A imal gdje plavih?

ma nisu nesto,sve ruznije izdajuŠB_Fidelis je napisao/la:
Jeej.
Rosas7 je napisao/la:ma nisu nesto,sve ruznije izdajuŠB_Fidelis je napisao/la:
Jeej.
meni su ovi bili najbolji
lako ćemo za napad i vezni red....veliki problem je obrana...vjerojatno nikad lošija po imenima...England je napisao/la:A Jelavić stavio 2 Unitedu.To je velika stvar za napadača.
Doce obrana na svoje.....samo neka luka podigne formu......ovo je po meni prvi 11 za irsku,trenutna forma,a i bilic ce 90 % ovo izvesti..........dean_ je napisao/la:lako ćemo za napad i vezni red....veliki problem je obrana...vjerojatno nikad lošija po imenima...England je napisao/la:A Jelavić stavio 2 Unitedu.To je velika stvar za napadača.
jedina je šansa da svi igraju i brane se kao ekipa i da grizu kao blesavi...uz malo sreće protiv irske i italije možda bi se moglo nešto napravit
slazem se za perisica,treba mu dati priliku zeljan je igre i pun motiva,bit ce pravi dobitak na euru,a rakitic slabo igra,Insect_terminator je napisao/la:Bolje umjesto Rakitica isforsirati Perisica .... ovaj je nekako u sampionskom raspolozenju, ljut sto ga je trener malo koristio, a ujedno i pun motiva jer za hrvatsku nije bas igrao zapazenu rolu, dok Rakitic je izgubio mjesto u Sevilli mahom zbog ozljeda koje su ga pratile, a koja ima iza sebe deprimirajucu sezonu. Jedina prednost Rakitica je sto ima vec iskustvo igranja ne EP.
Za Jelavica mislim da ce se obrukati jer Hrvatska igra sa puno dodira, gdje su napadaci ukljuceni u igru, a on ima problema sa stopanjem lopte. On ce biti nesto kao Budan na proslom EP. Ali slazem se da bi bilo hrabro od izbornika ne stavit ga zato se nadam da ce se taman prije EP ozljediti na dva tjedna
Ni govora ovo......nema sanse da ovo izvede.......3 napadaca,previse ofanzivno....odaklen srne na zadnjem vezenom........svasta.......silenT je napisao/la:znači ovako..
____________Pletikosa_____________
Vrsaljko__Ćorluka__Šimunić____Pamić
__________Srna___Dujmović________
_Mandžukić____Modrić________Olić___
______________Jelavić______________
pošto je Strinić idiot, Pranjić šeprtlja, Vukojević muha bez glave ja bi to ovako..... Srnu bi probao na zadnjem veznom a Modrića gurnuo na polušpicu jer jer cijelu zadnju godinu na zadnjem OČAJAN.... Rakitić je isto truba na zadnjem veznom iako je on uvijek bolja opcija od Vukojevića.....btw. Lovren bude li igrao na EP negina nam trica od sviju u grupi
Nema šanse da ovaj sastav ikad zaigra, trenuto po formi ja bih ovakobenfica1923 je napisao/la:Ni govora ovo......nema sanse da ovo izvede.......3 napadaca,previse ofanzivno....odaklen srne na zadnjem vezenom........svasta.......silenT je napisao/la:znači ovako..
____________Pletikosa_____________
Vrsaljko__Ćorluka__Šimunić____Pamić
__________Srna___Dujmović________
_Mandžukić____Modrić________Olić___
______________Jelavić______________
pošto je Strinić idiot, Pranjić šeprtlja, Vukojević muha bez glave ja bi to ovako..... Srnu bi probao na zadnjem veznom a Modrića gurnuo na polušpicu jer jer cijelu zadnju godinu na zadnjem OČAJAN.... Rakitić je isto truba na zadnjem veznom iako je on uvijek bolja opcija od Vukojevića.....btw. Lovren bude li igrao na EP negina nam trica od sviju u grupi
Tritolone je napisao/la:Sta god Bilic napravio bit ce kriv. Zasto?? Zato sta mu je ovo posljednje prvenstvo sa Hrv. nekog ce trebat okrivit, a posto smo mi "navikli" da na prvenstva idemo sa najvecim ocekivanjima i brutalno budemo spusteni na zemlju i pritom nikad ne gledamo kako losu momcad imamo mislim da ce Bilic bit glavna meta, barem novina i jos 4 milijuna ostalih izbornika.
Ovo je valjda prvo prvenstvo di nema onog poznatog naboja, glavni igraci ili sjede na klupi svojih klubova ili igraju jako lose. Jedini igrac koji je u formi je Jelavic, ajde mozemo tu dodat i Srnu koji uvijek ima neku konstantu, ostalo je ubi Boze. Dobro ima jos dosta do prvenstva ali mene brine stanje nase obrane. Jos uvijek se nezna jel Corluka igra lijevog beka ili ce ipak desno, to su sitnice, ali od Turske je proslo pola godine a mi jos uvik neznamo kako sta.
Brine me nasa obrana koja nikad nije bila losija, Simunic i Vida su znatno pali u formi, Lovren stagnira, Schifo nije materijal za repku, tko nam ostaje?? J.Buljat?? Kad se sjetim one repke iz 2008 i ove 4 godine poslije dođe mi plakat.
Ja apsolutno nemam nikakva ocekivanja, vjerojatno cemo kiksat vec u prvom kolu protiv Iraca i otkinit bod Talijanima i to ce bit to.
Nadam se da ce poslije prvenstva neke stvari biti jasnije, jer kranje je vrijeme da se nesto promijeni, proslo je 4 godine od vremena kad smo licili na nesto, prosli smo i taj prag zvani Turska ali opet smo izgledali kao amateri protiv Svedana, imam osjecaj kao da su se igraci zasitili igranja za repku, valjda deblji novcanik znaci da se za repku moze igrat na 50% mogucnosti.
Nema to veze, za repku se uvijek daje i 120% svojih mogućnosti, a to je možda i dobro što nisu standardni barem se neće ozlijediti za Euro i biti će odmorniEdward je napisao/la:^Koga će iznenaditi?![]()
Molim lijepo pa odavno niste imali lošiju reprezentaciju, a uz to ni igrači nisu standardni u svojim momčadima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.