Žao mi je Shveda, kakav igrač. Sa Slovencima neće biti lako, al bitno da je medalja tu!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pretjerujes. I Spancima fale 2 igraca petorke (Ljulj i Ibaka), a Francuzima tri najbitnija kosarkasa i ujedno clana startne petorke (Parker, Batum i Gober). Zamisli petorku Rubio-Ljulj-Abrines-Ibaka-Gasol, plus sa klupe drugi Gasol, ili Parker-Dekolo-Batum-Diao-Gober. Imali bi jednu od tri najjace ekipe sigurno, ali protiv ovakve Spanije ili Francuske niko ne bi bio favorit.marconato je napisao/la:A kako me neki napadose prije 10 dana kad sam rekao da bi se prosetali s onim koji nam fale. Pa mi prakticki zavisimo od jednog Jovića da li cemo uci egal u finale, a da ne bi bili apsolutni favoriti sa Teom, Bjelicom Jokićem....daj covjece, o cemu mi pricamo?!?
Mlatili smo ih sve.kobe24 je napisao/la:Pretjerujes. I Spancima fale 2 igraca petorke (Ljulj i Ibaka), a Francuzima tri najbitnija kosarkasa i ujedno clana startne petorke (Parker, Batum i Gober). Zamisli petorku Rubio-Ljulj-Abrines-Ibaka-Gasol, plus sa klupe drugi Gasol, ili Parker-Dekolo-Batum-Diao-Gober. Imali bi jednu od tri najjace ekipe sigurno, ali protiv ovakve Spanije ili Francuske niko ne bi bio favorit.marconato je napisao/la:A kako me neki napadose prije 10 dana kad sam rekao da bi se prosetali s onim koji nam fale. Pa mi prakticki zavisimo od jednog Jovića da li cemo uci egal u finale, a da ne bi bili apsolutni favoriti sa Teom, Bjelicom Jokićem....daj covjece, o cemu mi pricamo?!?
Šta fali Joviću ? momak dosad odigrao odlican turnir. Vrlo bitan igrac Srbije. Nema potrebe za podcijenjivanjem.marconato je napisao/la:A kako me neki napadose prije 10 dana kad sam rekao da bi se prosetali s onim koji nam fale. Pa mi prakticki zavisimo od jednog Jovića da li cemo uci egal u finale, a da ne bi bili apsolutni favoriti sa Teom, Bjelicom Jokićem....daj covjece, o cemu mi pricamo?!?
Taman posla da ga potcjenjujem, odlican igrac! Samo kazem da od njega zavisi da li smo prekosutra egal sa Slovencima, a kako bi bilo da su tu ovi koji fale, da li bi bilo potrebno uopste da se igra?! To je poenta price, a mene napadaju kad kazem da bi bili apsolutninfavoriti na turniru!let3 je napisao/la: Šta fali Joviću ? momak dosad odigrao odlican turnir. Vrlo bitan igrac Srbije. Nema potreba za podcijenjivanjem.
Dobro, nije klasa Teodosića, nema njegov šut, ali ostalo sve odlicno radi...asistira, razigrava suigrace, zna uci pod koš, igra odbranu, krade lopte itd.
Znaci 2 = 4 iz prve petorke?!kobe24 je napisao/la:Pretjerujes. I Spancima fale 2 igraca petorke (Ljulj i Ibaka), a Francuzima tri najbitnija kosarkasa i ujedno clana startne petorke (Parker, Batum i Gober). Zamisli petorku Rubio-Ljulj-Abrines-Ibaka-Gasol, plus sa klupe drugi Gasol, ili Parker-Dekolo-Batum-Diao-Gober. Imali bi jednu od tri najjace ekipe sigurno, ali protiv ovakve Spanije ili Francuske niko ne bi bio favorit.marconato je napisao/la:A kako me neki napadose prije 10 dana kad sam rekao da bi se prosetali s onim koji nam fale. Pa mi prakticki zavisimo od jednog Jovića da li cemo uci egal u finale, a da ne bi bili apsolutni favoriti sa Teom, Bjelicom Jokićem....daj covjece, o cemu mi pricamo?!?
Nekako mislim da bi vi večeras izgubili da su oni bili, odbrana bi bila šuplja, Teo i Jokić su slabi u odbrani, sa ovom ekipom igrate strašnu odbranu. Ta Srbija od ove jest napadački jača ali je dosta je slabije u odbrani.marconato je napisao/la:A kako me neki napadose prije 10 dana kad sam rekao da bi se prosetali s onim koji nam fale. Pa mi prakticki zavisimo od jednog Jovića da li cemo uci egal u finale, a da ne bi bili apsolutni favoriti sa Teom, Bjelicom Jokićem....daj covjece, o cemu mi pricamo?!?
Mislio sam da podcjenjuješ Jovića, izvini ondamarconato je napisao/la:Taman posla da ga potcjenjujem, odlican igrac! Samo kazem da od njega zavisi da li smo prekosutra egal sa Slovencima, a kako bi bilo da su tu ovi koji fale, da li bi bilo potrebno uopste da se igra?! To je poenta price, a mene napadaju kad kazem da bi bili apsolutninfavoriti na turniru!let3 je napisao/la: Šta fali Joviću ? momak dosad odigrao odlican turnir. Vrlo bitan igrac Srbije. Nema potreba za podcijenjivanjem.
Dobro, nije klasa Teodosića, nema njegov šut, ali ostalo sve odlicno radi...asistira, razigrava suigrace, zna uci pod koš, igra odbranu, krade lopte itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.