FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja ne znam da li je meni to proletilo al sta bi sad jel Azmir ako dodje mjenja grb ?
samo Sloboda
Sta kazes, hocel nam sacuvati dostojanstvo, ipak nas Slogin gazda yebe

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Navijačka skupina FUKARE TUZLA ovim putem želi da izda saopštenje za javnost u vezi kandidatura za novog predsjednika UO FK Sloboda Tuzla.
Ovim putem obavještavamo javnost, članove, građane, navijače i simpatizere FK Sloboda Tuzla da navijačka skupina Fukare u potpunosti podržava i stoji iza kandidature gospodina Husić Azmira, te želimo urgirati kod GV Grada Tuzle da odluku donesu po savjesti, a na po naređenju.
Naša skupina je prije početka drugog dijela ligaške sezone upozoravala javnost, pravila mnoštvo sastanaka kako unutar grupe, tako i sa tadašnjim članovima UO FK Sloboda, gdje smo jasno naglasili da takvo vođenje kluba vodi u drugu ligu, što se na kraju i dogodilo. Želimo da odgovorni ljudi podnesu izvještaj kako se desilo da klub našeg renomea sa nelošim igračkim kadrom i za našu ligu respektabilnim budžetom, te unaprijeđenom infrastruktorom ( teren stadiona Tušanj ) ispadne iz lige.
Obavještavamo sve članove da će u narednim danima biti održan sastanak skupine, na koji su pozvani svi sadašnji kao i bivši članovi, a o kojem ćete biti blagovremeno obavješteni.
Želimo navesti i to da ćemo, ukoliko i jedan član UO iz prošlih 4 godine bude ponovno izabran u novi UO, navijačka skupina Fukare Tuzla organizovati proteste protiv onih koji donesu takvu odluku.
Na sljedećim fotografijama možete vidjeti 40-ak pripadnika navijačke skupine koji su ukazivali na probleme u klubu. Takođe ovim putem se ograđujemo od izjava ostalih udruženja FK Sloboda u vezi toga ko ima podršku a ko ne.
Fukare Tuzla 1987
Navijačka skupina FUKARE TUZLA ovim putem želi da izda saopštenje za javnost u vezi kandidatura za novog predsjednika UO FK Sloboda Tuzla.
Ovim putem obavještavamo javnost, članove, građane, navijače i simpatizere FK Sloboda Tuzla da navijačka skupina Fukare u potpunosti podržava i stoji iza kandidature gospodina Husić Azmira, te želimo urgirati kod GV Grada Tuzle da odluku donesu po savjesti, a na po naređenju.
Naša skupina je prije početka drugog dijela ligaške sezone upozoravala javnost, pravila mnoštvo sastanaka kako unutar grupe, tako i sa tadašnjim članovima UO FK Sloboda, gdje smo jasno naglasili da takvo vođenje kluba vodi u drugu ligu, što se na kraju i dogodilo. Želimo da odgovorni ljudi podnesu izvještaj kako se desilo da klub našeg renomea sa nelošim igračkim kadrom i za našu ligu respektabilnim budžetom, te unaprijeđenom infrastruktorom ( teren stadiona Tušanj ) ispadne iz lige.
Obavještavamo sve članove da će u narednim danima biti održan sastanak skupine, na koji su pozvani svi sadašnji kao i bivši članovi, a o kojem ćete biti blagovremeno obavješteni.
Želimo navesti i to da ćemo, ukoliko i jedan član UO iz prošlih 4 godine bude ponovno izabran u novi UO, navijačka skupina Fukare Tuzla organizovati proteste protiv onih koji donesu takvu odluku.
Na sljedećim fotografijama možete vidjeti 40-ak pripadnika navijačke skupine koji su ukazivali na probleme u klubu. Takođe ovim putem se ograđujemo od izjava ostalih udruženja FK Sloboda u vezi toga ko ima podršku a ko ne.
Fukare Tuzla 1987
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ko je Fukara, taj picqa nije! 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Realno, dokazuju da jedino oni u ovom gradu nisu pi.čkice...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dobro reče Aco neki dan.... Na hajr i na dobro nam bilo... Svima nama i našoj Slobodi...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Valja opet Autobus u crveno farbati...

Hahahahahahahahhaahhahahahaha

E tacno vala
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Samo da sutra ne pomisle sta zakuhati.
Izabrati Azmira to im je moralna duznost, ako imaju obraza i malo, jer to 90% navijaca zeli.
Krenuti sa sklapanjem ekipe odmah, da se moze krenuti sa pripremama na vrijeme i trenera novog angazovati, za federalnu bi nam i Vojvoda odgovarao mislim.
Izabrati Azmira to im je moralna duznost, ako imaju obraza i malo, jer to 90% navijaca zeli.
Krenuti sa sklapanjem ekipe odmah, da se moze krenuti sa pripremama na vrijeme i trenera novog angazovati, za federalnu bi nam i Vojvoda odgovarao mislim.
Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Podrska fukarama i Husicu.
Uz tebe smo Azmire
Uz tebe smo Azmire

Moje saucesce brateFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Moje iskreno saučešće tebi i tvojoj porodici.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Da Vam Allah dz.s. olaksa i podari sabur, a tvom ocu vjecni rahmet.
-
- Kontakt:
Iskreno saučešće tebi i tvojoj porodici.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Moje iskreno saucesce, neka mu je vjecni rahmet i lahka zemlja bosanskaFKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()

🔴⚫️
Moje saucesce tebi i tvojoj porodici ..FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Iskreno saucesce. Neka mu je laka zemlja bosanska.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Primi iskreno saucesce druze.FKBilder je napisao/la: ↑07 jun 2023, 21:07Ljudi zelim vama i nasoj Slobodi sve najbolje u narednim danima. Sta god bilo necu moci biti uz vas ovdje, cak i ako izadje na dobro ne mogu se radovat sa vama.Nazalost preminuo je moj otac..uzor, podrska, dobrovoljac, diverzant i gazija. Vjecni mu rahmet....
Uz tebe smo Azmire![]()
SLOBODA ILI NIŠTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.