Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Hvala Allahu pa ovo sranje zavrsi.
Ovo je posljednji put da gledam Kamerun pizda im materna smrdljiva.
Hrvati ubjedljivo,mada bi ove debile i sampionska generacija Modrica Maxime u jednoj tjesnoj utakmici savladala 2:1.
Hrvati ubjedljivo,mada bi ove debile i sampionska generacija Modrica Maxime u jednoj tjesnoj utakmici savladala 2:1.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Miran budi.zrinja05 je napisao/la:Istina na evropskom nema levata. Bar dosad nije bilo:P
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hrvatska - Meksiko ce bit bomba i krvavo od tekme
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 19 jun 2014, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Slabo ste glasali, Mandzukic je MOTM, ipak nije Sammir. Nezasluzeno. 
Nabijem ja ovu fifu na qrc, cuj Mandzukic igrac utakmice pored zivog Samirra 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mukanđo lave ne daj se. Ako ne bude nikakvih povreda, jednog dana ćeš u Real Madridu zaigrat.
Ma pusti levata ja ga nisam htio ni udostojit odgovora.Amar Dzeko je napisao/la:Miran budi.zrinja05 je napisao/la:Istina na evropskom nema levata. Bar dosad nije bilo:P
ne može ove kamerunske divljake ni onaj švabo sa klupe disciplinovati i normalizovati.
marišu se između sebe u sred utakmice, dok citav svijet gleda

marišu se između sebe u sred utakmice, dok citav svijet gleda
Cestitke Hrvatima
Ovi iz Afrike veze nemaju sa fudbalom,samo gledam kome ce nogu slomit
Ovi iz Afrike veze nemaju sa fudbalom,samo gledam kome ce nogu slomit
Pokušo sam navijat za komšije al ne ide nemogu na silu 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pravda za Samketa !
Ajmo na Goal.com glasati
Ajmo na Goal.com glasati
Ronaldo - Isco - Bale
- tuzlak1987
- Kontakt:
Xadisice je napisao/la:Pokušo sam navijat za komšije al ne ide nemogu na silu
Kakvo je sranje ovo man of the match, Perisic je ubjedljivo bio najbolji na terenu, kakav crni Mandzukic 
@zrinja
Fuj pokusaj, al` bas fuj.
Smijurija od Kameruna, mogli su Hrvati ovdje debelo popraviti gol razliku da je bilo vise koncentracije u zavrsnici. Ako nista Rakitic i Rebic su mogli zabiti po jedan.
Koliki su hadalji slag na torti umalo da bude tuca one dvojice morona da ih Webo ne razdvoji. Boze sacuvaj reprezentacija. U rasulu ce biti protiv Brazila a oni su duzni svojim navijacima jednu pucacinu, da im ne zvizde svako 20-tak minuta, mogao bi tu Kamerun stradati i gore nego veceras.
Cestitke Hrvatima.
Smijurija od Kameruna, mogli su Hrvati ovdje debelo popraviti gol razliku da je bilo vise koncentracije u zavrsnici. Ako nista Rakitic i Rebic su mogli zabiti po jedan.
Koliki su hadalji slag na torti umalo da bude tuca one dvojice morona da ih Webo ne razdvoji. Boze sacuvaj reprezentacija. U rasulu ce biti protiv Brazila a oni su duzni svojim navijacima jednu pucacinu, da im ne zvizde svako 20-tak minuta, mogao bi tu Kamerun stradati i gore nego veceras.
Cestitke Hrvatima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kamerun ko razbijena vojska, smiješna ekipa. Bila bi ovo i veća razlika da se nije igralo u ovoj prašumi. Slijedi jako težak meč protiv Meksikanaca, trkački su jako dobri i čvrsti u obrani i bit će jako teško.
- anelbavarac
- Kontakt:
Jesi vidio ovo jaraneDzoni je napisao/la:Hvala Allahu pa ovo sranje zavrsi.
Jos se porokase izmedju sebe
Govvnjivu motku i rastjerat bagru od prvog do zadnjeg.
Virtu4l je napisao/la:Škutoru, k' nozi.zrinja05 je napisao/la:Istina na evropskom nema levata. Bar dosad nije bilo:P
Toking to me:mrgreen:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Pa navijači glasaju. I Messi je u našoj utakmici bio MOTM a imao dva dodira sa loptom.Guarin14 je napisao/la:Kakvo je sranje ovo man of the match, Perisic je ubjedljivo bio najbolji na terenu, kakav crni Mandzukic
Samo polako, opet će on za pet dana kukati kao sinoć, a vi opet 'smirujte' situaciju i podržavajte ove smećare.Rooney88 je napisao/la:@zrinja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
sad samo zelim uzivo slike s svlacionica kod kameruna. mozda ima dobar boks ovaj cupo
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne znam na sta ciljate ,samo sam potvrdio ono sto je covjek napisao;)Amar Dzeko je napisao/la:Miran budi.zrinja05 je napisao/la:Istina na evropskom nema levata. Bar dosad nije bilo:P
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.