RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
A jeste i vi smijesni s ovim nasladjivanjem sto ih Ameri nabijaju. Ljudi su izvukli maksimalno sa OI, uzeli srebro i boli ih ona stvar, finale igraju za sebe. Svi mi iz regiona se mozemo samo ugledati na njih i njihovu kosarku. Mene licno kod Srbijanaca iritiraju gotovi svi igraju, bas su odvratni i Kalinic i Markovic i Jokic i Raduljica i Macvan i Stimac, ali treba biti malo i realan.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Vidi ovog iznad mene sto lupeta.
Maloprije frajer jedan napisa Srbija je prava kosarkaska sila, dok Amerika nije jer oni sve nekako na silu.
Valjda se primjeti sarkazam u mom postu brate mili.
Doduse ne bi me cudilo da je vecina Srba mislilo da imaju sansi protiv USA.
Maloprije frajer jedan napisa Srbija je prava kosarkaska sila, dok Amerika nije jer oni sve nekako na silu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I Bledsoe, Middleton i ostala raja bi punila redom, ne bi bilo zanimljivo u svakom slucaju.Donnie Darko je napisao/la:Ne znam šta bih više volio vidjeti, USA u najjačem mogućem sastavu maksimalno naloženu, ili USA sa 10. ekipom sa igračima klase Bledsoa, Middletona itd.
Ovo drugo bi sigurno bilo zanimljivije što se kompetitivnosti tiče, ali opet želim vidjeti pobjedu od 80~100 razlike u finalu tako da je i ovo prvo privlačno.
Da onaj mali Russel iz Lakersa da povede raju iz škole osvojili bi...
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 21 avg 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne daj Boze da je Bjelica tu ili nezahvalnika broj 1Shadows je napisao/la:Nekima je uvijek nedostajalo objektivnosti.
Niko ne spori da je USA najkvalitetnija ekipa. Glavni favorit.
Ali pricati kako su usli potcjenjivacki protiv vicesampiona svijeta je![]()
Dalje, sudijski kriterijum je vcrs bio sporan. Kazinsu se nisu svirali ocigledni laktovi, ostalima koraci barem 4 puta . O slobodnim necu.
Prica se nema Lebrona i Karija, a zabiravlja da na drugoj nema Bjelice drugog najbitnijeg igraca SRB i nezahvalnika #1 i #2 i #otjeranog....
Moguce da ce Ameri u eventualnom narednom duelu razbit Srbiju, ali malo postovanja prema ekipi koja je uvijek znala igrat kosarku nije na odmet.

Shadow moj dobri posteni, za njih su svi slasticari i ne znam zasto si ti umislio da nije tako

Ma ne spori niko da su oni u vrhu svjetske kosarke ali poredit ih sa Amerima je ravno ludilu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Dzaba kad Jokic izjavljuje da Ameri nisu nista posebno... Previse se i on digao za nekoga ko ni u ABA ligi nije bio toliko dominantan.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haha treba im dati koju paru da stanu.alan_kardec je napisao/la:Iskreno se nadam da neće htjetiUnofficialpage je napisao/la:Jao koja razlika, već je +23. Za poluvrijeme im već skoro dali 60 poena. Ide ovo i do +40, naravno ako budu htjeli.

@DD i ja bih taj najjači sastav volio vidjeti. Curry 40 pts, Lebron isto, Kawhi zaključa odbranu, koja bi to utakmica bila.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kakav je ono brat. Umirao sam od smijeha svaki put kad ga prikažu.messilla je napisao/la:Reakcije Deandrea na klupi![]()

Štimac je jedna velika bratusina. 

Stimac u postu

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Štimac je bogotac, skoro ko naš Bavčić

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Edo je za njega KD.messilla je napisao/la:Štimac je bogotac, skoro ko naš Bavčić![]()

Trebali su doci u najjacem sastavu da pobjedjuju sve 50+
Kosarkaska velesila Amerika. Ostali ne mogu nikako biti tako okaraktezirani kada svi igraju. Kada se gleda Evropa svakako da je trenutna srbija velesila bas kao i Spanija te eventualno Francuska, barem sto se igrackog kadra tice.
Kosarkaska velesila Amerika. Ostali ne mogu nikako biti tako okaraktezirani kada svi igraju. Kada se gleda Evropa svakako da je trenutna srbija velesila bas kao i Spanija te eventualno Francuska, barem sto se igrackog kadra tice.
Jok, gledacemo utakmicu sa stavom izgubicemo. Svako normalan zna da je realno da izgubimo, niko normalan nece skidati gace prije pocetka.BIHfan je napisao/la:Vidi ovog iznad mene sto lupeta.
Raduljica i Jordan

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pravda za Harrison Barnesa!
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 21 avg 2016, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nije realno da može postojati na jednoj planeti ovolika razlika između jedne reprezentacije i ostatka svijeta. Reprezentacije koja povede neki G sastav na većinu takmičenja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
BernardBarnjak je napisao/la:Pravda za Harrison Barnesa!

Pitam se da li se prosjecni Ameri uopste raduju kad osvoje ovako neko zlato ili im je to postalo rutina.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.