Uh, jesam se nakenjo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobro rečeno,samo to za kapitensku ne znam koliko je dobro...mokhe je napisao/la:Ako ode u Dinamo, hladno mu oduzet kapitensku. Ne mozes brate igrat u tako smijesnoj ligi (ako neko misli da je jaca od nase - jaca je za Dinamo) i imati par jakih tekmi (ili nijednu) po sezoni i bit kapiten repke. A ako dodje u ZG, osim Mamiceve love, posebno jak motiv ce mu vjerovatno bit i mogucnost kurvanja i hodanja po kafanama koja mu je, za razliku od ozbiljnih i profesionalnih liga, u HR zagarantovana.![]()
Uh, jesam se nakenjo.
Dinamo ne moze naletiti na nekog mega velikana jedino ako se u takve ubraja prvak Srbije,Austrije,Ceske,Slovacke,Madjarske,Izraela i slicnih drzava.Tako da Arsenal,Bayern,Villareal i ostali klubovi iz najjacih liga ne mogu igrati sa Dinamom u kvalifikacijama.A Spaha nek igra gdje hoce tu se slazem sa tobom..bistrikboy je napisao/la:Dinamo ove godine ima ekipu za LP,ako bas ne nalete na nekog mega velikana igrace grupnu fazu,Spaha ce im dobro doci kao vođa generalno ne bas spektakularne odbrane,sretno!
ma sto se mene tice, ne mora nigdje igrat....nek sjedi kuci i drka dok je sezona, al nek u repci igra dobroGoalgetter je napisao/la:Lyon, PSG, Marseille, Lille - Cibalia, Karlovac, Inter Z, Hajduk![]()
Nadam se da zna sta radi, jer mu je 30 godina, posjeduje kvalitet da uspije u puno vecem klubu nego u Dinamu, ali izgleda se njemu ne da u veci klub, ali eto, njegova je odluka.
Ja samo sto ocekujem je da i dalje pruza dobre partije u reprezentaciji, a nek igra gdje hoce.
Pa šta će u Montpellieru nikad nije igr'o. Stalno neke kazne... defektna francuska liga...Goalgetter je napisao/la:Lyon, PSG, Marseille, Lille - Cibalia, Karlovac, Inter Z, Hajduk![]()
Nadam se da zna sta radi, jer mu je 30 godina, posjeduje kvalitet da uspije u puno vecem klubu nego u Dinamu, ali izgleda se njemu ne da u veci klub, ali eto, njegova je odluka.
Ja samo sto ocekujem je da i dalje pruza dobre partije u reprezentaciji, a nek igra gdje hoce.
Pa naravno da ne igra nikako, kad gleda stalno kako ce protivniku uvaliti lakat u lice, a Francuzi to nikako ne tolerisu, i strozije kaznjavaju nego u drugim ligama.Nimla_RZ je napisao/la: Ja samo sto ocekujem je da i dalje pruza dobre partije u reprezentaciji, a nek igra gdje hoce.
Pa šta će u Montpellieru nikad nije igr'o. Stalno neke kazne... defektna francuska liga...
Ako je tako, moze i za Ameriku u neki klub odmah, poceti igrati American Footballa .Nimla_RZ je napisao/la:Ako već nema ponuda od ostalih klubova nek ide bilo gdje.
Znaci da se pod takvim uslovima skoro pa sigurno trebaju plasirati u LPtevezito je napisao/la:Dinamo ne moze naletiti na nekog mega velikana jedino ako se u takve ubraja prvak Srbije,Austrije,Ceske,Slovacke,Madjarske,Izraela i slicnih drzava.Tako da Arsenal,Bayern,Villareal i ostali klubovi iz najjacih liga ne mogu igrati sa Dinamom u kvalifikacijama.A Spaha nek igra gdje hoce tu se slazem sa tobom..bistrikboy je napisao/la:Dinamo ove godine ima ekipu za LP,ako bas ne nalete na nekog mega velikana igrace grupnu fazu,Spaha ce im dobro doci kao vođa generalno ne bas spektakularne odbrane,sretno!
Yebiga @Ted on je u prednosti za razliku od tebeTed Mosby je napisao/la:Jedna zanimljiva Spahićeva izjava:
Ponosan sam na svoje mjesto rođenja, drago mi je što sam rođen u državi koja uskoro ulazi u EU. To će mi pomoći u prilagodbi u Dinamu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.