Eurobasket 2017

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

bluearmy
Kontakt:

Re: Eurobasket 2017

Post Postao/la bluearmy » 15 sep 2017, 22:33

Bravo momci. Odlična igra. Tako se voli svoja zemlja i igra za nju, oni što se izmotavaju neka razmisle o tome. Bogdan ***** mašina, Bobi deda ispod koša, Štimara diriguje peškirom.

Žao mi je Shveda, kakav igrač. Sa Slovencima neće biti lako, al bitno da je medalja tu!!! :bow: :opaopa: :opaopa:
Zadnja izmjena: bluearmy, dana/u 15 sep 2017, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 sep 2017, 22:33

Bogdanovic je najbolji bek Evrope i svaka mu cast. Momak bukvalno nema nedostataka u igri. Cestitke Srbima!

Finale bi moglo biti strasno zanimljivo, mada se ne bih iznenadio da ih Srbija do poluvremena ugusi odbranom i da Bobi izdominira njihove centre. Sloveniju nece ici sut kao protiv Spanaca i to bi dodatno moglo otezati igru protiv ovakve odbrane. Po meni je Srbija blagi favorit u finalu, rekao bih 53-47.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

BakaSliskovic
Kontakt:

Post Postao/la BakaSliskovic » 15 sep 2017, 22:33

Jedva čekam finale EuroBasketa u nedjelju! Realno dvije najbolje ekipe su u finalu, baš mi je drago da ćemo imati show za gledati u finalu...
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 sep 2017, 22:39

Bit će to finale i pol!
Bravo i jednima i drugima.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 sep 2017, 22:40

Mnogi ovde zanemaruju da Jović po svemu sudeci nece biti u stanju igrati finale!
To nam je ogroman hendikep...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 sep 2017, 22:42

Srbija zasluženo u finalu.
Veliki hendikep za Srbiju je ozljeda Jovića, glavnog pleja. Teško da može sanirati onaj zglob za dva dana :roll:
Micić zabi ekstremno bitnu tricu u momentima kad se lomila utakmica, kad su se rusi spustili na 2 razlike i bili u naletu. To ih je presjeklo.
E sad, hoce li on biti ta zamjena za Jovića u finalu, vidjecemo.

Uglavnom, finale dvije najbolje ekipe turnira. Bice ekstra utakmica.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 sep 2017, 22:42

Btw, sta je sa Jovicem? Bila bi oogromna steta da je izgubljen za jedno ovakvo finale. Sa njim je Srbija blagi favorit, a bez njega su Slovenci osjetno u prednosti. Micic ga sigurno ne moze zamijeniti, a ni Bogdan ne moze dati sve najbolje od sebe ako ce konstantno biti organizator igre.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 sep 2017, 22:48

A kako me neki napadose prije 10 dana kad sam rekao da bi se prosetali s onim koji nam fale. Pa mi prakticki zavisimo od jednog Jovića da li cemo uci egal u finale, a da ne bi bili apsolutni favoriti sa Teom, Bjelicom Jokićem....daj covjece, o cemu mi pricamo?!?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 15 sep 2017, 22:51

BOGDAN, BOGDAN UBER KLASA! NAKLON :tokralju: :tokralju:

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 15 sep 2017, 22:52

Finale poslednjeg svjetskog...
Finale poslednje olimpijade...
Finale ovogodisnjeg evropskog sa maltene drugim timom...
Lepteje*o... :tokralju:
Duda & Sale :salut:
Vratise nas ljudi na vrh evropske kosarke i mjesto prvi posle Amera na planeti...
A tacno prije 10 godina smo bili na dnu... :kafa:
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 sep 2017, 22:54

marconato je napisao/la:A kako me neki napadose prije 10 dana kad sam rekao da bi se prosetali s onim koji nam fale. Pa mi prakticki zavisimo od jednog Jovića da li cemo uci egal u finale, a da ne bi bili apsolutni favoriti sa Teom, Bjelicom Jokićem....daj covjece, o cemu mi pricamo?!?
Pretjerujes. I Spancima fale 2 igraca petorke (Ljulj i Ibaka), a Francuzima tri najbitnija kosarkasa i ujedno clana startne petorke (Parker, Batum i Gober). Zamisli petorku Rubio-Ljulj-Abrines-Ibaka-Gasol, plus sa klupe drugi Gasol, ili Parker-Dekolo-Batum-Diao-Gober. Imali bi jednu od tri najjace ekipe sigurno, ali protiv ovakve Spanije ili Francuske niko ne bi bio favorit.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2017, 23:01

FINALE! OPET! Bez prve petorke jerbo tako smo u mogućnosti! :kafa:

Kakva timčina, kakvo drugarstvo i hemija :tokralju: :salut: . Nestvaran uspjeh, kapa do poda Saletu Đorđeviću i stručnom štabu :salut: :tokralju: . Koliko je ovo timska pobjeda, govori i podatak da su u momentima kad se lomilo dvojica epizodista, Gudurić i Micić, uvaljali dvije trojke. Bogdan vukao konstantno, na kraju i prelomio, Bobi izvanredan. Moram pomenuti dvojac Lučić/Milosavjević. Ogroman doprinos u svakoj utakmici. Velika šteta zbog Jovića. Ako ne bude mogao u finalu, bićemo poprilično hendikepirani. Šteta.

Idite popijte koju, ovo treba proslaviti, petak je svakako. Ja odoh. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 15 sep 2017, 23:03

kobe24 je napisao/la:
marconato je napisao/la:A kako me neki napadose prije 10 dana kad sam rekao da bi se prosetali s onim koji nam fale. Pa mi prakticki zavisimo od jednog Jovića da li cemo uci egal u finale, a da ne bi bili apsolutni favoriti sa Teom, Bjelicom Jokićem....daj covjece, o cemu mi pricamo?!?
Pretjerujes. I Spancima fale 2 igraca petorke (Ljulj i Ibaka), a Francuzima tri najbitnija kosarkasa i ujedno clana startne petorke (Parker, Batum i Gober). Zamisli petorku Rubio-Ljulj-Abrines-Ibaka-Gasol, plus sa klupe drugi Gasol, ili Parker-Dekolo-Batum-Diao-Gober. Imali bi jednu od tri najjace ekipe sigurno, ali protiv ovakve Spanije ili Francuske niko ne bi bio favorit.
Mlatili smo ih sve.
Francuze 2013. sa Micicem, Nemanjom Krsticem, Gagicem, Katicem... Prebili ih.
Spance u poslednjoj sa Ljuljem, Gasolom, Miroticem dvocifreno napic*ali... :kafa:
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 15 sep 2017, 23:05

ja i dalje prebiram po glavi kako je Vidmar uspio ostati na terenu protiv oba brata, nemam pojma, u magnovenju se prisjećam nejgovih def. reakcija. Da nije te utakmice ruku u vatru bih stavio da će ga Bobi izbaciti iz igre, ali posle onoga, ne mogu više ništa reći.

većinu ste rekli, ja bih samo dodao jedno veliko bravo za Vasu, momak se neopravdano pljuje cijeli turnir, večeras korektan, lagano je prenosio loptu iako je Bazarevič na njega uglavnom komandovao presing, a ona trojka je možda čak i bitnija od onih Bogdanovih 5 poena, jer je došla na -2 kada su Rusi imali momentum.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 sep 2017, 23:06

Šta fali Joviću ? momak dosad odigrao odlican turnir. Vrlo bitan igrac Srbije. Nema potrebe za podcijenjivanjem.
Dobro, nije klasa Teodosića, nema njegov šut, ali ostalo sve odlicno radi...asistira, razigrava suigrace, zna uci pod koš, igra odbranu, krade lopte itd.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 sep 2017, 23:11

let3 je napisao/la: Šta fali Joviću ? momak dosad odigrao odlican turnir. Vrlo bitan igrac Srbije. Nema potreba za podcijenjivanjem.
Dobro, nije klasa Teodosića, nema njegov šut, ali ostalo sve odlicno radi...asistira, razigrava suigrace, zna uci pod koš, igra odbranu, krade lopte itd.
Taman posla da ga potcjenjujem, odlican igrac! Samo kazem da od njega zavisi da li smo prekosutra egal sa Slovencima, a kako bi bilo da su tu ovi koji fale, da li bi bilo potrebno uopste da se igra?! To je poenta price, a mene napadaju kad kazem da bi bili apsolutninfavoriti na turniru!
kobe24 je napisao/la:
Znaci 2 = 4 iz prve petorke?! :roll:
Protiv ovako godinama kompaktne Srbije niko ne bi imao sanse, mala ispravka samo!
Niko od njih nema tako kompaktnu ekipu i.sto je jos vaznije, njihov zenit je vec prosao, kod Srbje obrnuta situacija (citaj: Bogdan,Teo, Jokić, Jović + uvijek neprocjenjivi Bjelica...).
Ne vidim ko bi mogao zaustaviti defanzivno takvu ekpu, dok.mi mozemo svakog!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 sep 2017, 23:17

Nekako mislim da bi vi večeras izgubili da su oni bili, odbrana bi bila šuplja, Teo i Jokić su slabi u odbrani, sa ovom ekipom igrate strašnu odbranu. Ta Srbija od ove jest napadački jača ali je dosta je slabije u odbrani.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 15 sep 2017, 23:18

Sutra ću transkript nekih postova izvući...
Kao što sam i tvrdio. Najjači tim Srbije bi se prošetao do finala. Prošetao.

Ipak, iskreno nisam vjerovao da ova ekipa može do finala i ovo što su uradili je zaista odličan rezultat. Bez 7/8 najboljih košarkaša.
Bez Lazića u polufinalu. I sa povredom Jovića u trenucima kada se lomi. Povredom koja je uticala na ostatak tima... Ne i Saleta.
Rusi prema očekivanju. Šved na svojoj koti. Ostali koliko smo im dozvolili.

Što se finala tiče. Ključno je da li će Stefan igrati. Ukoliko je odgovor da i makar 10 minuta, šanse Srbije rastu. Preciznije Srbija dobija. Ukoliko ne bude mogao, a imajući u vidu da je i Lazić out, Slovenija favorit i to priličan. Bez dva takva defanzivca Srbija ne može zaustaviti Dragića i Dončića.

Teo, Bogdan, Kalinić, Bjelica, Raduljica... dileme nebi bilo...

Uz svo poštovanje ekipe koja je do finala najviše pokazala - Slovenije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 sep 2017, 23:23

marconato je napisao/la:
let3 je napisao/la: Šta fali Joviću ? momak dosad odigrao odlican turnir. Vrlo bitan igrac Srbije. Nema potreba za podcijenjivanjem.
Taman posla da ga potcjenjujem, odlican igrac! Samo kazem da od njega zavisi da li smo prekosutra egal sa Slovencima, a kako bi bilo da su tu ovi koji fale, da li bi bilo potrebno uopste da se igra?! To je poenta price, a mene napadaju kad kazem da bi bili apsolutninfavoriti na turniru!
Mislio sam da podcjenjuješ Jovića, izvini onda :mrgreen:

Slažem se da Srbiji fale tri bitna igraca - Teodosić, kao ponajboji bek Evrope, Mačvan jest odlican na ovom Eurobasketu al nije Bjelica, fali i Jokić pod košem, slažem se....ali fali i ostalim selekcijama dosta igraca.
Mada što se tice Srbije, ti izostanci se najmanje vide ! jer Đorđević to odlicno nadomjesti, a ovi mlađi ginu na terenu....evo veceras Marjanović odradio odlicno polufinale, Mačvan i Lučić takođe i još neki sa klupe.
Nekako se kod Srbije najmanje osjeti izostanak nekih zvijezda, a to je zasluga trenera kako izvlaci iz ostalih i ništa drugo...npr. francuzi bez Parkera i Batuma su pogubljena družina, bez glave i repa :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 sep 2017, 23:23

Srećan sam. Sutra ču biti pametan. Večeras me boli qrac za sve. Sreća, sreća radost..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.