Hahaha to su pravi navijaciLimuntos je napisao/la:u 21 stoljecu ja sam morao gledat, pardon slusati tekmu na radiju![]()
![]()
ja i stari pomahnitali
![]()
![]()
e braco moja mila![]()
![]()
![]()
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
karameldar
- Kontakt:
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
YNWA!
Ja mislim da je rek'o o Pjanicu ko ce kome, nego svoj svomeAlucard je napisao/la:"oooouuuu će gol"Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
jel imaju svi golovi ovog komentatora da se malo smijem?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
karameldar
- Kontakt:
http://www.krupljani.ba/vijesti-iz-spor ... emburg-5-0Alucard je napisao/la:
"oooouuuu će gol"![]()
YNWA!
Haj ako ti tako kažeš...amho je napisao/la:nisi upravu... za baraz ce se ta lista koja obuhvata zadnja dva puna ciklusa i ovaj nepotpuni azurirat' i na osnovu toga ce biti odredjeni nosioci za naredi baraz i za finalni turnir... ovu listu koju sam postao ljudi su uradili preliminarno bez zadnjeg kola u utorak... i stanje je takvo kako sam postao...Hawking je napisao/la:Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
HAHHAHA !!karameldar je napisao/la:http://www.krupljani.ba/vijesti-iz-spor ... emburg-5-0Alucard je napisao/la:
"oooouuuu će gol"![]()
kod ovog drugog gola, kaze komentator "safet susić ćaće"
edit: moja greska
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
amho je napisao/la:nisi upravu... za baraz ce se ta lista koja obuhvata zadnja dva puna ciklusa i ovaj nepotpuni azurirat' i na osnovu toga ce biti odredjeni nosioci za naredi baraz i za finalni turnir... ovu listu koju sam postao ljudi su uradili preliminarno bez zadnjeg kola u utorak... i stanje je takvo kako sam postao...Hawking je napisao/la:Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...

preliminary UEFA Euro 2012 ranking --> http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda imamo teoretske šanse da budemo nosioci, zar ne? Naravno, u slučaju da se u Parizu ne desi dvica.defender je napisao/la:amho je napisao/la:nisi upravu... za baraz ce se ta lista koja obuhvata zadnja dva puna ciklusa i ovaj nepotpuni azurirat' i na osnovu toga ce biti odredjeni nosioci za naredi baraz i za finalni turnir... ovu listu koju sam postao ljudi su uradili preliminarno bez zadnjeg kola u utorak... i stanje je takvo kako sam postao...Hawking je napisao/la:Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...
preliminary UEFA Euro 2012 ranking --> http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispred nas su : Irska,Srbija,Hrvatska i Danska (pretpostavimo da su Švedi najbolji 2.). To znači ako Srbija izgubi od Slovenije (a ja prognoziram da hoće) bi Estonija zauzela mjesto Srbije ,koja je iza nas.
Možda postoji i mogućnost (ne znam kako se računa) da ako odigramo neriješeno, a Irci izgube (ili neriješeno) da ih preletimo? Jer znam da se dobije više bodova za rezultat protiv boljih ekipa (mi sa Francuzima).
Edit: Čak bi nositelja mogli uzeti i od Iraca, jer igraju odlučujuću tekmu sa Armencima za drugo mjesto u grupi.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 08 okt 2011, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ova Španija se zakopitila na prvom mjestu na svim mogućim tabelama, ne možeš je ni bagerom iznijet! Nadam se da kad uletimo među 20 najboljih na FIFA-inoj listi više nećemo nazad dugo vremena...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ako Irci izgube Armenija je u barazu.
- Principatus
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Srbija takodje treba pobjedu ili neriješeno u gostima, a ako Danci ne pobjede Portugalce (po drugoj strani Norvežani trebaju pobjedu kući protiv Kipra) onda su Norvežani drugi, a slabije su plasirani od nas.Edin TM87 je napisao/la:Ako Irci izgube Armenija je u barazu.
To znači btw. da su 4 repke ispred nas (peta je sigurno najbolja druga, koja god od tih ispred) onda trebamo jedan kiks iz neke druge grupe da budemo nosioci.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 08 okt 2011, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ne može Srbija s neriješenim, ima bod manje od Estonije i lošiji međusobni sa njima...Arnelinho je napisao/la:Srbija takodje treba pobjedu ili neriješeno u gostima, a ako Danci ne pobjede Portugalce (po drugoj strani Norvežani trebaju pobjedu kući protiv Kipra) onda su Norvežani drugi, a slabije su plasirani od nas.Edin TM87 je napisao/la:Ako Irci izgube Armenija je u barazu.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
treba se zatvorit ako se ukaze prilika iz kontre i to je to, svaka otvorena igra i pokusaj nadigravanja trica nam je
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
De bolan idi Arsenal gledaj, ne razumijes seArnelinho je napisao/la:Srbija takodje treba pobjedu ili neriješeno u gostima, a ako Danci ne pobjede Portugalce (po drugoj strani Norvežani trebaju pobjedu kući protiv Kipra) onda su Norvežani drugi, a slabije su plasirani od nas.Edin TM87 je napisao/la:Ako Irci izgube Armenija je u barazu.
Danska je sigurna jer ima bolji skor od Norveske! Znaci Danska 1 nositelj, Hrvatska drugi (Svedska direktno), to su dva, e sad nama treba da u 4 moguce grupe 1 tim koji je ispred nas prodje u baraz (cg je vec tamo, a iza nas je)!
Srbija da ne prodje, Irska da ne prodje, Ceska da ne prodje ili Turska da ne prodje!
Znaci od ovih ekipa smije jedna proc', a ostale ispast i mi smo nosioci!!!!
Tačno, napis'o sam prvo pobjedu, pa sam dod'o neriješeno. Upravu si.Hawking je napisao/la:Ne može Srbija s neriješenim, ima bod manje od Estonije i lošiji međusobni sa njima...Arnelinho je napisao/la:Srbija takodje treba pobjedu ili neriješeno u gostima, a ako Danci ne pobjede Portugalce (po drugoj strani Norvežani trebaju pobjedu kući protiv Kipra) onda su Norvežani drugi, a slabije su plasirani od nas.Edin TM87 je napisao/la:Ako Irci izgube Armenija je u barazu.
Praktično sve ide u našu korist.
- spielführer_21
- Kontakt:
upravo to, a utakmica traje 90 min. pa ako bude 0:0 napasti zadnjih 10-15 min, jer će i njima tad ući strah u kosti.nick je napisao/la:treba se zatvorit ako se ukaze prilika iz kontre i to je to, svaka otvorena igra i pokusaj nadigravanja trica nam je
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Principatus
- Kontakt:
Ma dobro sad je to nesigurno hocemo li biti nosioci ili ne.
Ja sam za to da prepustimo to Francuzima, oni ce biti sigurni nosioci.
Ja sam za to da prepustimo to Francuzima, oni ce biti sigurni nosioci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A?Edin TM87 je napisao/la:De bolan idi Arsenal gledaj, ne razumijes seArnelinho je napisao/la:Srbija takodje treba pobjedu ili neriješeno u gostima, a ako Danci ne pobjede Portugalce (po drugoj strani Norvežani trebaju pobjedu kući protiv Kipra) onda su Norvežani drugi, a slabije su plasirani od nas.Edin TM87 je napisao/la:Ako Irci izgube Armenija je u barazu.![]()
![]()
![]()
Danska je sigurna jer ima bolji skor od Norveske! Znaci Danska 1 nositelj, Hrvatska drugi (Svedska direktno), to su dva, e sad nama treba da u 4 moguce grupe 1 tim koji je ispred nas prodje u baraz (cg je vec tamo, a iza nas je)!
Srbija da ne prodje, Irska da ne prodje, Ceska da ne prodje ili Turska da ne prodje!
Znaci od ovih ekipa smije jedna proc', a ostale ispast i mi smo nosioci!!!!
Čehi i Turci nisu nosioci (jer bi i mi bili po defaultu).
Čestitam Papetu i momcima, žestoka tekma ( teški, veoma teški uslovi ) a imperativ pobjede i ovako pobjedit pa mogu samo najbolji ( u ovoj grupi )
Svaka čast !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.