ma znam ,ali u nas nije jednostavno dići narod ,zato što imaš ljude kojima su dali sve i njima su dobri ,i imaš ljude koji nemaju ništa i oni se buneharry_90 je napisao/la:Al ti ljudi zive pod tiranijom jednog covjeka,i ljudima je preko glave,vidis da majmun hoce vlast da na sina prebaci,taj narod ja mislim zivi dnevno od 2 dolara i normalno da su se pobunili,dosta im je siromastva i gladi,a ne kao u nas,mogu nas krasti,dizat cijene,al nece ustati narod i pobunit se,bolje ispred tv sjedit i psovat im majku,a njih zaboli k.urac,sve dok narod suti njima je dobrolegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:
Jbt gledam ovo u Egiptu sto se dogadja,narodu je vise preko glave tiranije itd. ljudi se digli,u nas nista,svaki dan sve vise poskupljuje hrana,plate mizerne,kradu od naroda,al eto mi izgleda zivimo najbolje,niko se ne buni.
oni imaju onoliko bogastvo i bune se ,a mi nemamo ništa i niko neće ništa da radi
a u nas ima više bogati kojima je dobro nego siromašnih i zato ništa i ne mjenjaju
U nas jedino nešto može uraditi visoki predstavnik ,da donese neku zabranu da smjeni sve političare koji vladaju 15 godina , drugačije nema pomoći ,vojsni udar je nemoguć imaju politički imunitet( a mi nemamo vojsku )