KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

FKKrajina
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la FKKrajina » 12 jun 2013, 23:27

merdanovic je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Pozdrav klubu s najvecim seljakom na klupi.
Sa najvecim gospodinom.
Jest gospodin,al u kurcu druze. Seljak na klupi,pljuvator i covjek koji se ne zna uopste ponasati. Ne znam sto ga branis. Jesi ti slijep covjek ili ne vidis njegovo psovanje sudijama i prijetnje?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 jun 2013, 23:30

izgleda da je tako merdanovicu ..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 jun 2013, 23:32

Mislis li da je ovo najbolja Partizanova odbrana u celoj sezoni ili lozis
Mislim da je odbrana bila odlicna , vecina suteva je bila pokrivena..
poluraspadnuta Zvezda bez koseva iz igre (sem Rakoca) u prvom , opet nije pravi uzorak vjerovatno..

ali KK Partizan se jest tokom sezone vratio osnovama , odbrani i skoku
i na kraju je kao i uvijek nagradjeno trofejima..

uvijek je mucno gledati prvih par mjeseci(nekada i sezonu) pravljanje nove , i to defanzivno orijentisane ekipe..
ali su poslozili se u pravo vrijeme uz slabost domacice uzeli zalet koji su prenijeli od final foura pa evo do danas..
svaka cast i Duletu , ne moze biti koincidencija da mu ekipe uvijek budu na vrhuncu forme kada je nabitnije..

eh sada bi valjalo zadrzat ove momke
jer top 16 ne bi izmakao..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 jun 2013, 00:04

covjece 12 zaredom u košarci, 6 u fudbalu, kakvo nabijanje kompleksa :roll:
nema potpisa

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 13 jun 2013, 00:30

Partizan je večeras samo dokazao ono što se zna već 12 godina u srpskoj košarci,a to je da je apsolutni vladar Srbije i regiona,te najkonstantniji i najbolje organizovan tim,koji će još dugo da dominira :!:

Ova mlada ekipa ima ogroman potrncijal i usuđujem se reći da bi,u slučaju da ostanu na okupu bar još 2 sezone(što je teško) sigurno nadmašila "Kecmanovu generaciju" iz 2010.

Mislim da Partizan večeras i nije odigrao nešto pretjerano dobro,prije bih rekao da su odigrali "dovoljno",jer uz katastrofalnu Zvezdu večeras,uz malo više ozbiljnosti i strpljenja moglo je biti i 30+....Odbrana na visokom nivou,skok dobar,ali itekako ovde ima mjesta za napredak.....Bogdan i Lovernj me opet oduševili,a Lučić i Milosavljević dokazali da su zreli igrači i vođe ovog Partizana.

12......Idemo dalje! 8-)
Mens sana in corpore sano.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 13 jun 2013, 00:47

FKKrajina je napisao/la:
merdanovic je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Pozdrav klubu s najvecim seljakom na klupi.
Sa najvecim gospodinom.
Jest gospodin,al u kurcu druze. Seljak na klupi,pljuvator i covjek koji se ne zna uopste ponasati. Ne znam sto ga branis. Jesi ti slijep covjek ili ne vidis njegovo psovanje sudijama i prijetnje?
Upravo je @dantes to objašnjavao na jednoj od tema mislim KK Crvena Zvezda.
Al uglavnom kad ljudi kao sto su Zdravko Mamić u Dinamu ili Dule Vujošević u Partizanu.Ljudi koji imaju ono nešto i koji su sposobni da nešto naprave u ovim razrušenim državama i koji iza sebe imaju vrhunske rezultate i čiste račune onda su "seljaci" jer se ne znaju ponašati.Eto u Španiji treneri nepsuju.Neka je tebi televizija rekla kako se Dule treba ponašati ,rezultati govore svoje :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jun 2013, 02:01

Čestitke na tituli. Zasluženo.

Vujoševićevi trenerski kvaliteti su neupitni, bar na ex-yu prostorima, ali Vujošević i pojam gospodin jednostavno ne mogu u istu rečenicu. Treba pogledati njegovu istoriju ispada, samo ove sezone.

Duda se žestoko prevario što nije pozvao Milosavljevića, odnosno što je pozvao Gagića. To se baš fino vidjelo u ove 4 utakmice finala. Ne smijem ni pomisliti koja bi katastrofa bila ako bi Gagić, ne daj Bože, ušao među 12. Gluvo bilo. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 13 jun 2013, 10:16

Sve se mijenja sem titula Partizana, 20 ukupno, 12 u nizu, hvala ti crno-bijela ljubavi. :D

slika

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 13 jun 2013, 19:07

Crvena Zvezda Beograd - Partizan

52 - 68

slika
Na zapadu nista novo...Partizan 20ti put u svojoj istoriji,a 12ti put zaredom osvaja titulu najboljeg u drzavi.Podatak zvuci jos impresivnije kada se pogleda prosek godina koji ne prelazi 21 :!:
Rasla je crno bela decurlija tokom sezone,imala mnoge padove,ali je sinoc pokazala da im ipak nema ravnog na ovim prostorima.

Malo o samoj utakmici...

Pocelo je tvrdo sa jakim odbranama,napadima isecenim faulovima sto je doprinelo malom broju poena. Partizanovi visoki igraci su brzo usli u problem sa faulovima - Lucic,Zofri,Gagic,Musli po 2 licne nakon nepunih 7,8 minuta.
Igralo se egal do pred kraj prve cetvrtine kada Partizan sa nesto nizom postavom pravi prvu mini seriju od 5-0 ponajvise zahvaljujuci Gagiju Milosavljevicu(ukradena lopta,asistencija,trojka u kontri).
Gde je on stao tu je nastavio sinoc odlicni Bogdan Bogdanovic. Sipao je iz svih pozicija,preko ruku,sa 8,9 metara - igrao je kao u transu.
Zahvaljujuci jakoj odbrani i solidnom napadu Partizan je na poluvreme otisao sa 13 poena razliki cini mi se.

U nastavku su svi ocekivali jak odgovor Zvezde,strah od pobede Partizana medjutim crno bela decurlija je pokazala od cega je satkana.
Kradene lopte,kontre,trojke za u jednom momentu +24 na gostujucem terenu u finalu. Zvezda je u tom momentu delovala kao razbijena vojska koja ne zna sta ju je snaslo.

Ipak u poslednjoj cetvrtini dolazi do blagog opustanja sto Nelson koristi sa 2 vezane trojke(nekarakteristicno za njega) i bacanjima spusta Zvezdu na minus 11 ...pak to je bio samo poslednji trzaj Zvezde.
Partizan je relativno lako priveo utakmicu kraju i slavlje je moglo da pocne.

Partizan je opet sampion,nazalost u Srbiji ce se i dalje lose ziveti :cry:

Sad malo statistickih podataka :

Najefikasniji u poslednjoj utakmici je Bogdan(17pts)
Najkorisniji Lovernj(index 24)
Najkorisniji igrac u finalnoj seriji Gagi Milosavljevic(index 77)

Kada smo kod Gagica kojeg mnogi pominju po vecini stvari sa razlogom zanimljiva je +/- statistika koja govori sledece:
Gagicev plus/minus na 10 utakmica protiv Zvezde:
Na parketu (167 minuta): 340-276 (+64). Prosek na 40 minuta 81-66.
Na klupi (233 minuta): 395-440 (-45). Prosek na 40 minuta 68-76.

Gagicev plus/minus u finalnoj seriji:
Na parketu (49 minuta): 113-75 (+38). Prosek na 40 minuta 92-61.
Na klupi (111 minuta): 182-181 (+1). Prosek na 40 minuta 66-65.
Neke stvari se kao sto vidite ne mogu videti golim okom na terenu i u indexnoj statistici ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jun 2013, 19:11

Ta statistika nije losa , al je daleko od precizne..

Gagic ostaje undersize drvo i teska paljevina.
Nekada njegov motor energije s klupe bude pozitivan , al u vecini situacija izgleda kao "accident waiting to happen "..

Ekipa je strasno napredovala , uz minimalne preinake ce biti oK.
Ali Musli/Gagic daleko od povjerljivog za prolaz u Top 16 fazu.

Lucic ili Dragan moraju ostati , jedan od njih barem.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 13 jun 2013, 20:11

Bojim se da gresis kada je preciznost u pitanju,jer covek koji radi ovo zasluzuje da bude statisticar u nekom NBA timu kakve sve zanimljivosti iz dana u dan objavljuje i kakve statistike vodi. Moracu da kontaktiram Memfis da pojaca svoju najbolju skauting sluzbu :D

Sto se tice Gagica nemojmo zaboraviti da mu je ovo PRVA sezona ozbiljne kosarke.
Ne zaboravimo da je 91 godiste i da ima prostora za napredak.
Ne zaboravimo da ima izuzetno jake noge sto je za centra itekako vazno u gradjenju pozicije.

Kuburio je na pocetku na fizickom planu,glava mu moze biti i plus i minus faktor sve zavisi od situacije.

Ne kazem da zasluzuje poziv selektora,ali da moze da napreduje svakako i bice bolji dogodine potpisujem.

Ja bi sutra menjao Muslija za Bobija kada bi dobio garancije za ispravnost kolena malopre pomenutog,ali ko to moze da ti garantuje.

Posle ove povrede Bertansa logicnije je da se jurca ostanak Lucica,mada ko ce to znati. Teska finansijska situacija,mnogo se plata duguje igracima.Prinudjeni smo na prodaju

Inace Bertans izgleda pokidao prednje ukrstene ligamente :cry:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 13 jun 2013, 20:16

Citam da ce Bertans pauzirati od 6 do 9 mjeseci zbog povrede :(
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jun 2013, 20:43

Bojim se da gresis kada je preciznost u pitanju,jer covek koji radi ovo zasluzuje da bude statisticar u nekom NBA timu kakve sve zanimljivosti iz dana u dan objavljuje i kakve statistike vodi. Moracu da kontaktiram Memfis da pojaca svoju najbolju skauting sluzbu
+/- ti nije vjerodostojno
jer ne mozes jednog igraca izvadit od 10 na terenu i posmatrati njegov ucinak neovisno kroz rezultat same utakmice , potpuno zanemaruju ulogu ostalih 9 igraca na terenu i matchupe koje se odvijaju
tako James moze imati -32 npr. kao neku noc , a igrac s klupe SAS-a +27 statistiku

Ja sam za Muslia prije Gagica u bilo kojem raspletu , koliko god ovaj drugi vise srca pokazivao..

Musli je imao 10 poena (na 52% suta) i 5 skokova u EUroligi..
znaci govorimo o jednoj ljencini koja je mogla Tomica/Jawaiu ubacit 14 pa 12 poena , a onda biti toliko pasivan u zadnjim mjesecima.

Znam da izgleda za qurac i melanholicno , ali je mnogo vise centar nego Gagic(cak je ovaj neke meceve odradjivao na 4)..
jbg visina se ne moze nauciti , i Musliu je nakon raspadanja ovo bila sezona vracanja u zivot i EL je odradio sasvim dboro.

Na kraju,krajeva Milutinov je najveci projekat (treba ga zatvorit u podrum sa hranom) , a ako se ne moze nabaviti adekvatno pojacanje a onda istrpit Ewing/Robinson tandem jos jednu sezonu :D

u svakom slucaju bi trebali biti bolji
mislim Musli slike sa turnira u Laktasima jel ono bio , pa sada u svlacionici juce npr. smrsao je 5-8 kg itd.
a Gagic mora svoju energiju bolje kanalisat

Samo da ostane DM ili Luca , nece valda obojica otici :|

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jun 2013, 20:43

auuuuuu pa neće valjda, a baš se sjajno razvijao kao igrač
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jun 2013, 23:00

A dzaba se mi ispisasmo , jer haman Bobi dolazi :D

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 14 jun 2013, 01:25

Za Bertansa se nista ne zna jos uvek. Sutra u toku dana ce se definitivno znati stepen povrede tj. sta je tacno u pitanju i znace se i vreme pauziranja. Kako god veliki udarac za Partizan,a i za samog Davisa koji dobija podrsku sa svih strana(veceras se ukljucio u emisiju i na odlicnom srpskom objasnio sve).

Drzi se Davise,Grobari su uz tebe!

@Raul_64

Nemoj da mislis da ja uzdizem nesto Gagica,ali mi je zanimljiva statistika sa derbi meceva kad je on na parketu i kad nije. Meni kao posmatracu deluje da svaku odbranu pravi faul,a svaki napad gubi loptu. Opet vidis u trenutku kada je on na parketu ispada da tim najbolje funkcionise i da pravi razliku(ne mozda konkretno on,ali je pravi).

Sto se tice poredjenja Muslija i Gagica i tu imamo dosta argumenata za i protiv obojice.

Ajmo krenuti od Muslija : Fizicki najdominantniji igrac 1991 generacije,koji je nabijao statistiku na fizicke predispozicije tokom mladjih kategorija.
Do sada je imao prilike pokazati nesto vise.U FMP-u je bio klasican projekat u generaciji Subotica,Milutinovica i drugih,bio je zlatna koka Nebojse Covica i sledeca velika prodaja. Kupovano mu je sta je hteo,imao najbolje uslove za rad itd. Kupljen od strane Kahe Laboral,radio nesto malo sa Ivanovicem,imao sezone u inostranstvu(Fuenlabrada,Montegranaro,vratio se u Megu posle,bio na spiskovima reprezentacija...) i sta je postigao?Nista ,a mogao je mnogo toga po meni s' obzirom na fizicki potencijal.
U napadu je previse spor,gradi poziciju 8 sekundi da bi bacio frljoku pa sta bude. U odbrani dobar bloker,ali brzo ulazi u problem sa faulovima i kod pik and roll igre lose brani protivnicki napad.
U Euroligi je odigrao sasvim solidno,ne mogu da sporim. Ali ako cemo detaljno retko koji od tih 10 prosecnih je dat na individualno umece,uguravanje protivnickom centra dole i na poentiranje u miss match-u. Sve se svodilo na neku pick igru gde je Leo delio lopte za laku egzekuciju(secam se utakmice u Barseloni i otvaranja meca sa 3,4 takve akcije).

Sto se tice Gagica : Talentovani centar koji je u mladjim kategorijama bio clan prave Zvezde pod palicom Nikitovica cini mi se. Bio prikljucen nesto malo prvom timu(da li kod Uvalina ili nekog drugog ne secam se) i onda mu se gubi trag.
Do pre godinu dana kada ga je reaktivirao Hemofarm.
Znaci prva sezona ozbiljne kosarke mu je upravo Partizan. Na pripremama u Laktasima je izdominirao iskusne Himkijeve centre poput Loncara,Zukanenka i cini mi se Dejvisa(nisam siguran da li je on igrao). Neko ce reci jedan turnir mu se potrefio,ali nekome se ni taj jedan ne potrefi.
Visinu ima sasvim solidnu. Po meni 210(samo 3cm manji od Muslija) za centra ne moze biti bas tolika undersize visina. Radio je minute i na 4 zbog svoje pokretljivosti i sposobnosti da izadje i odbrani sut iza 6,75.
U gradjenju pozicije je mnogo bolji od Muslija,tehicki kontrola lopte opet bolja,bacanja solidna,slabiji bloker i luda glava(pricali smo moze biti i + i -).

Zasto mislim da je perspektivniji i da ce biti u buducnosti bolji? Musli igra vec 4 sezone da kazemo pa ozbiljnu kosarku,tj. imao je sanse i klubove i jake lige i dobre trenere...Sta je uradio?Nista posebno. Znam ga i pre Partizana iz nekih privatnih prica i nije momak sav svoj iako izgleda miran. Prerano je dobio solidnu lovu koja ga je udarila u glavu i u drugi plan skrenula njegov igracki napredak.

Gagic je decko koji je u Partizanu poceo od 0. I s' obzirom da mu je prva sezona da igra ABA ligu,a kamoli EL ja sam prezadovoljan. Ima telo koje moze da se nadogradi dodatnom misicnom masom,ima prejake noge sto je osnova uz visinu za jednog centra pri gradjenju pozicije i ima jednog Duleta Vujosevica cije se pero zna kada je rad sa centrima u pitanju.

Vreme ce pokazati ciji "ljubimac" je uradio vise. Ja bi voleo kada bi obojica igrala po 20 min i imala dabl dabl ucinak,ali je to na moju zalost nemoguce :mrgreen:

Milutinov je imao nesreco da je imao mononukleozu prosle godine i naglo je smrsao nekih 10-15 kg sto se tesko vraca tokom sezone. Ne brinem ja za njega jer je prosao skolu Zareta Vucurevica(kojeg ne mogu da prezalim sto nije dodao u KKP da radi) ,a nastavice da radi sa Duletom. Ima visinu,meku ruku,nabice masu...Inace je ove sezone uporedo igrao i za B tim Partizana i bukvalno je bio projekat.Sve se spustalo na njega da se kali :).
Za godinu/dve dana ako Bog da neka sa Salicem pravi sou po Evropi u dresu voljenog im kluba :D

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 14 jun 2013, 01:29

Odlicno odradjen klip uz adekvatnu pesmu :mrgreen:

[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2013, 12:49

A ONDA DULE LUD, DULE PARANOICAN, DULE OVO DULE ONO... HEBENA DIKTATURA...

Šampionu blokiran račun!
14.06.2013. 10:49
Dan posle osvajanja 12. uzastopne titule šampiona Srbije, crno-belima blokiran račun kluba.

Košarkaškom klubu Partizan mt:s zbog poreskih dugovanja blokiran je račun i to nepunih 24 sata posle osvajanja trofeja prvaka države, prenosi "Sportski žurnal"

Crno-beli su 30. aprila na ime poreza bili dužni oko 1,2 milona evra, ili tačno 136.970.683 dinara. Prema informacijama iz kluba, dogovoren je reprogram, a narednih dana biće poznato kako će problem biti rešen.

Partizan je u sredu uveče u četvrtom meču finala pobedio Crvenu zvezdu i rezultatom 3:1 završio seriju osvojivši 12. uzastopnu i ukupno 20. titulu prvaka Srbije.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 jun 2013, 13:09

Blokirani zbog duga od 1,2 miliona? Strašna diktatura.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jun 2013, 13:53

ne splet slučajnosti... što nije blokiran prije 2 mjeseca, ili godinu dana? dobro nekome ispari preko noći gotovo 20 miliona, valjda ćemo i mi naći ekonomskog maga... ili mafijaša... to je u srbiji isto...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: filip13, invincible1921, Sheyi i 8 gostiju.