FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Adem je bio na jos jednom pregledu danas, preporuka doktora je da ne igra, odluka na igracu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Onda bi trebao igrati, prije neki dan napisali da ima veliku zelju da igra derbiJavierBosnia je napisao/la: ↑25 sep 2025, 19:38Adem je bio na jos jednom pregledu danas, preporuka doktora je da ne igra, odluka na igracu
-
- Kontakt:
Adem starta u subotu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Doktor navija za željkana ?JavierBosnia je napisao/la: ↑25 sep 2025, 19:38Adem je bio na jos jednom pregledu danas, preporuka doktora je da ne igra, odluka na igracu

Imas dva ortopeda u nasem ljekarskom timu koji rade na ortopediji na klinickom moguce je jedino da je radioloska dijagnostika pa da je preporuka na osnovu Magneta.fks74 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 20:01Doktor navija za željkana ?JavierBosnia je napisao/la: ↑25 sep 2025, 19:38Adem je bio na jos jednom pregledu danas, preporuka doktora je da ne igra, odluka na igracu![]()
Ali opet ne sumnjam da ako bude bilo imalo sanse i osjecao se da moze da ce igrati.
-
- Kontakt:
Nema potrebe rizikovati ako nije dovoljno spreman,još 3 derbya će se igrati .
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ljekarska služba Sarajeva je najgora na dunjaluku. Svakom igraču treba najmanje mjesec dana da se oporavi od ma kakve povrede, pa i najmanje. Tačno imam osjećaj da ih vozaju po svojim privatnim klinakama i uzimaju lopatom klub i Mirvića.
Dug nula 
-
- Kontakt:
Bez da se zalijecu ovi husrefoljupci,ja se nesto ne sjecam kad smo ih vise razguzili kao sa Zekicem,a sa takvom lakocom igranja,takva nadmoc..
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Kod nas nema boljih , iskusni, rade preko 30 godina taj posao Ismar Hadzibajric i ostali .PeppermintSA je napisao/la: ↑25 sep 2025, 20:40Ljekarska služba Sarajeva je najgora na dunjaluku. Svakom igraču treba najmanje mjesec dana da se oporavi od ma kakve povrede, pa i najmanje. Tačno imam osjećaj da ih vozaju po svojim privatnim klinakama i uzimaju lopatom klub i Mirvića.
-
- Kontakt:
Mislim da smo ih više ubili one utakmice 0-0 i 1-1 nego ovu što smo pobjedili 2-1 . Što ti je fudbal.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:12Bez da se zalijecu ovi husrefoljupci,ja se nesto ne sjecam kad smo ih vise razguzili kao sa Zekicem,a sa takvom lakocom igranja,takva nadmoc..
Ma sta ce adem igrati ako nije 100%, ima jos puno da se igra do zimske pauze, ne treba ga rizikovati u ovoj fazi sezone
I ona na Kosevu sa Rozmanom je bila ubitacnaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:12Bez da se zalijecu ovi husrefoljupci,ja se nesto ne sjecam kad smo ih vise razguzili kao sa Zekicem,a sa takvom lakocom igranja,takva nadmoc..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Bgm i ona 0-3 grbavici s Husrefom.r3m1 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:29I ona na Kosevu sa Rozmanom je bila ubitacnaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑25 sep 2025, 21:12Bez da se zalijecu ovi husrefoljupci,ja se nesto ne sjecam kad smo ih vise razguzili kao sa Zekicem,a sa takvom lakocom igranja,takva nadmoc..
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Fouzi1, ronaldo99 i 45 gostiju.