Prikaži post.
ahhh joj jel to ljigavi dosao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
UPRAVO! Kljucno je dati podrsku ovim ljudima i POKAZATI to, a ne samo misliti tako, da bi sklonili u stranu te miseve tipa Ligate ili lokalne vukove i stare taldzije tipa Violine, Dzele, Muharemovici, Zuje, Koldze, itd. itd. spisak je beskonacan i primjenjiv na sve one koji su i sa 1KM ucestvovali u ukupnom dugu Zelje. Meni se trenutna postava uprave izuzetno svidja i vjerujem i da ce izabrana skupstina takodje biti ogledalo i uprave i kluba.AlphonseKauders je napisao/la:Jedno je sigurno kod ove Uprave - radi se o izuzetno stručnim ljudima u svojoj oblasti (npr. Bajramović je advokat koji je skoro 10 godina radio u najvećoj advokatskoj kancelariji u BiH dok nije sa Miljkovićem otvorio sopstvenu advokatsku kancelariju, a Vukotić je partner u jednoj od 4 vodeće revizorske firme na svijetu, a ko je imalo upućen zna da je za takvo nešto potrebno krv propi.šati od posla), kojima pare ne trebaju jer su ih itekako zaradili svojim radom, a svi redom su fanatici za Željom tako da im nimalo ne osporavam najbolje namjere za klub.
Osnova razmišljanja je fantastična - raditi na "zdravoj" osnovi, bez dugova prema poreskoj, bez malverzacija, bez pozajmica, talova i sl. E, sad jedino čeka ga se čovjek može pribojavati su lokalni "vukovi" i stare taldžije koji će na sve načine pokušati da se ugrade u projekat ili u suprotnom da ga opstruiraju, ali nekako vjerujem da će uspjeti izaći s njima na kraj.
Strpljenja, dati im 2-3 godine, promovisati mlade igrače, pokušati ostvariti nešto oko ovog stadiona, ne znam šta nam drugo preostaje - sve ostalo je žabokrečina i vrćenje istog filma.
jako je bitno što ovakav pristup otvara put da se lijepo, javno prozove i svako ko bude nerazumno i zlonamjerno kočio. da bi se ovako nešto realizovalo, svako mora naći sebe. konačna realizacija je još vrlo daleko. ali ovako se bar donekle unaprijed razoružava neko od postavljanja zlonamjernih zahtjeva i kočnica.DooVe je napisao/la:Sad evo pregledah press konferenciju, nema se tu šta puno reći, ko zna osnovne matematičke radnje sve mu je jasno. Kada uporedimo stanje od januara 2015 i sada vidimo da je to potpuno druga situacija. Za stadion smo svi znali da to nije mačiji kašalj već izuzetno zahtjevan projekat koji je danas prezentovan detaljno barem ja tako mislim. Imali smo mi ove projekte i prije ali nikada nismo bili upućeni dalje od "slike". Danas smo dobili značajne informacije o tome dokle se došlo, šta je već urađeno. Ja se iskreno nadam da će se ta papirologija i dokumentacija što prije riješiti jer je to u našoj državi najveći problem nažalost. Raduje me također unaprijeđenje infrastrukture koje je planirano za omladinski pogon. Tu su ostvareni kontakti sa opštinom i za nadati se da će se i taj segment riješiti što ranije. Zaista što se tiče finansijskog, administrativnog dijela poslovanja Kluba ovoj se garnituri ljudi nema šta zamjeriti. Ko god se kreće u tim poslovnim vodama zna kako je to "vaditi nešto iz g*ovana" a bogme je Klub bio u golemim go*vnima početkom godine. Sve nas naravno interesuje sportski segment Kluba koji nije baš najbolje vođen u zadnje vrijeme, nadam se da će nam i u tom dijelu ova uprava začepiti usta i da konačno dolaze bolji dani za Klub u globalu. Pohvaliti treba kada zasluže kao što je to danas slučaj, kritikovati treba isto kada zasluže (ne pljuvati kao što većina radi ovdje nažalost), i ta kritika može unaprijediti rad kluba vjerujte. Naše opet ostaje da bodrimo Želju. Idemo dalje, VOLIM TE ŽELJO!
dell21 je napisao/la:Ipe dali ce biti vas video.
Evo maltene slučajno sam izabrao post možda i najvrijednijeg forumaša.Zbog obaveza na poslu propustio sam neke utakmice i onda zahvaljujući njegovom trudu i blagodetima interneta ipak vidim ono najvažnije što sam propustoIpee je napisao/la:FOTO: Od de facto stečaja do pozitivnog poslovanja u jednoj godini
http://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-ko ... car/17781/
sad da te pitam nesto normalno posto imam kolegu pitara i cita samnom ove gluposti sto pises......znaci tvoj kolega pitar pita sledece "koliko kosta dnevnica vas pojedinih da trolaju po tudjim temama i otvaraju oci navijacima fkz",momak je trenutno malo u finansijskom skripcu i zeli da dodatno zaradi....mozes mi poslati u pp kako da to uradi pa cu mu prenijeti...hvala unaprijed na pomoci..ipak ste vi divovimilanribar je napisao/la:Samo budalama ovdje moze biti nesto bajno. Zao mi par skolovanih momaka koji su tu, a ovo ostalo su lopovi prve klase. Naravno, s Gredicem na celu.
Sta je on nama sve obecavao, pricao, da bi na kraju bilo sve samo osim onog najavljenog.
Ovo samo moze biti ideja, a niko od ovih sto su sjedili danas nemaju interes biti u Zelji 10 godina, zato stadion mozes zaboraviti. Pojacanja? Ko ce dovesti pojacanja? Onaj Labud, jel on strucan? Mulalic? Daj ba, dosta vise ovih prica svake godine isto a na terenu zalost.
Vlasnicima stanova ces naplacivati pogled s prozora u toku utakmica, naravno cijena ovisi o tome je li pitanje o pogledu s kule s istočne ili zapadne tribine...Ajzea je napisao/la:Završavam stanove u hotelu Ajfelova kula, poslijednji je rezervisan za mene, cijena kvadrata ovisi i o pogledu na teren.. Pa neće se valjda guzovače Zeljine tekme gledat
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Lekqqq1921, pinki, zastitaIdentiteta i 44 gosta.