olala...pogledajte vatrenih koga bodre odjednom iz vedra neba

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jel to oni navija ju za Portugal na treningu BiH ???rob do bagro je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:jel to oni navija ju za Portugal na treningu BiH ???rob do bagro je napisao/la:
ukrajina barazrob do bagro je napisao/la:
da i ja sam opaazioAda je napisao/la:hehe , glavno je da ce oni svi u subotu biti pored malih ekrana i gledat reprezentaciju BIH![]()
p.s. a jel se meni cini da spahica nema na ovome spisku
Ćiro zna njihove kvalitete, oni nisu upitni, daje priliku Milenkoviću i ostalim momcima.fahrenheit je napisao/la:da i ja sam opaazioAda je napisao/la:hehe , glavno je da ce oni svi u subotu biti pored malih ekrana i gledat reprezentaciju BIH![]()
p.s. a jel se meni cini da spahica nema na ovome spisku, ali nije bilo ni Nadarevica
Gadžinerob do bagro je napisao/la:
Ma to je neko dijete donijelo...Knele je napisao/la:Gadžinerob do bagro je napisao/la:
Eto Medunjanin se gura medju prvu postavu. Sigurno je da ce Ciro jos razmisliti da li ce on igrati od pocetka. Prva utakmica i odmah gol. Muslimovic, zna se, majstor. Svaku priliku protiv Portugala iskoristice na najbolji moguci nacin, u to sam siguran.neko_iz_mase je napisao/la:Eto ga
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u prijateljskom ogledu protiv lokalnog niželigaša iz Novog Vinodolskog slavila je s 5:0. Selektor Blažević u ovom susretu isprobavao je razne varijante tako da rezultat nije bio u prvom planu, ali u svakom slučaju nije izostao.
Pored postignutih pet golova Zmajevi su imali još nekoliko velikih prilika, ali nisu bili precizni.
Bosna i Hercegovina susret je počela u slijedećem sastavu: Begović, Pandža, Damjanović, Milenković, Bajramović, Rahimić, Salihović, Ibričić, Misimović, Ibišević, Džeko. Mreže su mirovale sve do kraja prvog poluvremena, a domaćine je načeo Vedad Ibišević u 40. minuti pogotkom za 1:0 što je bio i konačan rezultat na kraju prvog poluvremena.
U drugom poluvremenu Ćiro je odlučio isprobati i ostale igrače pa su na teren istrčali: Supić, Milenković, Mirvic, Jahić, Medunjanin, Vladavić, Pjanić, Muslimović, Zec, Berberović i Mravac.
Drugo poluvrijeme donijelo je pravu kanonadu naših Zmajeva. Samo dvije minute nakon sudijskog zvižduka mrežu je za 2:0 zatresao Muslimović, a isti igrač još jednom je pogodio i u 65. minuti. U 80. minuti svoj prvjenac u dresu bh. reprezentacije upisao je Haris Medunjanin za vodstvo od 4:0, a konačnih 5:0 postavio je Džemal Berberović u 84. minuti.
Postali navijaci Portugala preko noci cak imaju i sal Portugala.Knele je napisao/la:Gadžinerob do bagro je napisao/la:
prejakoTMovac je napisao/la:OVO ĆE RONALDO PJEVATI POSLIJE UTAKMICE U SUBOTU I TO U STILU LEPE BRENE:
HEBO NAS JE JEDAN ENGLEZ(MARTIN ATKINSON),HEBO NAS JE JEDAN ŠPANAC(REAL MADRID),AL NAS NIKO NIJE HEBO KO BOSANAC(EDIN DŽEKO)![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.