Ma svi mi koji pratimo i navijamo za Sarajevo smo vec navuceni na najgoru drogu, droga koja te izjede do bola, a nekad te digne na najviše visine.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Varijantas8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mnogo, ali mnogo lakše od očekivanog.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Srvarno se puno negative stvorilo, i vecinom bez pokrica.
ZZ je napustio klub SAMOVOLJNO, nakon 4-4 sa radnikom gdje imao 3-0 rezultat do 60 minute cinimi se. Igracu jesu GLAVNI krivci, ali NEMOZEMO reci da nema krivice u ZZ i njegovom STOZARU.
Takav rezultat OSTAVLJA velike posljedice na mnogo bolje igrace, smatram da trener sa obrazom moralnom etikom nije smio otic na nacin kako je otisao, jer smatram da je sacekao da odradi i utakmicu sa Slogom pa i da smo tu odigrali 0-0 il izgubili 2-1 kao sto jesmo i da je tad otisao bilo bi mnogo lakse i brze za igrace da izadju iz banane.
Dosao je Husref, igraci su mentalno bili u losem stanju, koje je prouzrokovalo ( mozda i nije mozda je i do lose odredjenih ljetnih KONDICIONI priprema od strane ZZ I NJEGOVOG SS) po mom misljenju da su i kondiciono pali samim tim i emocionalno (voljni momenat itd itd)
Pobjedjujemo posusje zasluzeno, igramo po mom misljenju dobro protiv borca (bolji smo bili od borca) do crvenog kartona koji je smjesan (prvi zuti)
Pobjedimo rudar ZASLUZENO, totalno podbacimo protiv zrinjskog, dolazi SB gdje ti svira penal nigdje veze, al se mira priznat i tu utakmicuigra nije bila bolja, pobjeda protiv veleza ZASLUZENA, i mogao se vidjet neki manji napredak u igri po prvi put, al treba bit realan velez je pravo tanak tako da to i nije neko mjerilo.
Izgubit od borca zeinjskog i sb u gostima u okolnostima u kojim je Husref uzeo ekipu, i gdje ti se povrijede 2 ica ponajbolji igraca elezi beganovic gdje nisi mogao racunat na JATTU cjelo vrijeme radi kartona gdje ti poniste cist go (2-2 u bl) crveni kartona u bl itd itd i nije neka katastrofa.
Samo da se osvrnem malo na Adzema, posusje velez su pobjedili a nisu bili bolji i igrom na terenu to nisu zasluzili, nekazem da su ilegalno pobjedili vec govorim igrom sansama sportskim stvarima, takodje realno govoreci pobjedili su zasluzeno zrinjski koji je igrao veoma tesku utakmicu u evropi par dana prije zelje. Takodje pobjedili su borac al lagano se moglo desit da izgube tu utakmicu 0-4, takodje dise prasina sa ofsidima (prva 2 ofsida 100% ispravna treci go je na rubu i naravno da se trebala povuc linija i ubjedjen sam 90% da je i onde bio ofsid) a kroz tu pricu o ofsidima se pokriva veoma losa igra i niko ne spominje da zeljeznicar nije imao nijednu jedinu sansu (polu sansu) pored toga, takodje se provlaci prica da je zeljo kontrolisao igru SB je ima pored gola jos 3 100% sanse (muftic odbranio 100% sansu sa 6 metara onaj jedan pucao preko gola sa 8 m malo iskosa.
Ako sad uzmemo velez posusje rudar radnik slogu sb, nije to nista mnogo bolja igra bila nego nasa, uz cinjenicu da su igrali protiv zamorenog zrinjskog i da su odigrali uzasno prvo poluvrijeme protiv borca, i gdje mozes reci da su bil top je drugo poluvrijeme jer su dali brzo prvi go..
Ja sam prvi nezadovoljan rezultatima al sve ove poraze od ekipa koje imamo sem sloge smo imali i pod zekicem
ZASTO NEBI HZ otisle danas (grupa od 50 tak monaka) na trening igracima popricalo sanjima, utadit nesto simbolicno posto necemo ici na utakmicu
ZZ je napustio klub SAMOVOLJNO, nakon 4-4 sa radnikom gdje imao 3-0 rezultat do 60 minute cinimi se. Igracu jesu GLAVNI krivci, ali NEMOZEMO reci da nema krivice u ZZ i njegovom STOZARU.
Takav rezultat OSTAVLJA velike posljedice na mnogo bolje igrace, smatram da trener sa obrazom moralnom etikom nije smio otic na nacin kako je otisao, jer smatram da je sacekao da odradi i utakmicu sa Slogom pa i da smo tu odigrali 0-0 il izgubili 2-1 kao sto jesmo i da je tad otisao bilo bi mnogo lakse i brze za igrace da izadju iz banane.
Dosao je Husref, igraci su mentalno bili u losem stanju, koje je prouzrokovalo ( mozda i nije mozda je i do lose odredjenih ljetnih KONDICIONI priprema od strane ZZ I NJEGOVOG SS) po mom misljenju da su i kondiciono pali samim tim i emocionalno (voljni momenat itd itd)
Pobjedjujemo posusje zasluzeno, igramo po mom misljenju dobro protiv borca (bolji smo bili od borca) do crvenog kartona koji je smjesan (prvi zuti)
Pobjedimo rudar ZASLUZENO, totalno podbacimo protiv zrinjskog, dolazi SB gdje ti svira penal nigdje veze, al se mira priznat i tu utakmicuigra nije bila bolja, pobjeda protiv veleza ZASLUZENA, i mogao se vidjet neki manji napredak u igri po prvi put, al treba bit realan velez je pravo tanak tako da to i nije neko mjerilo.
Izgubit od borca zeinjskog i sb u gostima u okolnostima u kojim je Husref uzeo ekipu, i gdje ti se povrijede 2 ica ponajbolji igraca elezi beganovic gdje nisi mogao racunat na JATTU cjelo vrijeme radi kartona gdje ti poniste cist go (2-2 u bl) crveni kartona u bl itd itd i nije neka katastrofa.
Samo da se osvrnem malo na Adzema, posusje velez su pobjedili a nisu bili bolji i igrom na terenu to nisu zasluzili, nekazem da su ilegalno pobjedili vec govorim igrom sansama sportskim stvarima, takodje realno govoreci pobjedili su zasluzeno zrinjski koji je igrao veoma tesku utakmicu u evropi par dana prije zelje. Takodje pobjedili su borac al lagano se moglo desit da izgube tu utakmicu 0-4, takodje dise prasina sa ofsidima (prva 2 ofsida 100% ispravna treci go je na rubu i naravno da se trebala povuc linija i ubjedjen sam 90% da je i onde bio ofsid) a kroz tu pricu o ofsidima se pokriva veoma losa igra i niko ne spominje da zeljeznicar nije imao nijednu jedinu sansu (polu sansu) pored toga, takodje se provlaci prica da je zeljo kontrolisao igru SB je ima pored gola jos 3 100% sanse (muftic odbranio 100% sansu sa 6 metara onaj jedan pucao preko gola sa 8 m malo iskosa.
Ako sad uzmemo velez posusje rudar radnik slogu sb, nije to nista mnogo bolja igra bila nego nasa, uz cinjenicu da su igrali protiv zamorenog zrinjskog i da su odigrali uzasno prvo poluvrijeme protiv borca, i gdje mozes reci da su bil top je drugo poluvrijeme jer su dali brzo prvi go..
Ja sam prvi nezadovoljan rezultatima al sve ove poraze od ekipa koje imamo sem sloge smo imali i pod zekicem
ZASTO NEBI HZ otisle danas (grupa od 50 tak monaka) na trening igracima popricalo sanjima, utadit nesto simbolicno posto necemo ici na utakmicu
Igrat na niski blok sa gulijem i keremehom u napadu 100% sa siguran da necemo primit go, jer zeljo nikom go nije dao na postavljenu obranu, a isto tako GULI KEREMEH ce 100% imat 2-3 100% sanse i da 2 gola..
Licno i da je adem 100% spreman ja njega nebi koristio id prve minute ako je mamas i elezi spremni..
Licno i da je adem 100% spreman ja njega nebi koristio id prve minute ako je mamas i elezi spremni..
Nista to, ne igra 4231
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Necemo se nagledati nekog aman zaman fudbala.
Daleko od toga da ce nas nesto kao nadigrati,nema ni od toga nista.
Bolji smo i ovakvi kakvi smo trenutno,i sanse u derbiju su uvijek 50:50 bez obzira na trenutno stanje bilo koga.
Ako nas i okrenu to ce biti u zadnjoj cetvrtini utakmice,i to na njihov poznati hajp i cavrlame koje oni prosipaju decenijama.
Ja ovdje pisem o tome kako ne mozemo nista pripremiti za njih i samim tim okrenuli derbi u svoju korist.
4231
Daleko od toga da ce nas nesto kao nadigrati,nema ni od toga nista.
Bolji smo i ovakvi kakvi smo trenutno,i sanse u derbiju su uvijek 50:50 bez obzira na trenutno stanje bilo koga.
Ako nas i okrenu to ce biti u zadnjoj cetvrtini utakmice,i to na njihov poznati hajp i cavrlame koje oni prosipaju decenijama.
Ja ovdje pisem o tome kako ne mozemo nista pripremiti za njih i samim tim okrenuli derbi u svoju korist.
4231
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ma dobit ćemo ih lakše od očekivanog.
Ove X sto su izvlačili na jedvite jade su izvlačili jer su se branili 80 od 90 minuta sad misle da su bolji sto otvara prostor.
Ove X sto su izvlačili na jedvite jade su izvlačili jer su se branili 80 od 90 minuta sad misle da su bolji sto otvara prostor.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Turkesu hvala i sretno
Mozda je trebao imati vise minuta ali ok.
Mozda je trebao imati vise minuta ali ok.

„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
E j.ebi ga, samo sam se ovog bojao...jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 15:33Ma dobit ćemo ih lakše od očekivanog.

Vanja8 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 15:48E j.ebi ga, samo sam se ovog bojao...jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 15:33Ma dobit ćemo ih lakše od očekivanog.
Ove X sto su izvlačili na jedvite jade su izvlačili jer su se branili 80 od 90 minuta sad misle da su bolji sto otvara prostor.![]()
![]()

Lakše od očekivanog, ako Bog da vidjet ćete
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Maroon1946
- Kontakt:
Mislim da bi bilo top da i naš klub počne ove vlogove snimati i objavljivati na yt
Idealna prilika da zaposle jos 28 ljudi pretezno iz sfk za to.Maroon1946 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 16:01Mislim da bi bilo top da i naš klub počne ove vlogove snimati i objavljivati na yt
Kazem ti ja nemamo sanseVanja8 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 15:48E j.ebi ga, samo sam se ovog bojao...jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 15:33Ma dobit ćemo ih lakše od očekivanog.
Ove X sto su izvlačili na jedvite jade su izvlačili jer su se branili 80 od 90 minuta sad misle da su bolji sto otvara prostor.![]()
![]()
You are someone else I am still right here
U zadnje nam je vrijeme kao da smo na heroinu brateVarijantas8 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 13:24Ma svi mi koji pratimo i navijamo za Sarajevo smo vec navuceni na najgoru drogu, droga koja te izjede do bola, a nekad te digne na najviše visine.
You are someone else I am still right here
Mi smo bruda , kad igra Sarajevo, vazda ko na heroinu...fera je napisao/la: ↑26 sep 2025, 16:14U zadnje nam je vrijeme kao da smo na heroinu brateVarijantas8 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 13:24Ma svi mi koji pratimo i navijamo za Sarajevo smo vec navuceni na najgoru drogu, droga koja te izjede do bola, a nekad te digne na najviše visine.
Sta smo mi Bogu skrivili...fera je napisao/la: ↑26 sep 2025, 16:12Kazem ti ja nemamo sanseVanja8 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 15:48E j.ebi ga, samo sam se ovog bojao...jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 15:33Ma dobit ćemo ih lakše od očekivanog.
![]()

-
- Kontakt:
hahahahahaha
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.