Bogovska pjesma.
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.
Bogovska pjesma.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Prejaka je. Kad se samo sjetim koliko sam ucio ovaj tekstVolimTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Gate 13 je zemlja- Bas mi se dopadaju, po meni najjaci u Grckoj.diego_TM je napisao/la:Prejaka je. Kad se samo sjetim koliko sam ucio ovaj tekstVolimTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.a onda ga kasnije i prevodio raji
![]()
Cuo sam da furaju Free Palestine transove !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Istina mada nikad nisam vidio te transove ali po onim forumima ultras-tifo itd. po komentarima se vidi da furaju Free Palestine. Imas i na youtube-u na klipovima npr. protiv Maccabia sad u komentarima takve postove iako se to moze uzeti kao poseban slucaj.VolimTz je napisao/la:Gate 13 je zemlja- Bas mi se dopadaju, po meni najjaci u Grckoj.diego_TM je napisao/la:Prejaka je. Kad se samo sjetim koliko sam ucio ovaj tekstVolimTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.a onda ga kasnije i prevodio raji
![]()
Cuo sam da furaju Free Palestine transove !?
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
To su furali samo protiv Makabija .
A evo,predstavljam vam najjacu grupu u Grckoj u svakom pogledu
[youtube][/youtube]
A evo,predstavljam vam najjacu grupu u Grckoj u svakom pogledu
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Greek fan died
One person was killed and three were injured in a rumble between some 30 opposing football team fans in the early hours of Monday (5th September) on a coastal road near Pankrition Stadium, in Heraklion, Crete.
A 21-year-old youth from Malia died of stab wounds while two others were hospitalised and reported in critical condition.
The incident took place between fans of Ofi and Panathinaikos. Police have arrested at least six people.
Bez komentara
One person was killed and three were injured in a rumble between some 30 opposing football team fans in the early hours of Monday (5th September) on a coastal road near Pankrition Stadium, in Heraklion, Crete.
A 21-year-old youth from Malia died of stab wounds while two others were hospitalised and reported in critical condition.
The incident took place between fans of Ofi and Panathinaikos. Police have arrested at least six people.
Bez komentara
Ja koliko sam cuo nisu igrali sa Panathom vec sa nekim manjim lokalnim klubom. Mozda grijesim.VolimTz je napisao/la:Greek fan died
Bez komentara
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
"Na ostvru Kritu došlo je do sukoba navijača prvoligaša OFI-a i nižerazredne ekipe Irodotos." Naši kazu nije Panatha a sad kome je vjerovat??? 
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
Oko 8000 Napolitanaca u Cezeni

Roma-Kaljari

Roma-Kaljari

Pjanic.Tribalian je napisao/la:Oko 8000 Napolitanaca u Cezeni![]()
Roma-Kaljari
Da,da
Ko da sam znao koju sliku da postavim
p.s. ovaj semafor mi se previse svidja.snimio sam ga jos ranije.
p.s. ovaj semafor mi se previse svidja.snimio sam ga jos ranije.
Ne navijam za BVB, ali njihovi najvijaci su mi daleko najjaci!
Zavisi sta podrazumevas pod tim najjacisamson je napisao/la:Ne navijam za BVB, ali njihovi najvijaci su mi daleko najjaci!
Jel mi moš naći još ovakvih pjesamaVolimTz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogovska pjesma.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
zenitu juce pao trans na kipru, sramota..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Sramota za Ruse.Kipranima svaka cast.STEVIE je napisao/la:zenitu juce pao trans na kipru, sramota..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.