Ne se.ri LigEta danas si dobio priliku malo si kenjo ali si dobio odgovormilanribar je napisao/la:Vidis kako si ti pametna. Da nam je vise tako akademski obrazovanih ljudi, koji znaju sta zele u zivotu.kenan_tm87 je napisao/la:Svaka cast upravi, Ligata samo ga dudlaj zajedno sa milanom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Kako je na treningu znalo biti nekad

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nekad su se transovi i na treninzima paliliAjzea je napisao/la:[youtube][/youtube]

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- GoodisonPark
- Kontakt:
Naš brko je stari lisac, jer čim malo opadne interes i posjeta on ode malo da odmori, uzme kesh
[youtube][/youtube]
i zna kad se vrati da će opet biti vako
[youtube][/youtube]
i zna kad se vrati da će opet biti vako

povratak otpisanih!
- milanribar
- Kontakt:
Bice Zeljo opet sampion, opet sampion!
Nazalost danas sam na presu cuo jednu jako negativnu vijest, koju sam Boga molio da ne cujem i jos uvijek se nadam da to nije istina, da je neka greska..
A vijest kaze - da je Amar Osim bio na celu kluba kad su se nasi najveci dugovi pravili... ne mogu da vjerujem da nije bio upucen u to..
Istina je da je bio na celu kluba i kad su se najveci uspjesi pravili, i sve kad oduzmes i saberes, bolje sto je bio tu, al realno, pored toga sto nam je puno donio dobrog, izgleda da je i odnio dosta dobrog... jos ne zelim vjerovati..
Ostalo sve odlicno i veoma lijepo, organizacija presa nikad bolja, mislim da je Nedim B. organizovao pres (momak koji je jedan od najzasluznijih za lokomotivu na istoku), Misimovic odlican, autoritativan ton, glasno jasno i razumljivo pricanje, doza drskosti, mislim da je idealan za predsjednika Zelje ili pred. Upravnog odbora, Vukotic i Bajramovic odlicni, mladi, obrazovani, kulturni, cini mi se i posteni, a Siljak dobar, mislim da bolje radi nego sto prica, nadam se..
Novinar oslobodjenja katastrofa, tacno se vidi da zeli provocirati i nista vise, Siljak mrtav ladan, lagano mu odgovori..
A vijest kaze - da je Amar Osim bio na celu kluba kad su se nasi najveci dugovi pravili... ne mogu da vjerujem da nije bio upucen u to..
Istina je da je bio na celu kluba i kad su se najveci uspjesi pravili, i sve kad oduzmes i saberes, bolje sto je bio tu, al realno, pored toga sto nam je puno donio dobrog, izgleda da je i odnio dosta dobrog... jos ne zelim vjerovati..
Ostalo sve odlicno i veoma lijepo, organizacija presa nikad bolja, mislim da je Nedim B. organizovao pres (momak koji je jedan od najzasluznijih za lokomotivu na istoku), Misimovic odlican, autoritativan ton, glasno jasno i razumljivo pricanje, doza drskosti, mislim da je idealan za predsjednika Zelje ili pred. Upravnog odbora, Vukotic i Bajramovic odlicni, mladi, obrazovani, kulturni, cini mi se i posteni, a Siljak dobar, mislim da bolje radi nego sto prica, nadam se..
Novinar oslobodjenja katastrofa, tacno se vidi da zeli provocirati i nista vise, Siljak mrtav ladan, lagano mu odgovori..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kao da je Osim ima nesto protiv uplata doprinosa svim igracima. Uprava je ta koja nije uspijevala donijeti dovoljno novca, novac se gubio, nerezonski trosio, pa kad je on presao u dio odakle bolje vidi neke stvari dosta ih je napustilo klub, poceli su se rezati troskovi, itd. Ne zaboravimo da je Osim covjek koji je duboko emotivno vezan za Zelju i sumnjam da on ima ikakve lose namjere.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
E moj Ligata...fuj...VOLIM TE ŽELJO!!!!!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ligeta btare, Ligetateteac8684 je napisao/la:E moj Ligata...fuj...VOLIM TE ŽELJO!!!!!!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Upravo to najveci krivac je zujo koji je bio glava kluba cak je amar iz svog dzepa davao pare .kenan_tm87 je napisao/la:Kao da je Osim ima nesto protiv uplata doprinosa svim igracima. Uprava je ta koja nije uspijevala donijeti dovoljno novca, novac se gubio, nerezonski trosio, pa kad je on presao u dio odakle bolje vidi neke stvari dosta ih je napustilo klub, poceli su se rezati troskovi, itd. Ne zaboravimo da je Osim covjek koji je duboko emotivno vezan za Zelju i sumnjam da on ima ikakve lose namjere.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Hajde nemojte sad LigEtu pominjati vise ovdje. Decko ljut pa malo provocira. Dajte da ovu pozitivnu pricu furamo sto vise. Pomenimo ljude koji su doprinjeli svemu ovome, od Ode i igraca koji su osvojili 2 mjesto prosle sezone do trenutnih clanova UO.
Sto prije shvatimo da su ti ljudi spasili klub i vratili ga iz mrtvih to bolje. Dakle hvala Oda, Greda, Eldare, Srdjane, Cola, Mladene, Rijade, Josipe hvala ovoj nasoj omladini, hvala Edisu, Senadu, Amaru, Vedranu, Maku, Deji, Ameru...
Hvala i nekim forumasima koji su svoje slobodno vrijeme odvojili za klub.
Uhvatili su se sa svim problemima i uspjeli sjesti na zelenu granu. Sad idemo jos jace i jos bolje.
Kupite kapu, sal, upaljac, casu u fan shopu, spremajte se za Siroki.
Sto prije shvatimo da su ti ljudi spasili klub i vratili ga iz mrtvih to bolje. Dakle hvala Oda, Greda, Eldare, Srdjane, Cola, Mladene, Rijade, Josipe hvala ovoj nasoj omladini, hvala Edisu, Senadu, Amaru, Vedranu, Maku, Deji, Ameru...
Uhvatili su se sa svim problemima i uspjeli sjesti na zelenu granu. Sad idemo jos jace i jos bolje.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 18 dec 2015, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Svaka cast!!!!vrbanjusa je napisao/la:Hajde nemojte sad LigEtu pominjati vise ovdje. Decko ljut pa malo provocira. Dajte da ovu pozitivnu pricu furamo sto vise. Pomenimo ljude koji su doprinjeli svemu ovome, od Ode i igraca koji su osvojili 2 mjesto prosle sezone do trenutnih clanova UO.
Kralj price
vrbanjusa je napisao/la:Hajde nemojte sad LigEtu pominjati vise ovdje. Decko ljut pa malo provocira. Dajte da ovu pozitivnu pricu furamo sto vise. Pomenimo ljude koji su doprinjeli svemu ovome, od Ode i igraca koji su osvojili 2 mjesto prosle sezone do trenutnih clanova UO.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Naravno da je Amar znao za to. Tako se radilo u 90% klubova, i još uvijek se radi. Pa šta mislite odakle dugovi svim ostalim klubovima u državi. Što su se ugasile KK i haman i RK Bosna. Sam je u jednom intervju to i rekao. Već sam napisao da ja to ne zamjeram toliko, kolko zamjeram letargiju u ostalim segmentima kluba. Dosta tužbi je postalo pravosnažno zato što niko nije pokušao da ih ospori, pa smo ih morali platiti još i sa kamatama, a moglo se tu dosta para uštediti. Pa dešavalo se da "zaboravimo" aplicirati za projekte koji direktno donose novac...IvanOsim je napisao/la:Nazalost danas sam na presu cuo jednu jako negativnu vijest, koju sam Boga molio da ne cujem i jos uvijek se nadam da to nije istina, da je neka greska..
U ostalom, Amar je prvi počeo praviti rezove prije nego što je otišao.
hajmo reći da je najgore prošlo, a da ljudi nisu bili svjesni da prolazi i da se dešava.
čekamo pojačanja, ali ključna razlika u odnosu na isti period prije godinu, dvije ili tri je to da sad ima od čega.
čekamo pojačanja, ali ključna razlika u odnosu na isti period prije godinu, dvije ili tri je to da sad ima od čega.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo citam na zvanicnoj stranici oko jucerasnje presskonferencije i ukupnog duga naseg kluba... moze li mi neko objasniti sta znaci "potencijalni" dug?!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
rečeno je i to i ima na prezentaciji, rješenje porezne koje je na žalbi, i pozajmice za koje se zna ali za koje nema dokumentacije u klubu.
to je vjerovatno ovaj "nov" dug, sto su nasli oko 2.2 mill
jos se tacno ne zna koliko ce on iznositi
jos se tacno ne zna koliko ce on iznositi
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.