FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
98
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
44
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
27
10%
Samo stranac
72
26%

Ukupno glasova: 282

Ado_77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado_77 » 24 sep 2025, 14:43

Tatamata1946 je napisao/la:
24 sep 2025, 13:53
Kiliko vas ima na forumu sto vam nista ne valja, eto skupite se, razvucite neku parolu, skandirajte, nesto uradite...
Na stadionu vas nisam cuo. Ali zato na fb i na forumu sve moguce grozote ste ispucali. Sa vrijedjanja i pogrdnih nadimaka ste presli na psovke djeci i zelje da izginu, pomru i sl.
Zapitajte se malo sta je s vama
Svako vrijedjanje igraca, uprave, trenera, bivsih igraca i pogotovo navijaca naseg kluba treba strogo kaznjavati i odstranjivati. Zbog dvadesetak forumasa koji nemaju kucnog odgoja ovaj forum je dno dna
Kolika je dnevnica braneci gazdu,jeste li slijepi kod ociju da skontate da ste sve uprskali,nista ne funkcionise nismo mutavi i coravi vidimo nikakve rezultate. :crazy:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2025, 14:52

Ado_77 je napisao/la:
24 sep 2025, 14:43
24 sep 2025, 13:53
Kiliko vas ima na forumu sto vam nista ne valja, eto skupite se, razvucite neku parolu, skandirajte, nesto uradite...
Na stadionu vas nisam cuo. Ali zato na fb i na forumu sve moguce grozote ste ispucali. Sa vrijedjanja i pogrdnih nadimaka ste presli na psovke djeci i zelje da izginu, pomru i sl.
Zapitajte se malo sta je s vama
Svako vrijedjanje igraca, uprave, trenera, bivsih igraca i pogotovo navijaca naseg kluba treba strogo kaznjavati i odstranjivati. Zbog dvadesetak forumasa koji nemaju kucnog odgoja ovaj forum je dno dna
Kolika je dnevnica braneci gazdu,jeste li slijepi kod ociju da skontate da ste sve uprskali,nista ne funkcionise nismo mutavi i coravi vidimo nikakve rezultate. :crazy:
Slažem se treba kritikovati upravu imaju puno promašaja. Al realno za ovo oko ulaznica klub apsolutno nije kriv . Zeljeznicar dao 500 karata Udruženje navijača fudbaldkog kluba Sarajevo odlučili da je malo odbili te karte . Klub podržalo tu odluku ne znam sta je tu loše uradjeno .

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 24 sep 2025, 14:54

Problem je saopštenje u kojem smo evidentno lagali i ispali magarci kad su oni izbacili svoje. To oko odbijanja je možda za diskusije (ako je tačno uopšte), ali ne za foruma tako da nije bitno :mrgreen:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 sep 2025, 15:07

juka55 je napisao/la:
24 sep 2025, 14:13
NazorUso je napisao/la:
24 sep 2025, 13:58
juka55 je napisao/la:
24 sep 2025, 12:14
ja šta nam napraviše od kluba Allahu si jedan...
Kume prati futsal, ne nerviraj se oko Ismira i de.bila.! :mrgreen:
teško je to, skoro pa nemoguća misija haha
Isti sam haha
Futsal dodje popratno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 24 sep 2025, 15:07

Kyle88 je napisao/la:
24 sep 2025, 14:32
Strosmajer je napisao/la:
24 sep 2025, 13:52
Mi ne kontamo da su ovi u upravi neuspješni i nejasni nama, a sebi su itekako uspješni. Gledajući finansijski, sto sigurno investotor iz inostranstva jedino gleda, ovi su najuspješniji bh. klub svih vremena i njima je to jasno cim pogledaju bilans na računu.

Ovaj sav ostali cirkus je da nama zamaže malo oči i umiri nas, jer mi želimo skroz nešto drugo.
Kakav kralj gdje su rashodi tu legendo?
Pa objavljen je revizorski izvjestaj za 2024 i u njemu su i rashodi. Klub je u plusu preko milion, a investitor sigurno još i vise, jer iskreno sumnjam u to neko poštenje da se sva dobit prikaze na računu kluba.

Dok su svi drugi osvajali titule i pravili minuse, ovo gazdi rade ozbiljnu dobit, a rezultati su u drugom planu.

Da se razumijemo, ne svidja se to meni, zaboli me za njihovu dobit

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 sep 2025, 15:10

24 sep 2025, 14:31
Oikamid je napisao/la:
24 sep 2025, 14:05
E čuj nije čuo ljude na stadionu, i ovo se već ponavlja par puta, mora da je stigla direktiva šta da se piše :mrgreen:

Be careful what you wish for :mrgreen:
Pocinjete i buncati
Kakve direktive, od koga, sta pises ti? Gdje ti zivis, na kojoj planeti? Isto djeca bgm
Samo daj negativu neku, poceli i umisljati stvari, stalno neke teorije zavjere, sizofrenija neka sta god se desi raspad sistema, hajmo tjerati, nema nista od nas, lopovi nasi a svi ostali posteni...
Može u PP više detalja oko dnevnice i tako tih finesa? Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 24 sep 2025, 15:12

24 sep 2025, 15:07
Kyle88 je napisao/la:
24 sep 2025, 13:52
Mi ne kontamo da su ovi u upravi neuspješni i nejasni nama, a sebi su itekako uspješni. Gledajući finansijski, sto sigurno investotor iz inostranstva jedino gleda, ovi su najuspješniji bh. klub svih vremena i njima je to jasno cim pogledaju bilans na računu.

Ovaj sav ostali cirkus je da nama zamaže malo oči i umiri nas, jer mi želimo skroz nešto drugo.
Pa objavljen je revizorski izvjestaj za 2024 i u njemu su i rashodi. Klub je u plusu preko milion, a investitor sigurno još i vise, jer iskreno sumnjam u to neko poštenje da se sva dobit prikaze na računu kluba.

Dok su svi drugi osvajali titule i pravili minuse, ovo gazdi rade ozbiljnu dobit, a rezultati su u drugom planu.

Kakva bolan dobit ovdje u ovoj zemlji i ovoj ligi, pa nismo u Engleskoj. Za sto godina ne bi svoje pare povratio

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2025, 15:15

Oikamid je napisao/la:
24 sep 2025, 14:54
Problem je saopštenje u kojem smo evidentno lagali i ispali magarci kad su oni izbacili svoje. To oko odbijanja je možda za diskusije (ako je tačno uopšte), ali ne za foruma tako da nije bitno :mrgreen:
A sta je slagano u saopstenju ?

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 24 sep 2025, 15:18

E svašta…

Ljajica najskupljeg ikad platio 600.000, jattu prodao za 1.800.000 i ne moze se zaraditi. Plus Čelik, Viveros, Bubanja i ostali. Sto se ne bi moglo zaraditi, nije ko u engleskoj, al nije ni Mirvic Abramović

I navučeš deset takvih jatta u B tim, nadaš se da će jedan isplivati, a dovedeš Mamica da se pobrine da ispliva i eto. Meni je njihova logika jasna. Ne svidja mi se, al nije da nema smisla

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 24 sep 2025, 15:24

boki86 je napisao/la:
24 sep 2025, 15:12
24 sep 2025, 15:07
Kyle88 je napisao/la:

Kakva bolan dobit ovdje u ovoj zemlji i ovoj ligi, pa nismo u Engleskoj. Za sto godina ne bi svoje pare povratio
Nema dobiti na mobu rade

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 sep 2025, 15:26

24 sep 2025, 13:16
Kao veliki navijač FK Sarajevo, ponekad se zapitam gdje idemo s ovom situacijom s B timom.
„Čemu onda godina borbe protiv Čolpe i Vice, rukovodstva FSKS ako ćemo na kraju da se sagnemo i poljubimo ruku?“
Prvo, solidarnost i dosljednost trebaju ostati naši principi, a prijem B tima u ligu već oslikava toliku promjenu pravaca. Iako se s jedne strane radujem što se naši mladi igrači takmiče, s druge strane brinem se s obzirom na sve promjene unutar saveza i kako će to uticati na naš ugled.

U svakom slučaju, to su sve igre koje vode do konačnog cilja – jačanje kluba. Ipak, budi jasna stvar: ukoliko uprava nastavi slijevati naše resurse na strane pijane golmane i sumnjive transfere, nećemo daleko dogurati. Ako idemo prema zoni juniora, trebamo znati ko i kako vodi klub, i uzeti stvari u svoje ruke.

Ove rasprave ne mogu doći ni do kojeg rješenja ako samo sjedimo i klimamo glavom. Regionalni rivalitet je dodatna motivacija, ali ne bi trebali zaboraviti našu misiju. Kako mislite da bismo se trebali postaviti prema upravi kluba da postignemo krucijalne promjene?
Ooo veliki navijac bas mi je drago da si se javio,nisam te do sad nesto vidjao ovdje? Kako vam ne dosadi vise u pm,najgore sto se ovi nasi zapale na ovakve like i to po milion puta.

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 24 sep 2025, 15:40

Eto kao nama malo 500 mjesta, pa na onom prčvarniku od stadiona i 500 je brojka od koje bi grmilo. Ništa, idemo skupinu najvećih mentalnih patuljaka u bordo dresovima u zadnjih 20 godina pustiti same u grotlo, e upravo pišam Vam se u mozak.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 sep 2025, 15:43

Djulboni je napisao/la:
24 sep 2025, 15:40
Eto kao nama malo 500 mjesta, pa na onom prčvarniku od stadiona i 500 je brojka od koje bi grmilo. Ništa, idemo skupinu najvećih mentalnih patuljaka u bordo dresovima u zadnjih 20 godina pustiti same u grotlo, e upravo pišam Vam se u mozak.
Sta ti je cudno? Prije i uvijek smo bojkotovali tih 500 mjesta,uprava kriva :plac: kako vam se da da placete vise u vezi svega hahah vise nije ni zalosno,smijedno i jadno postalo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 sep 2025, 15:44

Djulboni je napisao/la:
24 sep 2025, 15:40
Sto psuješ upravi ?
Horde neće da idu na derbi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 sep 2025, 16:10

Citam evo nekoliko zadnjih stranica i ponekad ne mogu da vjerujem sta procitam... :urnebes: :urnebes:

Necu ulaziti u masu gluposti ovdje napisanih, ali tri stvari bas bodu... :rol: :rol:

- Kad nije B tim registrovan, Uprava nesposobna, a sad se sagela Vici, fakat da li vi razmisljate logicno i da li su pojedinci uopste svjesni da osim pljuvanja i ne znaju nista napisati...

-Drugo, da je Uprava prihvatila tih 500 karata , a Horde odbili, bas me interesuje sta bi jos nasvrljali ovdje...Da ponizava navijacku skupinu ili nesto drugo ?

-Nazvati @Tatamata placenikom Uprave... :urnebes: :urnebes: :urnebes:, fakat... :rol: :rol: :rol:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 sep 2025, 16:14

Upravo radi ovih stvari uprava mora malo drugacije stvari da radi. Po mom misljenju da su i pristali na 515 ulaznica pisalo bi se sto su pristali na pisljivi 515 ulaznica bolje nikako nego se saget, sad se pise bolje 500 nego nista.

Moje misljenje da su ovu situaciju iskomunicirali sa UDRUZENJEM HORDI,i ako su oni za da se uzme ako su protiv da se odbije al bilo koji scenari da bude Horde su se trebale oglasit i mislim da nebi bio problem i ovde bi se odluka grupe prihvatila 95% bolje.

Medjutim Hz sute klub se odlucio da izda po meni razumljivo objasnjenje. Ako MUPU KS (gdje najmanji cin policajca ima 2400 km platu) treba 17 dana da se organizuje da obezbjedi 500 navijaca onda komesara policije sa svim sefovima policiski stanica u kantonu treba istjerat. MUP I NK ZELJEZNICAR su u sprezi, zeljo ima ljude u politici to se vidi dok mi smo ostali bez isti po dolasku Mirvica.

Nasi navijaci su protiv mirvica zato sto se nece da ukljuci u kriminal koji VICO RADI SA BEUSOM PODPOMOGNUT LJUDIMA IZ POLITIKE KOJA SU VEZA ZELJE I VELEZA U SAVEZU PLUS DLOGA SB RADNIK RUDAR..

Prica se ovde protiv Mirvica kao da titule nisu osvojene radi igraca ss i igara koje smo pruzali. 2 titule nismo osvoili iskljucivo radi katastrofalni gresaka sudija..

Naravno nasi navijaci kad nemaju nista onda pocnu izmisljat kadne plate igraci se netrude jer nema plata, mirvic igrac Beusov i vicin suradjuju grlili se..(to sam jos samo cuo od Amawa osima i navijaca zelje da pisu) kupili kup, prodaje igrace

U zadnjih 2 godine prodao Dala svimu **** mater prodo catakovica 6 mjeseci prije toga bio teska rezerva igrac, prodo celika kikser bla bla bla 2,5 m€ znaci 3-4 igraca za 2 godine ja bi razumio da je prodo igrace a nikog nije doveo, a covjek je doveo na sve pozicije koje prodo duplo bolje igrace

Lulic pavic banic ristovski afem cimirot mamas elezi..

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 24 sep 2025, 16:21

Ko god kriv ekipa će da ispašta, dakle nije bitno da li su krive HZ ili uprava kluba. Šta igrači imaju od toga što će ih neko bodriti zajedničkim gledanjem tekme HZ i uprave sa AFH.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2025, 16:22

Vanja8 je napisao/la:
24 sep 2025, 16:10
Citam evo nekoliko zadnjih stranica i ponekad ne mogu da vjerujem sta procitam... :urnebes: :urnebes:

Necu ulaziti u masu gluposti ovdje napisanih, ali tri stvari bas bodu... :rol: :rol:

- Kad nije B tim registrovan, Uprava nesposobna, a sad se sagela Vici, fakat da li vi razmisljate logicno i da li su pojedinci uopste svjesni da osim pljuvanja i ne znaju nista napisati...

-Drugo, da je Uprava prihvatila tih 500 karata , a Horde odbili, bas me interesuje sta bi jos nasvrljali ovdje...Da ponizava navijacku skupinu ili nesto drugo ?

-Nazvati @Tatamata placenikom Uprave... :urnebes: :urnebes: :urnebes:, fakat... :rol: :rol: :rol:
Vala baš lupa se na maksimum .

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 sep 2025, 16:25

Pendulum je napisao/la:
24 sep 2025, 15:10
24 sep 2025, 14:31
Oikamid je napisao/la:
24 sep 2025, 14:05
E čuj nije čuo ljude na stadionu, i ovo se već ponavlja par puta, mora da je stigla direktiva šta da se piše :mrgreen:

Be careful what you wish for :mrgreen:
Pocinjete i buncati
Kakve direktive, od koga, sta pises ti? Gdje ti zivis, na kojoj planeti? Isto djeca bgm
Samo daj negativu neku, poceli i umisljati stvari, stalno neke teorije zavjere, sizofrenija neka sta god se desi raspad sistema, hajmo tjerati, nema nista od nas, lopovi nasi a svi ostali posteni...
Može u PP više detalja oko dnevnice i tako tih finesa? Hvala.
Ne provaljuj se, kakve dnevnice...
Mozes prelistati poruke kritikovao sam i ja upravu i bojkotovao utakmice kad je bio Mirza ali vi pretjerujete. Ne mozes ih kritikovati za ovo na Grbavici sto hz traze hiljadu ulaznica a strumfovi ne pristaju. Ne mozes ih prozivati sto smo napokon dobili pravo da se B ekipa takmici a dok nismo imali pravo nastupa i tad si ih prozivao...
Daj malo realnosti i zdravog razuma. Ne mozete na svaki potez i dobar i los dizati frku

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 sep 2025, 16:29

11800-800 tampon zona 11000 ostaje 1000 ulaznica nama 9%. To je jedino fer oni bi imali 91% stadion 10000 ljudi mi 1000 i to je to.

Mi smo njima od 32000 dat 9% to je 2800. 500 navijaca je 4,5%.

Ovo bi imalo opravdanje da nije dogovoreno 10% od prije jer smo imali 1500 ulaznica 14600 koliko im je bio kapacitet. Mjenjaju pravila evo 3 ci put u zadnji 5 godina

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Rule_hz i 34 gosta.