Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mislim da ce te samo glava zabolit od kontanja pred derbi npr. na grbavici smo ih dobili 2:0 sa najgorom ekipom u historiji dzemica sadikovic, muharemovic, dudic, redzepi ne ponovilo se, dok sad na grbavici zijanili derali im guzove, na kosevu uglavnom igrali zatvoreno proteklih par derbija znam u kupu kad je simo bio trener 5:3 bilo ja mislim, jednom nedavno bilo 0:0 pelaku ponistili cist go ako se dobro sjecam, sad ova tekma pogotovo nezahvalna, i jednim i drugim ne fali motiva, nea publike moze svega bit al nije nemoguce da ih dobijemo naravnoBabilon je napisao/la:Zna li netko onako iz glavekako ste prolazili zadnjih godina na Kosevu?!
Realno gledajuci ako budete igrali svoju igru i kako znate minimalno bod vam ne gine,a ja vam od srce zelim sva tri!![]()
Bio bi red da pobjedite za nas,em vam dali bod iz mostara em vas pustili u kupu,vi nama pobjedite sarajevo i kvit smo!
neam pojma bio sam u skoli palio radio dok je profa pisala po tabli moguce da je 4:2 prva 3:1 1000% oni poveli 1:0 turkovic onda rovcanin, coca, muharemovic mislim da je tako bilotanzla je napisao/la:Zar nismo 4:2 izgubili u kupu tad, a prva tekma bila 3:1 za nas.. Ono kad je Dialiba na Hadisonu proletio k'o brzi voz i zabio ga
Nije Rovcanin daoprvi nego Pelak a Stila na toj tekmi imao 3 ass...Wood prejako odigraonermin_TM je napisao/la:neam pojma bio sam u skoli palio radio dok je profa pisala po tabli moguce da je 4:2 prva 3:1 1000% oni poveli 1:0 turkovic onda rovcanin, coca, muharemovic mislim da je tako bilotanzla je napisao/la:Zar nismo 4:2 izgubili u kupu tad, a prva tekma bila 3:1 za nas.. Ono kad je Dialiba na Hadisonu proletio k'o brzi voz i zabio ga
Mozda Maric cuva keca u rukavu... kad se najmanje nadas da bljesne...tatamata je napisao/la:Dajte ljudi sta vam je,gotovo je prvenstvo,osvojili ste titulu vec.Ova tri boda se mozda cine kao nista,medjutim nemamo mi ni igru ni trenera da uzmemo nesto na strani.
tanzla je napisao/la:Zar nismo 4:2 izgubili u kupu tad, a prva tekma bila 3:1 za nas.. Ono kad je Dialiba na Hadisonu proletio k'o brzi voz i zabio ga
Kad protivnik želi da pusti(proda), onda ne moraš ni imat' neku igru... A ni u Tuzli sad niste bili bezopasni, mada bi to svakako domaćin okrenuo i da ste poveli.tatamata je napisao/la:Dajte ljudi sta vam je,gotovo je prvenstvo,osvojili ste titulu vec.Ova tri boda se mozda cine kao nista,medjutim nemamo mi ni igru ni trenera da uzmemo nesto na strani.
Svaka mu cast a sta se zna mozda i ovaj prijelazni rok bude sansa da dode u ZeljuTheManiacs je napisao/la:"Od kada znam za sebe simpatiziram Grbavicu. Željezničar je jedini klub u mojoj zemlji za koji bih mogao igrati. Ko zna, možda nekad i obučem plavi dres, nikad nije rečeno da kad-tad neću završiti na Grbavici", zaključio je Zec.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt, Lokomotifa i 58 gostiju.