Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

karameldar
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la karameldar » 08 okt 2011, 00:50

Limuntos je napisao/la:u 21 stoljecu ja sam morao gledat, pardon slusati tekmu na radiju :lol: :lol: :lol: ja i stari pomahnitali :lol: :lol:

e braco moja mila :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahaha to su pravi navijaci :D
YNWA!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 okt 2011, 00:52

Alucard je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

:!: :!: :!:
"oooouuuu će gol" :lol: :mrgreen: jel imaju svi golovi ovog komentatora da se malo smijem? :D
Ja mislim da je rek'o o Pjanicu ko ce kome, nego svoj svome :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 08 okt 2011, 00:52

Alucard je napisao/la:
"oooouuuu će gol" :lol: :mrgreen: jel imaju svi golovi ovog komentatora da se malo smijem? :D
http://www.krupljani.ba/vijesti-iz-spor ... emburg-5-0
YNWA!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 okt 2011, 00:57

amho je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...
nisi upravu... za baraz ce se ta lista koja obuhvata zadnja dva puna ciklusa i ovaj nepotpuni azurirat' i na osnovu toga ce biti odredjeni nosioci za naredi baraz i za finalni turnir... ovu listu koju sam postao ljudi su uradili preliminarno bez zadnjeg kola u utorak... i stanje je takvo kako sam postao...
Haj ako ti tako kažeš...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 okt 2011, 00:57

:lol: DIREKTNO NA EP !!!

[youtube][/youtube]
FORZA MARŠAL !!!

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 08 okt 2011, 00:58

karameldar je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
http://www.krupljani.ba/vijesti-iz-spor ... emburg-5-0
HAHHAHA !!

kod ovog drugog gola, kaze komentator "safet susić ćaće" :lol: :lol: :lol: :lol: valjda pape :lol: :lol: :lol:

edit: moja greska :lol: primijetio sam da u svakom videu dosta puta kaze ćaće :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 08 okt 2011, 01:02

amho je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ljudi su upravu, gleda se UEFA-ina tabela koja je kreirana nakon prošlih kvalifikacija i tu smo 29. pa tako nemamo šanse da budemo nositelji... al hajmo razmišljat o prvom mjestu, pa ako zijanimo onda da gledamo koga ćemo dobiti...
nisi upravu... za baraz ce se ta lista koja obuhvata zadnja dva puna ciklusa i ovaj nepotpuni azurirat' i na osnovu toga ce biti odredjeni nosioci za naredi baraz i za finalni turnir... ovu listu koju sam postao ljudi su uradili preliminarno bez zadnjeg kola u utorak... i stanje je takvo kako sam postao...
slika
preliminary UEFA Euro 2012 ranking --> http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 okt 2011, 01:08

defender je napisao/la:
amho je napisao/la:
slika
preliminary UEFA Euro 2012 ranking --> http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Onda imamo teoretske šanse da budemo nosioci, zar ne? Naravno, u slučaju da se u Parizu ne desi dvica.

Ispred nas su : Irska,Srbija,Hrvatska i Danska (pretpostavimo da su Švedi najbolji 2.). To znači ako Srbija izgubi od Slovenije (a ja prognoziram da hoće) bi Estonija zauzela mjesto Srbije ,koja je iza nas. :D

Možda postoji i mogućnost (ne znam kako se računa) da ako odigramo neriješeno, a Irci izgube (ili neriješeno) da ih preletimo? Jer znam da se dobije više bodova za rezultat protiv boljih ekipa (mi sa Francuzima).

Edit: Čak bi nositelja mogli uzeti i od Iraca, jer igraju odlučujuću tekmu sa Armencima za drugo mjesto u grupi. :)
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 08 okt 2011, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 okt 2011, 01:09

Ova Španija se zakopitila na prvom mjestu na svim mogućim tabelama, ne možeš je ni bagerom iznijet! Nadam se da kad uletimo među 20 najboljih na FIFA-inoj listi više nećemo nazad dugo vremena...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 okt 2011, 01:10

Ako Irci izgube Armenija je u barazu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 okt 2011, 01:12

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 okt 2011, 01:14

Edin TM87 je napisao/la:Ako Irci izgube Armenija je u barazu.
Srbija takodje treba pobjedu ili neriješeno u gostima, a ako Danci ne pobjede Portugalce (po drugoj strani Norvežani trebaju pobjedu kući protiv Kipra) onda su Norvežani drugi, a slabije su plasirani od nas.

To znači btw. da su 4 repke ispred nas (peta je sigurno najbolja druga, koja god od tih ispred) onda trebamo jedan kiks iz neke druge grupe da budemo nosioci. ;)
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 08 okt 2011, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 okt 2011, 01:15

Arnelinho je napisao/la:
Srbija takodje treba pobjedu ili neriješeno u gostima, a ako Danci ne pobjede Portugalce (po drugoj strani Norvežani trebaju pobjedu kući protiv Kipra) onda su Norvežani drugi, a slabije su plasirani od nas.
Ne može Srbija s neriješenim, ima bod manje od Estonije i lošiji međusobni sa njima...

Glory glory Man United!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 okt 2011, 01:15

treba se zatvorit ako se ukaze prilika iz kontre i to je to, svaka otvorena igra i pokusaj nadigravanja trica nam je
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 okt 2011, 01:17

Arnelinho je napisao/la:
De bolan idi Arsenal gledaj, ne razumijes se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Danska je sigurna jer ima bolji skor od Norveske! Znaci Danska 1 nositelj, Hrvatska drugi (Svedska direktno), to su dva, e sad nama treba da u 4 moguce grupe 1 tim koji je ispred nas prodje u baraz (cg je vec tamo, a iza nas je)!

Srbija da ne prodje, Irska da ne prodje, Ceska da ne prodje ili Turska da ne prodje!

Znaci od ovih ekipa smije jedna proc', a ostale ispast i mi smo nosioci!!!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 okt 2011, 01:18

Hawking je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Ne može Srbija s neriješenim, ima bod manje od Estonije i lošiji međusobni sa njima...
Tačno, napis'o sam prvo pobjedu, pa sam dod'o neriješeno. Upravu si. ;) I to nam odgovara. :)

Praktično sve ide u našu korist. :mrgreen: Onda bi mogli računati na Čehe, Crnogorce,Estonce, a izbjegli bi najneugodnije Turke/Belgijce. Naravno, treba dosta da se poklopi (a za nadat se ozbiljnom pristupu u Parizu i prvom mjestu :D ).

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 okt 2011, 01:19

nick je napisao/la:treba se zatvorit ako se ukaze prilika iz kontre i to je to, svaka otvorena igra i pokusaj nadigravanja trica nam je
upravo to, a utakmica traje 90 min. pa ako bude 0:0 napasti zadnjih 10-15 min, jer će i njima tad ući strah u kosti.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 okt 2011, 01:19

Ma dobro sad je to nesigurno hocemo li biti nosioci ili ne.
Ja sam za to da prepustimo to Francuzima, oni ce biti sigurni nosioci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 okt 2011, 01:21

Edin TM87 je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
De bolan idi Arsenal gledaj, ne razumijes se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Danska je sigurna jer ima bolji skor od Norveske! Znaci Danska 1 nositelj, Hrvatska drugi (Svedska direktno), to su dva, e sad nama treba da u 4 moguce grupe 1 tim koji je ispred nas prodje u baraz (cg je vec tamo, a iza nas je)!

Srbija da ne prodje, Irska da ne prodje, Ceska da ne prodje ili Turska da ne prodje!

Znaci od ovih ekipa smije jedna proc', a ostale ispast i mi smo nosioci!!!!
A? :? :mrgreen:
Čehi i Turci nisu nosioci (jer bi i mi bili po defaultu). :D To za Dance si u pravu, sad sam tek vidio. :) Trebamo tek Srbija/Irska da ne prodje (jer su Hrvati ispred, Danci ispred) ,ostane 2 upražnjena mjesta, jedno treba biti naše : umjesto Iraca ili Srba. :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 okt 2011, 01:22

Čestitam Papetu i momcima, žestoka tekma ( teški, veoma teški uslovi ) a imperativ pobjede i ovako pobjedit pa mogu samo najbolji ( u ovoj grupi ) :D Svaka čast !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.