Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

TMmanija2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la TMmanija2012 » 25 jul 2015, 21:51

Cestitke Celiku.. Sloboda smijesna ekipa.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2015, 21:51

Pa kakva akcija kada se ubiste. Napadalo je se koliko je moglo..

Kod kuce se branite za 10 iza lopte, niste povezali pet pasova, samo cekate izgubljenu loptu za kontre i eto vi ste zasluzili 3 boda..

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 jul 2015, 21:52

Celik je kriv sto Sloboda nema build up play nikakav da stvori sansu, otvori prostor ..
Kad je kod vas lopta bila bezidejni ste bili, iako je Celik pao u drugom poluvremenu.
Zasluzena pobjeda i nastavak niza
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 25 jul 2015, 21:52

tuzlak1987 je napisao/la:Pa kakva akcija kada se ubiste. Napadalo je se koliko je moglo..

Kod kuce se branite za 10 iza lopte, niste povezali pet pasova, samo cekate izgubljenu loptu za kontre i eto vi ste zasluzili 3 boda..
ja da sam na tvom mjestu podnjeo bi tuzbu protiv celika :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2015, 21:53

A Manijaci ovdje su toliko iskompleksirani. Samo da ne bude kasnije Tuzlaci iskompleksirani. Ja sam navijao za Zelju u Evropi.. Kad dodju pakasi ovdje koji mrze Tuzlu vise nego sto vole Zelju da pametuju..

Vidjet cemo sta cete vi pricati kada budete igrali protiv ovih mesara pa kad vas prebiju i jos uzmu bodove..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 jul 2015, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 jul 2015, 21:54

Čelik igra istu igru kao i proljetos. Prepuštamo protivniku loptu i uzimamo bodove. Boli me klinac kolko je sloboda bolja bila njima je nula. Doviđenja i prijatno.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2015, 21:54

Pasha je napisao/la:Nemoj molim te. Eto samo mi se izležavamo. A daj mi reci, kako remi kad niste ozbiljnu akciju napravili. Dva šuta sa distance i to je to.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma svi se izležavaju, i tako će i biti. Shvatite da je bod za opstanak vrijedan tri a tri da ne govorim. Sutra će se većina timova kod povoljnog rezultata i protiv Sarajeva izležavati i na taj način doći do svojih ciljeva. Ne sviđa se to nikom ali je tako. Niko Slobodi nije kriv što dalje od 25-30 metara nisu znali ili nisu mogli. Vidi se da su nekako neigrani.

Nisam upratio, pa bih volio da mi odgovore i jedni i drugi:
Koliko je Čelik a koliko Sloboda zadržala prošlosezonski kadar u procentima?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jul 2015, 21:55

tuzlak1987 je napisao/la:Pa kakva akcija kada se ubiste. Napadalo je se koliko je moglo..

Ma pusti ga jarane,lozi te bezveze,ubili ste ih,ja se tacno pitam kako cemo mi protiv slobode :hmmmmm:

A ovo ti je prenos bio ko u sjevernoj koreji protiv brazila,prikazali samo go celika,a vasih 5golova nisu. znas valjda da onaj z.suko,navija za celik

:mrgreen:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 jul 2015, 21:57

Pa Šta očekuješ? Nemamo napadača. Igramo kako možemo i koliko možemo. Opstanak nam je jedini cilj. Možda mi nismo zaslužili tri, ali ni vi niste zaslužili bod. Žao mi je što ste se na startu razočarali, mada i nije mi žao. Mislili ste se prošetati kroz Zenici, al ne može.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2015, 21:58

Eh sad jest to, najteze je navijati za Slobodu bas zbog ovakvih razocarenja.. 90% negativno, nekad nesto pozitivno..

Ebem im kolektivno svima sve redom, degeni gube pred domacu bas kada su ljudi krenuli da kupuju sezonske..

elbflorenz
Kontakt:

Post Postao/la elbflorenz » 25 jul 2015, 22:00

To je ta europska Sloboda, strah i trepet na starom kontinentu.

Navijaci Zelje placu za nesudjenim pojacanjima koje im je ukrala Sloboda.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2015, 22:01

tuzlak1987 je napisao/la:Eh sad jest to, najteze je navijati za Slobodu bas zbog ovakvih razocarenja.. 90% negativno, nekad nesto pozitivno..

Ebem im kolektivno svima sve redom, degeni gube pred domacu bas kada su ljudi krenuli da kupuju sezonske..
Sta mislis kako je nama bilo prosle sezone i kako ce biti ove kada ti se svaka ekipa pocne braniti od 1. minute,jos ovo danas je mozda nekih 20% kako su igrali protiv nas,vjeruj mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2015, 22:02

NK Čelik-majstori mesarstva i zadrzavanja vremena.
Bahati, bahati Željkan!
1946

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 25 jul 2015, 22:03

tuzlak1987 je napisao/la:Eh sad jest to, najteze je navijati za Slobodu bas zbog ovakvih razocarenja.. 90% negativno, nekad nesto pozitivno..

uozbilji se kralju, ne znam zasto razocarenje, pa nisi igrao protiv drugoligasa..
pa sanse niste stvorili, osim 2 pokusaja izvan 16, cijelo vrijeme niste bili ozbiljna ekipa na terenu.. zatvoren zeba, zatvorena sloboda

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jul 2015, 22:05

Je l svima BHT daje isti signal u državi ? Čelik ubio Slobodu prvo poluvrijeme, šetao se kroz kazneni prostor, i ovdje se priča o srećnoj pobjedi. Ma dajte ljudi. Krali vrijeme, čuvali rezultat, pa logično. Sloboda u svojoj ekipi ima nekoliko igrača koji jednim potezom rješavaju utakmicu. Na papiru mnogo jača ekipa od Čelika, ali još uvijek nije uigrana. Ali jedan majstorski potez Zajka ili nekoga okreće rezultat. I šta sada, Čelik treba rizikovat da im neko bekne gol radi gluposti. :crazy: Proći će par kola dok se Sloboda ne uigra, i jedino je neuigranost dovoljan argument, a pozivanje na neku sreću je po meni bespotrebno.

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 25 jul 2015, 22:08

Pappy je napisao/la:Je l svima BHT daje isti signal u državi ? Čelik ubio Slobodu prvo poluvrijeme, šetao se kroz kazneni prostor, i ovdje se priča o srećnoj pobjedi. Ma dajte ljudi. Krali vrijeme, čuvali rezultat, pa logično. Sloboda u svojoj ekipi ima nekoliko igrača koji jednim potezom rješavaju utakmicu. Na papiru mnogo jača ekipa od Čelika, ali još uvijek nije uigrana. Ali jedan majstorski potez Zajka ili nekoga okreće rezultat. I šta sada, Čelik treba rizikovat da im neko bekne gol radi gluposti. :crazy: Proći će par kola dok se Sloboda ne uigra, i jedino je neuigranost dovoljan argument, a pozivanje na neku sreću je po meni bespotrebno.
Upravo tako.. dobro je sloboda i prosla, jer celik je imao jos 2 sasvim izgledne sanse

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 25 jul 2015, 22:08

Pohvale za BHT, napreduju pomalo, sviđa mi se scoreboard i ova javljanja s terena.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 22:08

U Slobodi valjaju Zeba i Ivetić, jedina dva fudbalera na kojim vidiš da ih je neko trenirao od malih nogu, ovo ostalo il je sirovi talenat neobrazovani, ili trkači koji su s loptom na Vi. Bez uvrede. Ovo ko da vas je neko skupio putem do Zenice, a ni Čelik nije bolji ali vidi se ta tradicija kluba, Bilino polje, igraju kolko im treba.

Ivetić baš školovan i kvalitetan fudbaler, iako se ne vidi ovako "golim" okom, vaš najbolji igrač.

Sutra 2 derbija, biće zanimljivo. BHT odličan.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 jul 2015, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2015, 22:09

I iduci put neka stave neutralnog komentatora..

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 25 jul 2015, 22:11

tuzlak1987 je napisao/la:I iduci put neka stave neutralnog komentatora..
sigurno je utjecao na rezultat, sto frajer slucajno rece da na pocetku utakmice nije bio ofsajd hmm njegovom bezobrazluku nigdje kraja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.