Imaš na stranici FK Mladost ili Crvene legije. Podigli su poruku podrške za Marka.kakanjac62 je napisao/la:Ne mogu da naletim na taj izvjestaj nigdje I kakav je to potez uradjen za Jevtica .Moze li neko da malo napise o tome .avenija je napisao/la:Svaka cast za dosadasnje predstave u proljetnom dijelu, danasnji potez za Jevtica i sretno protiv Zrinjskog.
FK Mladost DK
Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Komsije cestitam vam na prolasku u polufinale kupa. Sigurno za vas klub historijski uspjeh. Usput pitanje kakve su vam ambicije za subotu ko vam fali itd??
Bujrum na BP.
Bujrum na BP.
moSa likCe
Prije svega hvala na cestitkama a u subotu nam nece igrati Isakovic, Lastro - kartoni, i Brkic - povreda.
A sto se tice ambicija tesko je reci, igramo rastereceni pa cemo vidjeti. Sigurno da imamo kvaliteta da odigramo jednu dobru tekmu sad koliko ce biti motiva to je druga stvar.
A sto se tice ambicija tesko je reci, igramo rastereceni pa cemo vidjeti. Sigurno da imamo kvaliteta da odigramo jednu dobru tekmu sad koliko ce biti motiva to je druga stvar.
- prisonbreak
- Kontakt:
Takodjer i od mene cestitke za prolazak u kupu, do trofeja komsije
a u subotu vam zelim manje srece ali nije vam ni potrebno
Lp,

Lp,
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Koliko su znacajna ova trojica iz prvih 11?
To su vam najstandradniji igraci izgleda.
To su vam najstandradniji igraci izgleda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Isakovic standardni stoper i kapiten, Lastro i Brkic takodjer, ali imamo i kvaliteta na klupi tako da ce biti kvalitetno nadomjesteni, a da ce falit u to nema sumnje ali koga nema bez njega se mora
Iskreno, veliki je hendikep nedostatak njih trojice. Isaković je jedan od najboljih stopera lige, Lastro se uigrava i sve je bolji, dovoljno je reći da je bio član prošlogodišnje šampionske ekipe Zrinjskog, i to jedan od glavnih igrača i jasno je da se radi o super kvalitetnom igraču. Brkić nam je glavni playmaker, igrač od koga sve kreće i on je srce ekipe. Imamo jaku klupu, ali ne mislim da će oni koji budu igrali nadomjestiti nedostatak ove trojice na način da se ne osjeti. Stoperi će vjerovatno biti Gačan i Musić (Kubat) a umjesto Brkica će vjerovatno Sušić. Ostaje problem lijevog beka gdje je igrao Lastro, Karahmet je povrijeđen, za Jurkića nije gotova registracija, vjerovatno će Hrelja lijevo. Kako god bude ja sam siguran da smo znatno oslabljeni.
Šta je problem momci?
Ma nista ba osim sto smo prejaki i kad igramo sa pola snage i kada nam se igraci i ne oznoje posteno, tj. dresovi nisu za pranja ni veznom redu 
Salu na stranu odigrali smo lagano i pokazali da imamo finu ekipicu

Dzaba sve, komsije se ljute a niko im nije kriv nego sami sebi. Kad smo im i ja i ti govorili da to ne ide tako lako napadaju nas, vi mrzite Čelik ovo ono. Nespremna ekipa, loš trener, neugirani, veliki zaostatak, ogroman pritisak... ne igraju navijači a Robiji skidam kapu, ali ne može to tek tako.ziher je napisao/la:Ma nista ba osim sto smo prejaki i kad igramo sa pola snage i kada nam se igraci i ne oznoje posteno, tj. dresovi nisu za pranja ni veznom redu
Bas tako.
Ja kad sam pisao da ne moze biti Celik favorit protiv Zrinjskog a ni protiv nikog drugog napadose me padobranci ko da sam ko zna sta rekao. A sad im kriva Mladost sto nije sama sebi zabila go a odigrali laksi trening i otvorili im mogucnost za 3 boda.
Ja kad sam pisao da ne moze biti Celik favorit protiv Zrinjskog a ni protiv nikog drugog napadose me padobranci ko da sam ko zna sta rekao. A sad im kriva Mladost sto nije sama sebi zabila go a odigrali laksi trening i otvorili im mogucnost za 3 boda.
Glupane ako je ono zapinjanje onda ja nemam rijeci. Sta smo trebali sami sebi uvaljati go samo da Vi pobjedite reci mi "gradsko celjade"
Pa nasi ni u jedan duel nisu usli cijelo vrijeme samo markirali Vase igrace. Nasa vezna linija se nije oznojila kako Bog zapovjeda i Vama to nije bilo dovoljno. A brate doci cete nam za 15 dana pa bujrum pobjedite nas, svakako si ti prognozirao da cete lako uzeti bodove protiv svih "malih" ekipa i da cete na svakom gostovanju igrati kao kuci, a ako budete ovako igrali ne gine Vam tri komada hladno
Pa nasi ni u jedan duel nisu usli cijelo vrijeme samo markirali Vase igrace. Nasa vezna linija se nije oznojila kako Bog zapovjeda i Vama to nije bilo dovoljno. A brate doci cete nam za 15 dana pa bujrum pobjedite nas, svakako si ti prognozirao da cete lako uzeti bodove protiv svih "malih" ekipa i da cete na svakom gostovanju igrati kao kuci, a ako budete ovako igrali ne gine Vam tri komada hladno

Sori na upadu, nije vam danas ono trebalo.Zrinjski lagano pusti a vi....
Ja ne znam sta smo vise trebali uraditi od onog danas ali Celik ne moze meda. Jedino da smo sebi sami zabili izofirali se skroz. Otisli rastwreceni bez 4 igraca iz prve ekipe cijelo vrijeme bwz duel igre bez agresivnosti bez presinga po izgubljenoj lopti. Samo markirali njihove igrace i oni ne mogu pobjediti. Jbg jos samo da smo se skroz sklonili da se usetajufks74 je napisao/la:Sori na upadu, nije vam danas ono trebalo.Zrinjski lagano pusti a vi....

Oooo građanine moj. Kako je? Kako kultura, nivo, to iz pozorišta malo a? Čitala se fina beletristika? Ako ako, neka. Tek iduće kolo ćeš vidjeti kako je kad se zapne, pa čovječe bez pola ekipe smo izašli, bez žutog odigrali, bez znoja gotovo. Kad ja kažem da ste loši ti me napadas, eto vidis da ne igra ni statut ni navijači nego zapni pa dobi. Nema bajde brate, nema guzovace.BatistutA19 je napisao/la:CELIK CE BIT I VRATIT CE MO SE MI AKOBOGDA KAD ..............DABOGDA SE UGASILI ZA PAR GODINA I TO CE VAM BIT ..............ZAPELI STE KO DA VAM JE ZA GLAVU A PUSTITE I JAJCU KAD BUDETE IGRALI .......DOCETE VI OPET AKOBOGDA NEMILA MOSTRE I OSTALE SELJACKE EKIPE DJE VAM JE REALNO MIJESTO ........PAMTI PA VRATI SELJACINE JEDNE A VRATIT CE MO VAM KAD TAD
A kad ste institucija, a mi selo, pa zar te nije stid da seres tako. Pa što nas ne nabiste institucijo moja?
Nemojte se zamarati sa Zeničanima.
I da ste im se sklonili ili dali dva gola sami sebi opet im ne bi valjali nekad u budućnosti. Ko je njima kriv što nisu bili u stanju da vas dobiju.

Bas takoarelinho je napisao/la:Nemojte se zamarati sa Zeničanima.I da ste im se sklonili ili dali dva gola sami sebi opet im ne bi valjali nekad u budućnosti. Ko je njima kriv što nisu bili u stanju da vas dobiju.

- sagitarius
- Kontakt:
Ne bi bio stumf da se ne bi dotakeo Zenice i Celika..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Nema šta štrumf ili ne kada govorim istinu. Niste zaslužili opstanak jer ne možete nikoga dobiti i sada očekujete da ljudi sami sebi davaju golove. Metalege dobije Sarajevo i Zrinjski u gostima što pokazuje da su ozbiljna ekipa. Čelik je velikan našeg fudbala,ali istini treba pogledati u oči. Kada je jedan Velež ispao možete i vi. Ja nemam ništa protiv vas iako mi nećeš vjerovati,ali šta ja tu mogu. Što brži izlazak iz dugova i povratak u premijer ligu.sagitarius je napisao/la:Ne bi bio stumf da se ne bi dotakeo Zenice i Celika..
- sagitarius
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Ozbiljna ekipa kad im kockasti pustaju, nije ni Siroki toliko los da igra ligu za opstanak, al boli njih ona stvar, oni ce kup uzeti i eto im evrope..kukuruz liga i nista vise!arelinho je napisao/la:Nema šta štrumf ili ne kada govorim istinu. Niste zaslužili opstanak jer ne možete nikoga dobiti i sada očekujete da ljudi sami sebi davaju golove. Metalege dobije Sarajevo i Zrinjski u gostima što pokazuje da su ozbiljna ekipa. Čelik je velikan našeg fudbala,ali istini treba pogledati u oči. Kada je jedan Velež ispao možete i vi. Ja nemam ništa protiv vas iako mi nećeš vjerovati,ali šta ja tu mogu. Što brži izlazak iz dugova i povratak u premijer ligu.sagitarius je napisao/la:Ne bi bio stumf da se ne bi dotakeo Zenice i Celika..
edit: da ne bi bilo samo to lobiranje, jeste Celik igra lose i mislim da treba pozitivan sok, tj smjeniti trenera..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.