, islamu... neprocjenljivo.
Hoću još, molim vas nastavite.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako ona stranica Bosnjaci pljuje Becirovica na sve strane, ali djaba im je lik glat uzima.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Sve si Hendo u pravi sem uopšte nisi u pravu.Hendo je napisao/la:Čitati ih kako kmeče o komunizmu, mahrami, islamu... neprocjenljivo.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
To ti je jedino i preostalo. Tebi koji živiš negdje u dijaspori gdje se iz dana u dan smanjuju "prava" burkalija i nikablija. Gledaš i ne razumiješ šta se dešava, muka te pojede. Onda dođeš na ovaj forum da vidiš šta mislie ljudi u dalekoj i neuređenoh BiH i oni koji ne razmišljaju po tvojoj matrici ti ispunjavaju dušu. A broj država koje dozvoljavaju nikab i burku u EU se smanjuje i smanjuje, nestaju poput šumeće tablete u vodi. A ti nastavi posjećivati forum i čitati nas mumine sa mrskog ZapadaHendo je napisao/la:Čitati ih kako kmeče o komunizmu, mahrami, islamu... neprocjenljivo.

Steta sto se ne mogu i moderatori u gnjavatore koja bi to ljepota bila

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sramota imati porodicu i zarađivati pošteno da bi se brinuo o njoj, forum dosegao novo dno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa moje postove nećeš moći da ne pročitaš, a ja ću ove ostale da citiram.Ramiy je napisao/la:Steta sto se ne mogu i moderatori u gnjavatore koja bi to ljepota bila

Ja tebi nudim profil, a ti tako.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ramiy je napisao/la:Steta sto se ne mogu i moderatori u gnjavatore koja bi to ljepota bila

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sarma tebe ne brojim kao moderatora
2 godine prošlo od kad je pjesma izašla na YouTube i ima skoro 20 miliona pregleda
Gucci Gang 760 miliona pregleda ...

Odesmo u .!.
NF je skroz underrated ,čovjek govori o pravim stvarima i o činjenicama
Dok većina govori o kurvama,novcu,zlatu,autima... i pedeset puta su više popularniji
Žao mi je što više tekst nije u modi već moraš imati što gluplju muziku da bi bio popularniji
Eno "FEFE" od neke Nicki Minaj i nekog 6ix9ine ima već 100 miliona pregleda ,pjesma je čisto smeće ,spot još veće sranje
Old School zakon
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije sramota. Sramota je ono što Hendo konstantno radi (govori o poslu u Bosni i Hercegovini i kako mladi NEĆE da rade, kao da zaboravlja da je nekoć živio ovdje i da su mu ostali prijatelji, poznanici, školske kolege koji sigurno imaju problema sa pronalaskom posla gdje će poslodavac cijeniti njegov rad i ne omalovažavati ga na svakom koraku te ne gledati s visoka, već kao sebi ravnog). To je sramota. I, u pravu su pojedinci, najlakše je sa sigurne udaljenosti govoriti o sistemu, promjeni istog, promjeni svijesti, novcu (zarađenom, potrošenom i ušteđenom), kao što to radi Hendo ovih nekoliko godina. Aferim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sramota imati porodicu i zarađivati pošteno da bi se brinuo o njoj, forum dosegao novo dno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Nije sramota. Sramota je ono što Hendo konstantno radi (govori o poslu u Bosni i Hercegovini i kako mladi NEĆE da rade, kao da zaboravlja da je nekoć živio ovdje i da su mu ostali prijatelji, poznanici, školske kolege koji sigurno imaju problema sa pronalaskom posla gdje će poslodavac cijeniti njegov rad i ne omalovažavati ga na svakom koraku te ne gledati s visoka, već kao sebi ravnog). To je sramota. I, u pravu su pojedinci, najlakše je sa sigurne udaljenosti govoriti o sistemu, promjeni istog, promjeni svijesti, novcu (zarađenom, potrošenom i ušteđenom), kao što to radi Hendo ovih nekoliko godina. Aferim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sramota imati porodicu i zarađivati pošteno da bi se brinuo o njoj, forum dosegao novo dno.
Prava je sramota da ti znaš ko je Ferdo i koliko je puta bio na forumu i banovan i opet ga držiš na forumu.
To je već sramota, kad bi samo svako radio svoj posao, bilo bi nam svima bolje.
Kocka je bačena
Očekujem mini dokumentarni film sa naslovom "Istina o Ferdi"
Walk on, with hope in your hearts.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa bi, s obzirom da bi i ti bio trajno banovan - bilo bi nam svima bolje.Hendo je napisao/la:Monolog je napisao/la:Nije sramota. Sramota je ono što Hendo konstantno radi (govori o poslu u Bosni i Hercegovini i kako mladi NEĆE da rade, kao da zaboravlja da je nekoć živio ovdje i da su mu ostali prijatelji, poznanici, školske kolege koji sigurno imaju problema sa pronalaskom posla gdje će poslodavac cijeniti njegov rad i ne omalovažavati ga na svakom koraku te ne gledati s visoka, već kao sebi ravnog). To je sramota. I, u pravu su pojedinci, najlakše je sa sigurne udaljenosti govoriti o sistemu, promjeni istog, promjeni svijesti, novcu (zarađenom, potrošenom i ušteđenom), kao što to radi Hendo ovih nekoliko godina. Aferim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sramota imati porodicu i zarađivati pošteno da bi se brinuo o njoj, forum dosegao novo dno.
Prava je sramota da ti znaš ko je Ferdo i koliko je puta bio na forumu i banovan i opet ga držiš na forumu.
To je već sramota, kad bi samo svako radio svoj posao, bilo bi nam svima bolje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U prevodu, tudjim k*rcem koprive mlatiti.Monolog je napisao/la:Nije sramota. Sramota je ono što Hendo konstantno radi (govori o poslu u Bosni i Hercegovini i kako mladi NEĆE da rade, kao da zaboravlja da je nekoć živio ovdje i da su mu ostali prijatelji, poznanici, školske kolege koji sigurno imaju problema sa pronalaskom posla gdje će poslodavac cijeniti njegov rad i ne omalovažavati ga na svakom koraku te ne gledati s visoka, već kao sebi ravnog). To je sramota. I, u pravu su pojedinci, najlakše je sa sigurne udaljenosti govoriti o sistemu, promjeni istog, promjeni svijesti, novcu (zarađenom, potrošenom i ušteđenom), kao što to radi Hendo ovih nekoliko godina. Aferim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sramota imati porodicu i zarađivati pošteno da bi se brinuo o njoj, forum dosegao novo dno.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam se referisao na dio gdje mu zamjeraju što je otišao da bi zaradio za svoju porodicu, što bi uradio svako normalan da mu se pruži prilika.
A to se slažem da je lakše sa udaljenosti govoriti o sistemu, isto kao što je meni i tebi lakše iza nicka nego iza svog pravog imena
A to se slažem da je lakše sa udaljenosti govoriti o sistemu, isto kao što je meni i tebi lakše iza nicka nego iza svog pravog imena

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..