Saurman je napisao/la:
Romarioo odsječen od civilizacije uslijed ovih minusa, u Barceloni proglašeno stanje elementarne nepogode.

heh, podhebavate romariaaa kod kojeg nema nikakve panike, nego se uziva uz kuhano vino u zimskim radostima
situacija u barceloni nije nimalo zabrinjavajuca, vjerujem da bi se vi bavarci rado mijenjali s nama, kako hvalite ove neke bayernove igrace sta bi bi bilo da imate mesija, xavija i kompaniju, vjerujem da bi o njima pricali ko stari grci o bogovima s olimpa heh
ne znam dal ozbiljno mislite s tim podhebavanjem od -7, ako je cista zahebanciaj ok, al ako neko ozbiljno misli da je isto biti u trci s jednim realom i sa raznoraznim borusijama,onda je to smijesno ljudi, da se ovakav bayern trka s realom imali bi takav minus da pingvini padaju u nesvijest, ovo sto mi zaostajemo to je zbog nase neozbiljnosti i zahebancije, realu smo nabili ogromne traume i nece nam biti krivo sad nesto da i oni nakon tolikih nabijanja nesto i osvoje, nam je prioritet titula na vasem stadionu,a najbolje moguce finale bi bilo protiv bayerna, nasi bollji, vasi na svom stadionu i tako u jednoj utakmici na svom terenu bi imali sansu nekako, bilo ko drugi da nam bude protivnik fasovat ce
sto se tice bayerna, ne znam sto mislite da ja kritikujem bayern uopste, iznosim samo realne cinjenice, spletom okolnosti gledao sam vase zadnje tri utakmice, gledao sam i mnog prije, u zadnje vrijeme stvarno lose izgledate, nije problem toliki prosipanje bodova, to se moze desiti zbog umora i zasicenosti, problem je sto bayern precesto nema dobru igru, ne melje protivnika kao sto bi trebao itd
nema se tu sta kritikovati recimo badstuber, momak igra najbolje sto moze, vise se tu trud, al kazem jednostavno je druga klasa za sada i to je to, isto kao i jos nekolicina igraca
ja mogu samo ponekad kritikovati recimo riberija jer znam da moze puno bolje, a svojim igrama i ponasanjem zna razocarati. tu je kritika na mjestu, al recimo jednog badstubera ili timoscuka kritikovati to nema smisla, ako je neko za kritike onda je to uprava bayerna sto škrtari i dopusta da u prvom timu ima dosta drugoklasnih igraca
ne slazem s s ovim da robbena treba na klupu, covjek je imao dugu pauzu i sad i jeste vrijeme da igra i da se tako vraca u staru forumu, igranje utakmica i ulazenje u taj ritam neki njemu je prioritet, bolje sad nego pred karaj sezone kad je najbitnije i najteze, mora se on vratiti u staru formu, i ako ne bude novih povreda, bit ce najbolji kad je najpotrebnije