Uprava

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne znam, samo kada vidim cifre od 196 miliona tesko mi povjerovati da ce se to realizirati u nekoj skorijoj buducnosti.. Djeluje mi blizu kao ulazak BiH u EU..ChWilla je napisao/la:ne može projekat biti skromniji, jer se stadion treba (i jedino realno može) praviti od viška profita iz cijelog projekta. 20 ili 30 miliona za stadion je 10 ili 15 naših budžeta i to nikad neće biti od naših para. nego od onoga što "pretiče" od kula.
Imas period i znas ko je u tom periodu bio u klubu..kenan_tm87 je napisao/la: U svakom slucaju, od mene ide podrska, iako nisam cuo ni jedno ime, ko je to kriv za dugove, nisu nam rekli da li ce nam saopstiti rezultate tih vjestaka koji utvrdjuju ko je vodio duple knjige o zakupu prostora, kako postoji manjak od 800.000 iz kase na koje je porezna uprava obracunala dug od skoro 600.000 KM i ko je kriv za to (za ovaj iznos cemo se zaliti tek mozda nakon sto vjestaci utvrde da ne postoji), dio oko duga za prihode igraca nije spomenut kao mozda pogresan, itd. Ocekujem da ce naknadno saopstiti ko su ljudi koji su izvlacili pare preko kluba, tacno sa imenima i prezimenima. Revizija proslih ugovora, koji ne postoje, zakupaca i sportskog drustva, nece se vrsiti jer se zeli pospjesati saradnja kao i to da i oni ostvare interes koji imaju nad vlasnistvom tih prostora.
Pitao je li zakonito odbiti igracu od plate 80% i oko sporova sa sportskim drustvom..Minjore je napisao/la:Bitno je da se radi. Danas cu dati malo duzi komentar oko ovoga.. A sta je to Ligata pitao ?
teži dio je dobiti dozvole. interes za gradnju generalno u gradu je nevjerovatan, a lokacija odlična.Hadzijalagic je napisao/la:Ne znam, samo kada vidim cifre od 196 miliona tesko mi povjerovati da ce se to realizirati u nekoj skorijoj buducnosti.. Djeluje mi blizu kao ulazak BiH u EU..ChWilla je napisao/la:ne može projekat biti skromniji, jer se stadion treba (i jedino realno može) praviti od viška profita iz cijelog projekta. 20 ili 30 miliona za stadion je 10 ili 15 naših budžeta i to nikad neće biti od naših para. nego od onoga što "pretiče" od kula.
boccaccio je napisao/la:Dugovi su skoro nivelisani. Porezni dugovi ce ici na rate i to ce uskoro biti jedino opterecenje. Odlicno, prezadovoljan sam, sada ocekujem igracka pojacanja .