Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tony-mortale » 24 feb 2010, 17:20

L'Avvocato je napisao/la:U Italiji slabo ko mrzi Juve. Samo oni pravi navijači klubova u Seriji A mrze naš klub ... i to zbog prakse da se prezire svaki veliki klub u prvenstvu a ne zbog nekih drugih razloga.

A da je inter najomraženiji klub uz lazio pokazuje i podatak sa zadnje ankete Gazzette da će 80% navijača navijati za Čelzi protiv intera.
i još evo na FB imaš koliko hoćeš grupa u smislu navijajmo za Italiju, podržimo ancelotija i sl., al ne znam šta taj morati radi, pa zar ga nije sramota da nema barem 2-3 talijana u timu, jer kako da neki prosječni talijan koji nije navijač intera simpatizira ekipu koja je prvak njihove države a nema nijednog njihovog sunarodnjaka u ekipi o reprezentativcima da i ne govorimo, teško će se tako nešto slično naći i u jednoj drugoj iole jačoj ligi u evropi
TUTTI CON CARLETTO ANCELOTTI L'UNICO ITALIANO IN CAMPO! :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 feb 2010, 17:24

tony-mortale je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:U Italiji slabo ko mrzi Juve. Samo oni pravi navijači klubova u Seriji A mrze naš klub ... i to zbog prakse da se prezire svaki veliki klub u prvenstvu a ne zbog nekih drugih razloga.

A da je inter najomraženiji klub uz lazio pokazuje i podatak sa zadnje ankete Gazzette da će 80% navijača navijati za Čelzi protiv intera.
i još evo na FB imaš koliko hoćeš grupa u smislu navijajmo za Italiju, podržimo ancelotija i sl., al ne znam šta taj morati radi, pa zar ga nije sramota da nema barem 2-3 talijana u timu, jer kako da neki prosječni talijan koji nije navijač intera simpatizira ekipu koja je prvak njihove države a nema nijednog njihovog sunarodnjaka u ekipi o reprezentativcima da i ne govorimo, teško će se tako nešto slično naći i u jednoj drugoj iole jačoj ligi u evropi
TUTTI CON CARLETTO ANCELOTTI L'UNICO ITALIANO IN CAMPO! :lol:
Pa imaju nekoliko talijana...Balotelli,Santon,Materazzi,Toldo na klupi :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 feb 2010, 17:26

pa nijedan ne igra, eto vidjećemo al u najboljem slučaju da će baloteli ući s klupe a u prvih 11 nema šanse da vidimo ijednog, tako da će ipak anceloti biti jedini :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 feb 2010, 17:29

tony-mortale je napisao/la:pa nijedan ne igra, eto vidjećemo al u najboljem slučaju da će baloteli ući s klupe a u prvih 11 nema šanse da vidimo ijednog, tako da će ipak anceloti biti jedini :lol:
Ma znam , ali ovi što ce navijati protiv Intera nece navijati zbog cinjenice što nema niti jednog talijana u timu i slicne price...zna se vrlo dobro zašto ce juventusovi ili milanovi ili romini (nebitno koji) navijati protiv njih :mrgreen: Navijali bi oni kontra Intera taman da su u sastavu sve sami talijani...necemo se sad praviti naivni :mrgreen:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 24 feb 2010, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 24 feb 2010, 17:30

Jao jeste cudni pa sta vama govori samo ime kluba INTERNAZIONALE i zaboli me sto nema 5-6 talijana ko u vasim klubovima...jer u Interu samo najbolji igraju...A vi slobodno ispoljajite mrznju koliko god hocete....zato cemo porazit jedinog talijana kako kazete.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 feb 2010, 17:32

Ja navijam za Inter veceras, solidarnost na nivou :D InterE, zgazi Chelskog :P :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 feb 2010, 17:38

cappy je napisao/la:Jao jeste cudni pa sta vama govori samo ime kluba INTERNAZIONALE i zaboli me sto nema 5-6 talijana ko u vasim klubovima...jer u Interu samo najbolji igraju...A vi slobodno ispoljajite mrznju koliko god hocete....zato cemo porazit jedinog talijana kako kazete.
mislim da nemožeš biti u pravu nikako, jer italija je svjetski prvak zvanični i nemoguče da nijedan taj igrač nema kvalitetu za intera, a o kojoj mržnji ti pričaš, ja sam ranije rekao da sam noćas za inter, al govorio sam o prosječnom talijanu npr iz calabrije koji je navijač lećea, kako on da inter smatra svojim pa taman da igra protiv engleskog tima, to ja smatram da nije u redu, tj. da je pogrešna politika intera, nešto sam prije čitao da morati sad to hoće da promjeni i da će početi dovodidi mlade talijanske igrače. a i ti koji si interov navijač moraš priznati da nije normalno da u timu nema domaćih igrača, i čelzi i mančester i barselona i real imaju vrhunske igrače, pa opet ima mjesta u prvom timu za barem 2-3 pa i više domaćih igrača(namjerno nisam uzeo neki drugi talijanski klub da nebi rekao da je nešto navijački ili sl.)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 feb 2010, 17:44

Praksa da se prezire "svaki veliki klub" u prvenstvu vazi za Juve a ne vazi za Inter? Inter nije "veliki" klub u Italiji? Ako mrze Juve jer je veliki onda je logicno da mrze i Milan i Inter zato jer su veliki.

Ovaj drugi dio posta nema nikakvog smisla.

Veceras ce navijaci Milana, Juentusa, Rome itd. navijati PROTIV Intera a ne ZA Celzi. Eto svi oni vole Celzi pa ce radi toga navijati za njih. Isto kao sto ce navijaci Manchestera, Arsenala, Liverpoola navijati PROTIV Celzija a ne ZA Inter. Isto kao sto su sinoc navijaci Reala navijali PROTIV Barse a ne ZA Stutgart, navijaci Barse prosle sedmice PROTIV Reala a ne ZA Lyon.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 feb 2010, 17:45

Stole iz Bora je napisao/la:

Praksa da se prezire "svaki veliki klub" u prvenstvu vazi za Juve a ne vazi za Inter? Inter nije "veliki" klub u Italiji? Ako mrze Juve jer je veliki onda je logicno da mrze i Milan i Inter zato jer su veliki.

Veceras ce navijaci Milana, Juentusa, Rome itd. navijati PROTIV Intera a ne ZA Celzi. Eto svi oni vole Celzi pa ce radi toga navijati za njih. Isto kao sto ce navijaci Manchestera, Arsenala, Liverpoola navijati PROTIV Celzija a ne ZA Inter. Isto kao sto su sinoc navijaci Reala navijali PROTIV Barse a ne ZA Stutgart, navijaci Barse prosle sedmice PROTIV Reala a ne ZA Lyon.
Ja večeras navijam za EPL ;) Navijam da Chelsea bar x izvuće... Iskreno...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 24 feb 2010, 18:07

tony-mortale je napisao/la:
cappy je napisao/la:Jao jeste cudni pa sta vama govori samo ime kluba INTERNAZIONALE i zaboli me sto nema 5-6 talijana ko u vasim klubovima...jer u Interu samo najbolji igraju...A vi slobodno ispoljajite mrznju koliko god hocete....zato cemo porazit jedinog talijana kako kazete.
mislim da nemožeš biti u pravu nikako, jer italija je svjetski prvak zvanični i nemoguče da nijedan taj igrač nema kvalitetu za intera, a o kojoj mržnji ti pričaš, ja sam ranije rekao da sam noćas za inter, al govorio sam o prosječnom talijanu npr iz calabrije koji je navijač lećea, kako on da inter smatra svojim pa taman da igra protiv engleskog tima, to ja smatram da nije u redu, tj. da je pogrešna politika intera, nešto sam prije čitao da morati sad to hoće da promjeni i da će početi dovodidi mlade talijanske igrače. a i ti koji si interov navijač moraš priznati da nije normalno da u timu nema domaćih igrača, i čelzi i mančester i barselona i real imaju vrhunske igrače, pa opet ima mjesta u prvom timu za barem 2-3 pa i više domaćih igrača(namjerno nisam uzeo neki drugi talijanski klub da nebi rekao da je nešto navijački ili sl.)
Ma nisam na tebe mislio vec na juventine koji ne znaju sta ce pa tu mrznju prema Interu ispoljavaju..mada znam veliku vecinu juventina da ce biti za Inter
I ne znam sta je tu toliko cudno ako nijedan talijan veceras ne bude u timu..zato ce ih biti na tribinama :-D ..to meni uopste ne smeta... Isto ne vidim razlog da bi navijac Leccea iz Ita Inter ne smatrao svojim pored Chelskog jer pored naziva kluba pise ITA.. a to zbog Ancelotija da su za Chelski je cista glupost.. To je dobro objasnio Stole...nadam se da razumjete... INTER (ITA)- CHELSKI(ENG).. .nije vazno ko igra vazno je da se zna odakle su

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 feb 2010, 18:13

WoW kakvih gluposti ima pročitat ovde.. neviđeno
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 feb 2010, 18:22

nikog ne mrzim sem intera,tako go Blues
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 feb 2010, 19:23

stvarno vise ne mogu engleze da gledam kako su stalno u vrhu i to samo iskljucivo radi stranog kapitala.. zato veceras necu ni za koga navijati.. pratiti hocu, ali savrseno me boli q. ko ce pobjediti..

ako Chelsea pobjedi bit ce mi drago zato sto su izbacili inter
ako inter pobjedi bit ce mi drago radi Italije..

ali nikad u zivotu necu navijat za inter.. navijao sam za Viole protiv Bayerna, navijao za Milan protiv Manchestera, navijao za Romu, Genovu i Lazio dok su igrali u Europa Ligi.. ali navijati za klub koji je zamalo unistio moj najdrazi klub NIKAD..

inter nikada nije imao talijane, zato ne vidim stvarno razlog da sada pokrecete neku raspravu o tome.. Milan je poznat po brazilcima, a mi po Italijanima.. i da krene Moratti dovoditi mlade zvijezde u inter ( Ranochija i Bonnuci prije svih ), opet momci imaju jasnu sliku sta se desava i kako su zavrsili Italijani u inter.. vide kako priliku dobija Santon.. Viole vode protiv Milana.. ako oni ovako nastave, a i mi ovako nastavimo.. onda ima sanse za to trece mjesto.. ipak, ima jos 15 tekmi do kraja Serie A..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 feb 2010, 20:02

Stole iz Bora je napisao/la: Praksa da se prezire "svaki veliki klub" u prvenstvu vazi za Juve a ne vazi za Inter? Inter nije "veliki" klub u Italiji? Ako mrze Juve jer je veliki onda je logicno da mrze i Milan i Inter zato jer su veliki.

Pa normalno da mrze i inter i milan ... gdje sam ja to napisao da ne mrze inter i milan ?

i kako drugi dio posta nema smisla?

pa među tim velikim timovima u italiji najviše preziru inter i to je to ... šta ti još nije jasno ?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 24 feb 2010, 20:34

Juventusovci,a jeli vi znate kako ste namijsetali tekme, sta je radio onaj vas Gospodar.....jestel slusali skripte koje su izasle u javnost...na koje sve nacine ucijenjivao i sta je sve radio,i koje je sve sudije i novinare drzao u svojim rukama????

I pustite te price da vam je Inter napakovao!!!!

-----------------------------------------------------------
Agent fudbalera Rome Felipea Meksesa, odbacio je mogućnost da njegov klijent pređe u Juventus,i izjavio da ce Mexses sigurno ostati u Romi!!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 feb 2010, 21:42

Google je napisao/la:Juventusovci,a jeli vi znate kako ste namijsetali tekme, sta je radio onaj vas Gospodar.....jestel slusali skripte koje su izasle u javnost...na koje sve nacine ucijenjivao i sta je sve radio,i koje je sve sudije i novinare drzao u svojim rukama????

I pustite te price da vam je Inter napakovao!!!!

-----------------------------------------------------------
Agent fudbalera Rome Felipea Meksesa, odbacio je mogućnost da njegov klijent pređe u Juventus,i izjavio da ce Mexses sigurno ostati u Romi!!!!
vidim ti znas i imas dokaze,al steta neces da nam kazes,Juve bio i ostao najveci
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 24 feb 2010, 21:55

Ne,na b92 su pustali te skripte,i izjave celnih ljudi fudbaskog zaveza Italije....a cito sam neke pismene na netu!!!
A ja vas pitam jeventusovci,je li vi znate kako su namijestane tekme,sta su radili?to me interesuje!!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 feb 2010, 21:57

Google je napisao/la:Ne,na b92 su pustali te skripte,i izjave celnih ljudi fudbaskog zaveza Italije....a cito sam neke pismene na netu!!!
A ja vas pitam jeventusovci,je li vi znate kako su namijestane tekme,sta su radili?to me interesuje!!!
koje utakmice konkretno??
ozbiljno pitam znaš li jer to nigdje niko ne spominje, znači koja je konkretno utakmica namještena i kako, ko je kome platio i sl.??

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 feb 2010, 22:06

ne znamo, haj nam ti reci molim te!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 feb 2010, 22:08

daffy je napisao/la:ne znamo, haj nam ti reci molim te!
to ti meni jel?
upitnik na kraju rečenice bi ti trbao dati do znanja da i ja to pitam, znači ne znam ni ja

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.