NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ja ne bih nikada zelio da sam dio necega sto je osnovano novcem ratnih profitera, sto je osnovano na novcu koji je zaradjen nad tudjom mukom, zaradjen na patnji gladnih civila i djece....Svaka vama cast na uspjesima, ali zelim da vas pravda stigne kad tad, pa makar to bilo i na onom drugom svijetu......
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
- Kontakt:
Neznam koji **** sam pisao ikako ovo.Ispade sad svađa oko nekakvih sela i gradova, nigdje veze sa fudbalom.mujoisuljo je napisao/la:Evo malo informacija iz Beča, vezano za uzvratnu utakmicu 22.07:
http://www.fk-austria.at/
Igrači Austrije dolaze u Mostar u srijedu oko podne, čarter letom direktno iz Beča.Zanimljivo je da je u ponudi aranžman i za navijače, istim letom a košta između 450 i 500 Eura.Svi će odsjesti u hotelu Bristol u Mostaru.Mislim da će još njihovih navijača doći u privatnom aranžmanu.Dosta ih je već na obalama Jadrana tako da se očekuje bar 200-tinjak navijača Austrije u Širokom Brijegu.

Ovaj forum je pun balavaca kojima je glavna preokupacija ko je jači, ko je veći, čiji tata ima najveće mišiće.Ovaj forum bi trebao da bude sportski, ali svega je ovde više od sporta.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
A što je svako ljubomoran na naše uspjeheanaliticar_ je napisao/la:Ja ne bih nikada zelio da sam dio necega sto je osnovano novcem ratnih profitera, sto je osnovano na novcu koji je zaradjen nad tudjom mukom, zaradjen na patnji gladnih civila i djece....Svaka vama cast na uspjesima, ali zelim da vas pravda stigne kad tad, pa makar to bilo i na onom drugom svijetu......
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Daj čovječe jedan Mostar nema ni poštenu sportsku dvoranu.
Široki jeste mali, ali je najrazvijenije mjesto u Bosni i Hercegovini.

Ti znaš kako je Široki nastao, od čega?? Tu samo pričate kao papagaji,ponavljate se, kacite se na stvari koje nemaju veze sa vezom. Boli vas što naši ljudi više vole da daju nama nego što vaši vašima, pa zapitajte se malo tko je lud. U vecim gradovima je sve to što ti navodiš izraženije 90% nego kod nas. Samo naši vole svoje, a "vaše" boli grac za "vas".analiticar_ je napisao/la:Ja ne bih nikada zelio da sam dio necega sto je osnovano novcem ratnih profitera, sto je osnovano na novcu koji je zaradjen nad tudjom mukom, zaradjen na patnji gladnih civila i djece....Svaka vama cast na uspjesima, ali zelim da vas pravda stigne kad tad, pa makar to bilo i na onom drugom svijetu......
Dao Bog da u BiH ima još koji klub kao Široki, onda bi nam svima bilo bolje!!! Tko to ne konta, nikad neće skontati.
Samo da poželim sreću Širokom. Za razliku od nekoh ''kvazinavijača velikih klubova'' ispali ste fer i zato vam želim da što dalje prođete u ligi uefa.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Samo ti pisi ako ima sto zanimljivo ne obaziri se na ove koji nista ne gledaju kroz sportmujoisuljo je napisao/la:Neznam koji **** sam pisao ikako ovo.Ispade sad svađa oko nekakvih sela i gradova, nigdje veze sa fudbalom.mujoisuljo je napisao/la:Evo malo informacija iz Beča, vezano za uzvratnu utakmicu 22.07:
http://www.fk-austria.at/
Igrači Austrije dolaze u Mostar u srijedu oko podne, čarter letom direktno iz Beča.Zanimljivo je da je u ponudi aranžman i za navijače, istim letom a košta između 450 i 500 Eura.Svi će odsjesti u hotelu Bristol u Mostaru.Mislim da će još njihovih navijača doći u privatnom aranžmanu.Dosta ih je već na obalama Jadrana tako da se očekuje bar 200-tinjak navijača Austrije u Širokom Brijegu.![]()
Ovaj forum je pun balavaca kojima je glavna preokupacija ko je jači, ko je veći, čiji tata ima najveće mišiće.Ovaj forum bi trebao da bude sportski, ali svega je ovde više od sporta.

Ali kako mogu doci pa jesu li im zabranjena i gostovanja

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Neka pati ko ga smeta, hahahahaha. Dodji da vidis, dodji da se divis......KONGO je napisao/la:Znaci takvo selo i zabit imaju glavnu rijec u BiH sto se tice fudbala i kosarke ! Svaka im cast, a svi ostali klubovi u BiH trebali bi samovoljno da se ugase, a ovi nek se ukljuce u HR ligu i tacka. Manje nacionalizma i vise zivih ljudi bi bilo, ovako nema smisla da imamo fudbalsku ligu.
Repku nam i onako cine igraci iz dijaspore, sramota je za jednu ligu da decenijama nije izbacila nekog talenta, nekog poznatog igraca.
P.S. Ne spominjite Dzeku, on da je ostao i njega biste ubili u pojam vasim mentalitetom !Zahvalite Ceskom hljebu, sto je odgojio dijamanta
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nigdje vam veze ova rasprava o hotelima i tko sta ima. Široki Brijeg ima zato sto njegovi ljudi i ljudi iz okolice u njega zele ulagati i nije im zao svoj novac dati za svoj grad i svoje klubove. To sto ne rade drugi razni tzv. velikani za svoje je neka druga prica, i u tome je problem, i nigdje drugdje. jer, da se razumijemo odmah, ja znam da bi vi voljeli fantazirati i omalozavati kompletnu sredinu zbog pojedinaca, ali to veze s kakvim profiterstvom nuzno nema, jer eto samo Sarajevo, npr., ima vise takvih nego pola BiH zajedno, sto je obicna cinjenica, no problem je ocito sto takve jednostavno zaboli neka stvar za svoje domicilne klubove koje navodno toliko vole, pa samim time se ovi ostali, brojni fanovi, obicni narod, osjecaju izdano i zavidno ka drugima, pa lupaju o stvarima o kojima blago receno veze nemaju nego vide da ovaj drugi ima pa odjednom ''kako i zasto'', i ''gdje je nama''. Smijesno o tome uopce pricati u modernom nogometu i modernim ekonomskim uvjetima, ponasate se kao i djeca, kao sto vecina i jest ovdje evidentno, pa te poslovne funkcije ni ne razumije niti moze, nego imaju svoje vlastite deluzije o imenu, velicini, pa na osnovu toga prosudjuju ''realnu'' ekonomsku i zivotnu stvarnost. Pa pogledaj malo glavne sponzore NK Široki Brijeg, tko su, sta su i odakle su, pa ponovi gore recenicu, smijesno. Ili ova svojevoljna lupetanja o nacionalizmu i idilicna predstavljanja svojih sredina i svega ostalog. Pa dobro ljudi jel vi zivite u BiH ili ste se iznenada preselili u Svicarsku? O cemu vi pricate, primarno ovaj kongo i slicni padobranci na temi? Pa nemojte se prosipati, po cemu si iole bolji od takvog nekog kad se istreses ovdje na toj jednoj predrasudnoj i takodjer nacionalnoj osnovi (samo to ni ne shvacas, jer kontas da unitarizam i neuvazavanje drugih naroda nije nista lose samo po sebi jer je ''probosanski'')? Bolan, kuliraj, ode ti zivot na generalizacije, predrasude i mrznju, a sta si od toga dobio. Da je bogdom vise klubova kao Široki Brijeg u ligi, em sto bi bila kvalitetnija, em organiziranija i na visem stupnju.
Pa sta ste dolazili na temu ako nemate nesto konstruktivno ili bar provjereno za reci npr. u vezi utakmice s Austriom?
A sto vam se hotela tice, pa to je stvar komocije, kao sto cesto ekipe koje igraju u Mostaru odsjedaju u Širokom, koji, iako potpuno nebitno, ima tri hotela visoke klase koji bez problema imaju kapacitete za takvo sto i vec su primali brojne delegate, klubove, pa i reprezentaciju BiH itd., ali eto, debilno o cemu raspravljate...
Pa sta ste dolazili na temu ako nemate nesto konstruktivno ili bar provjereno za reci npr. u vezi utakmice s Austriom?
A sto vam se hotela tice, pa to je stvar komocije, kao sto cesto ekipe koje igraju u Mostaru odsjedaju u Širokom, koji, iako potpuno nebitno, ima tri hotela visoke klase koji bez problema imaju kapacitete za takvo sto i vec su primali brojne delegate, klubove, pa i reprezentaciju BiH itd., ali eto, debilno o cemu raspravljate...
...Život za Široki...
bla bla bla bla
alb alb alb alb
ccccccccccccc
alb alb alb alb
ccccccccccccc
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bola ne morite sa glupostima spavaju u Mostaru,zato sto ima zracna luka,a i blizu je Sirokog....
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Šta je s tobomKevin je napisao/la:
Svi klubovi koji igraju u Širokom idu u Mostar, isto kao što oni koji igraju u Mostaru budu u Širokom u hotelu Park u centru grada, zato što je udaljenost svega 22KM, 20 min vožnje

Svaki klub koji je igrao sa Zrinjskim u Mostaru i došao je dan ranije spavao je u Mostaru !
Mislim nije ni do čega nego samo se javljam jer daješ pogrešne informacije !
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
Ta nije sad problem gdje tko spava majko mila,pa stvarno ovdje ima kretenosa to je za ne povjerovati,mogu i u Pipica spavati sto se mene tice

- Barney Stinson
- Kontakt:
hahahaŠB.TRN je napisao/la:Ta nije sad problem gdje tko spava majko mila,pa stvarno ovdje ima kretenosa to je za ne povjerovati,mogu i u Pipica spavati sto se mene tice![]()
![]()
![]()

19 - ђ - 11
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Šta tebi sad nije jasnoŠB.TRN je napisao/la:Ta nije sad problem gdje tko spava majko mila,pa stvarno ovdje ima kretenosa to je za ne povjerovati,mogu i u Pipica spavati sto se mene tice![]()
![]()
![]()

sad ces reci da uvijek spavaju u MOstaru?ćaćapreljepi je napisao/la:Šta je s tobomKevin je napisao/la:
Svi klubovi koji igraju u Širokom idu u Mostar, isto kao što oni koji igraju u Mostaru budu u Širokom u hotelu Park u centru grada, zato što je udaljenost svega 22KM, 20 min vožnje![]()
Svaki klub koji je igrao sa Zrinjskim u Mostaru i došao je dan ranije spavao je u Mostaru !
pa dosta puta sam vidio ekipe, i ne samo Europi..vec i u BH ligi ove ekipe neke ozbiljnije dođu ranije spavale su u Širokom a igrale protiv Zrinjskog..
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Evo recimo ja znam da Modriča, Sloboda, Orašje(dok su bili u ligi) spavaju u Mostaru a to su ti otprilike te ekipe koje imaju potrebu radi daljine da dolaze dan prije...a isto znam da su do sada sve ekipe u Europi spavale u Bevande s izuzetkom zadnji put ovi iz Kazahstana koji su bili u Eri...Kevin je napisao/la:sad ces reci da uvijek spavaju u MOstaru?ćaćapreljepi je napisao/la:Šta je s tobomKevin je napisao/la:
Svi klubovi koji igraju u Širokom idu u Mostar, isto kao što oni koji igraju u Mostaru budu u Širokom u hotelu Park u centru grada, zato što je udaljenost svega 22KM, 20 min vožnje![]()
pa dosta puta sam vidio ekipe, i ne samo Europi..vec i u BH ligi ove ekipe neke ozbiljnije dođu ranije spavale su u Širokom a igrale protiv Zrinjskog..
evo recimo ove sezone su Laktaši spavali u Širokom..ako se dobro sjećam...
no ćaća...**** to...necemo smarat temu
no ćaća...**** to...necemo smarat temu
Tebe ne trazi policija ,vec jedna ustanova iz Domanovicaćaćapreljepi je napisao/la:Šta tebi sad nije jasnoŠB.TRN je napisao/la:Ta nije sad problem gdje tko spava majko mila,pa stvarno ovdje ima kretenosa to je za ne povjerovati,mogu i u Pipica spavati sto se mene tice![]()
![]()
![]()
Jesam napisao da nije bitno nego kad je već priča o tome da barem kažemo prave informacije...aj iđi srči juhu !

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39658.htm
Evo ga, pocela je predizborna kampanja... Spiricu sjeme ti se zatrlo radi ovoga
Nadam se da ce se ova nepravda ispraviti
Evo ga, pocela je predizborna kampanja... Spiricu sjeme ti se zatrlo radi ovoga

Nadam se da ce se ova nepravda ispraviti

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.