Olimpik Sarajevo

brazzo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la brazzo » 24 nov 2010, 22:52

svaka čast prvo na igri a onda i na trofeju Bajramskog turnira i žao mi je što nisam mogao odgledati sve utakmice Olimpica ali biće još turnira uskoro ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 26 nov 2010, 21:07

Izvjesno je da ce Olimpic prodati ime jednoj svjetskoj firmi koja obavlja djelatnost u BIH,time ce se budjet ispuniti za cijelu godinu.Ova firma ce biti i generalni sponzor kluba.
Tender za stadion zavrsen i valjda ce radovi na Otoci krenuti. :lol:
Olimpic po odluci Gracica nece vise igrati na Koševu svoje tekme.
Kada su transferi u pitanju koliko znam bice puno odlazaka i dolazaka. 8-)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 nov 2010, 21:09

herbion je napisao/la:Izvjesno je da ce Olimpic prodati ime jednoj svjetskoj firmi koja obavlja djelatnost u BIH,time ce se budjet ispuniti za cijelu godinu.Ova firma ce biti i generalni sponzor kluba.
nema price olimpik radi poso,svaka cast...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 nov 2010, 21:18

herbion je napisao/la:Izvjesno je da ce Olimpic prodati ime jednoj svjetskoj firmi koja obavlja djelatnost u BIH,time ce se budjet ispuniti za cijelu godinu.Ova firma ce biti i generalni sponzor kluba.
Sta je sa Jeseom? Odlazi ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 nov 2010, 21:18

Kad bi vam trebo stadion biti zavrsen, odnosno kad bi trebali pocet igrat na njemu? :) Imali fotki??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 26 nov 2010, 22:10

Trebalo bi se igrati na jesen iduce godine a projekat se nalazi na stranici kluba.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 00:15

Olimpik je uz Široki Brijeg jedini klub koji ima i glavu i rep.Jedini problem je nedostatak infrastrukture koja ih sprečava da budu na čelu Premierlige.Ne treba zaboraviti da će Olimpik odigrati svih 30 utakmica u gostima i pored toga su u gornjem domu PL-a.O dobrom odabiru mladih igrača ne treba trošiti riječi jer će transfer Subašića biti vjerovatno najveći kad su u pitanju sarajevski premierligaši.Jedina zamjerka je što se tokom godine previše otpušta i dovodi igrača.Inače su u 90 posto stvari daleko odmakli i Zelji i Sarajevu, a stadion je problem koji ja se nadam će biti riješen u što kraćem roku.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 nov 2010, 00:18

FRANK RIBERY je napisao/la:Olimpik je uz Široki Brijeg jedini klub koji ima i glavu i rep.Jedini problem je nedostatak infrastrukture koja ih sprečava da budu na čelu Premierlige.Ne treba zaboraviti da će Olimpik odigrati svih 30 utakmica u gostima i pored toga su u gornjem domu PL-a.O dobrom odabiru mladih igrača ne treba trošiti riječi jer će transfer Subašića biti vjerovatno najveći kad su u pitanju sarajevski premierligaši.Jedina zamjerka je što se tokom godine previše otpušta i dovodi igrača.Inače su u 90 posto stvari daleko odmakli i Zelji i Sarajevu, a stadion je problem koji ja se nadam će biti riješen u što kraćem roku.
slazem se sa tobom u potpunosti si u pravu :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 nov 2010, 00:37

FRANK RIBERY je napisao/la:Olimpik je uz Široki Brijeg jedini klub koji ima i glavu i rep.Jedini problem je nedostatak infrastrukture koja ih sprečava da budu na čelu Premierlige.Ne treba zaboraviti da će Olimpik odigrati svih 30 utakmica u gostima i pored toga su u gornjem domu PL-a.O dobrom odabiru mladih igrača ne treba trošiti riječi jer će transfer Subašića biti vjerovatno najveći kad su u pitanju sarajevski premierligaši.Jedina zamjerka je što se tokom godine previše otpušta i dovodi igrača.Inače su u 90 posto stvari daleko odmakli i Zelji i Sarajevu, a stadion je problem koji ja se nadam će biti riješen u što kraćem roku.
Kad nesto tvrdis onda moras imati argumente,a ti mlatis praznu slamu.Cuj Olimpic jedini uz Siroki ima glavu i rep :roll: :lol: ostvarice rekordan transfer.To kada budu igrali na radiju :mrgreen:
Subasic u Dormundu :o hhahahahah
U kojih 90 % stavri su ispred Zelje i komsinica?
Volio bi ih dobiti u kupu pa da im "otkinemo" tu glavu a i rep...
1921-2011

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 27 nov 2010, 00:52

herbion je napisao/la:Trebalo bi se igrati na jesen iduce godine a projekat se nalazi na stranici kluba.
De link života ti.
U mom svijetu važe moja pravila

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 01:45

Esii TM87 je napisao/la:
Kad nesto tvrdis onda moras imati argumente,a ti mlatis praznu slamu.Cuj Olimpic jedini uz Siroki ima glavu i rep :roll: :lol: ostvarice rekordan transfer.To kada budu igrali na radiju :mrgreen:
Subasic u Dormundu :o hhahahahah
U kojih 90 % stavri su ispred Zelje i komsinica?
Volio bi ih dobiti u kupu pa da im "otkinemo" tu glavu a i rep...
Sramota je uopšte raspravljati o dugovima ova dva kluba.To je za finansijske policije .Raspitaj se malo kad platu dobivaju u Želji i Sarajevu,a kad u Olimpicu.Jedina stvar koja drži Želju u vrhu, a ne na dnu jeste Amar Osim.Zahvali se Bogu što se odlučio vratiti inače bi i dalje gledali Želju kako tabori sa Veležom i još nekim kompanjonima na dnu.Ima trenera i to je sve.Čime se Željo može ponositi:omladinskim pogonom (klempuša od komšija je dovoljan pokazatelj),stadionom ( ruševina koja nikad , a možda nitad neće dobiti Uefa licencu), najboljim kadrom(ko brat bratu bar 3-4 ekipe su kvalitetnije po kadru od Želje), organizacijom (tu ste pri vrhu, ali daleko da ste najorganizovaniji u državi),redovnim primanjima (strani pojam za sport u Sarajevskom kantonu).Dušo draga ne zivi se od stare slave.I zapamti klubovi kao što su Olimpik u kojima je jedan čovjek i alfa i omega i koji su praktično privatizovani će uvijek biti ispred onih u kojima postoji više struja i u kojima svako ganja svoj interes.Zašto bi Gracić potkradao samoga sebe?Naravno da će čovjek raditi sve kako bi što bolje finansijski prošao Olimpik jer mu je to u interesu kao investitoru.A šta menadžeri rade Sarajevu i Želji pa to je za Haga.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 nov 2010, 11:47

Samo što taj stadion "koji nikada neće dobiti licencu" vrijedi više nego bilo šta što Olimpic može ponuditi. Zašto? Zato što Olimpic nema ništa svoje. A ukoliko ćemo logikom da smo mi sretni što imamo samo Amara, onda je Olimpic sretan što ima samo Gracića, jer bez Gracića taj klub ne bi tavorio u Premijer nego u Drugoj federalnoj ligi Centar. Pričaš napamet i na osnovu onoga čime te filuju mediji. Te redovna primanja, te rekordni transfer (kojeg je Subašić u prošlosti trebao već 3-4 puta ostvariti, ali nikako da ode), te super organizacija, te ovo te ono. Željo hladno uzme Olimpica svaki put kad igraju, a uzimat će hladno i narednih 10 godina. I ne znam o kakvom životu na staroj slavi govoriš? Željo je akteulni prvak i finalist kupa, sa najvećim šansama da ponovi prošlogodišnji uspjeh. Olimpic je aktuelni (prinudni) osvajač bajramskog turnira. Svakom njegovo.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 14:15

elSaik je napisao/la:Samo što taj stadion "koji nikada neće dobiti licencu" vrijedi više nego bilo šta što Olimpic može ponuditi. Zašto? Zato što Olimpic nema ništa svoje. A ukoliko ćemo logikom da smo mi sretni što imamo samo Amara, onda je Olimpic sretan što ima samo Gracića, jer bez Gracića taj klub ne bi tavorio u Premijer nego u Drugoj federalnoj ligi Centar. Pričaš napamet i na osnovu onoga čime te filuju mediji. Te redovna primanja, te rekordni transfer (kojeg je Subašić u prošlosti trebao već 3-4 puta ostvariti, ali nikako da ode), te super organizacija, te ovo te ono. Željo hladno uzme Olimpica svaki put kad igraju, a uzimat će hladno i narednih 10 godina. I ne znam o kakvom životu na staroj slavi govoriš? Željo je akteulni prvak i finalist kupa, sa najvećim šansama da ponovi prošlogodišnji uspjeh. Olimpic je aktuelni (prinudni) osvajač bajramskog turnira. Svakom njegovo.
Ja koliko znam Borac je lider na tabeli sa ubjedljivo najvećim šansama da osvoji titulu. :oops:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 nov 2010, 14:18

Ne znaš mnogo, onda. Samo gledaj. I uči. Sve će ti biti jasno pred kraj marta. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 14:22

elSaik je napisao/la:Ne znaš mnogo, onda. Samo gledaj. I uči. Sve će ti biti jasno pred kraj marta. ;)
Eto ti znaš pametnjakovići.Prošle godine vam je uspjelo jer ste bili autsajderi i niko vas nije ozbiljno shvatao.Ove godine je to ipak nemoguća misija.Elem ljudski je sanjati, ali nekad i mašti ima kraja.Alisa probudi se.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 27 nov 2010, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 nov 2010, 14:23

FRANK RIBERY je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Samo što taj stadion "koji nikada neće dobiti licencu" vrijedi više nego bilo šta što Olimpic može ponuditi. Zašto? Zato što Olimpic nema ništa svoje. A ukoliko ćemo logikom da smo mi sretni što imamo samo Amara, onda je Olimpic sretan što ima samo Gracića, jer bez Gracića taj klub ne bi tavorio u Premijer nego u Drugoj federalnoj ligi Centar. Pričaš napamet i na osnovu onoga čime te filuju mediji. Te redovna primanja, te rekordni transfer (kojeg je Subašić u prošlosti trebao već 3-4 puta ostvariti, ali nikako da ode), te super organizacija, te ovo te ono. Željo hladno uzme Olimpica svaki put kad igraju, a uzimat će hladno i narednih 10 godina. I ne znam o kakvom životu na staroj slavi govoriš? Željo je akteulni prvak i finalist kupa, sa najvećim šansama da ponovi prošlogodišnji uspjeh. Olimpic je aktuelni (prinudni) osvajač bajramskog turnira. Svakom njegovo.
Ja koliko znam Borac je lider na tabeli sa ubjedljivo najvećim šansama da osvoji titulu. :oops:
Hahahahahahahah MORA da boli! 8-) Ove godine smo još bolju polusezonu odigrali ;) Kad nas svi najozbiljnije shvataju :o Idi jedi se. Prijatno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 27 nov 2010, 14:24

elSaik je napisao/la:Ne znaš mnogo, onda. Samo gledaj. I uči. Sve će ti biti jasno pred kraj marta. ;)
Eto ti znaš pametnjakovići.Prošle godine vam je uspjelo jer ste bili autsajderi i niko vas nije ozbiljno shvatao.Ove godine je to ipak nemoguća misija.Elem ljudski je sanjati, ali nekad i mašti ima kraja.Alisa probudi se.
Tim kao Zeljeznicar nikada ne moze biti autsajder.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 14:25

Željovac je napisao/la:
Hahahahahahahah MORA da boli! 8-) Ove godine smo još bolju polusezonu odigrali ;) Kad nas svi najozbiljnije shvataju :o Idi jedi se. Prijatno.
Što bi se ja jeo.Što je Željo drugi sa nikakvim šansama za titulu.Evo baš se pojedo strumfe.Hoćul od glave ili ću od nogu? :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 nov 2010, 14:26

:D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 nov 2010, 14:27

Dino_TM je napisao/la:
Tim kao Zeljeznicar nikada ne moze biti autsajder.
Pa 5-6 godina je to bio prije povratka Amar tako da je rijetko ko pomislio da će biti odstupanja od tradicije.Ali jedno se mora priznati Amra je daleko iznad ove lige o njegovim kvalitetima je suvišno trošiti riječi.Vidi se ko mu je otac.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.