FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

catalonia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la catalonia » 03 avg 2011, 15:01

čuj lampard nas uništio bilo 2:2 :?
.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 avg 2011, 15:04

slika

:)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2011, 15:39

sajo10 je napisao/la:slika

:)
Stara garda :)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 avg 2011, 15:50

catalonia je napisao/la:čuj lampard nas uništio bilo 2:2 :?
Nauci se citat, napisao sam "utisao" :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

čUVAR GRADA
Kontakt:

Post Postao/la čUVAR GRADA » 03 avg 2011, 15:55

U potrazi napadača za Barcelonu B, na sceni se pojavilo novo ime, mladi napadač Seville Rodrigo Ríos Lozano, također poznat kao Rodri...

Prema Španjolskim novinama, klub je zaintersiran za dovođenje mladog napadača Seville Rodrije (21) kako bi ojačao napad Barcelonine rezervne momčadi.

Sevilla je spremna prodati ovog igrača za iznos oko milijun i pol eura, što je brojka koju bi klub mogao dosegnuti sa ponudom koja uključuje fiksni io i varijable na temelju rezultata Rodrija u budućnosti. Tako bi klub mogao postići dogovr sličan onom s Kikom Femenijom na početku ovog ljeta.

Trener Seville Marcelino izgleda nema neke planove za Rodrija u nadolazećoj sezoni, pa se prelazak u Barcelonu očekuje u sljedećih nekoliko tjedana. Ovaj igrač je ponikao u Sevillinoj školi nogometa, a za prvu momčad je upisao ukupno 7 nastupa.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 avg 2011, 15:58

Portillo je napisao/la: Koji si ti idiot, jel vidis da je na onoj gore slici Messi u dresu iz sezone 2006-07, a ti mi pricas o ozljedi na Stamford Bridgeu iz prethodine sezone, koji si ti biser, pa ne mogu vjerovat :lol:
slika je sa utakmice protiv rangersa...kada se messi povrijedio..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 avg 2011, 16:03

Nemogu da se sjetim bas gdje sam cito al izgleda da ce Keirrison sljedecu sezonu igrati za Barcin B tim.. Neznam zasto odma ga nisu prebacili u drugu tim vec ga posudjivali djabe Benifici, Fiorentini i Santosu.. Mislim da momak zasluzuje sansu da se pokaze a i mlad je jos (22).

Henrique ce i sljedecu sezonu biti posudjen, a nova destinacija ce biti Palmeiras.. On ocito nije u Guardiolovim planovima i vrlo mala je sansa da ce upisat i jedan nastup za Barcu.

Jos jedan igrac kojeg se Barcelona "nemoze" da odrekne je Hleb koji ce najvjerovatnije i ove sezone biti posudjen ako se ne uspije prodat..

Milito je trazio da ga klub pusti ali izgleda da ce stoper Argentine i ove sezone biti clan giganta iz Katalunije.. Ako je ovo istana onda stvarno nemogu da vjerujem. Bolje dati Fontasu ili Bartri sansu nego stavljat Milita. Pa u mene srce uvjek stane kad on igra haha!

Cestitke Gerardu Deulofeu i Sergiu Gómezu koji su postali Evropski U19 prvaci! Takodjer vrijedi napomenut da su ova dvojica zajedno sa jos jednim mladin defanzivcem, Marcom Muniesom, se pridruzili prvom timu u Majamiju a i velika je sansa da makar jedan upisu nastup protiv Chivasa. Utakmica koja se igra sutra ujutru sa pocetkom u 02:30!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 03 avg 2011, 17:21

Ovog četvrtka će Arsenal uraditi tradicionalnu godišnju fotografiju. Da li će Fabregas biti na njoj?

Kako prenosi Dejli Star, odgovor na pitanje da li će se Sesk naći na zajedničkoj slici Arsenala je i "da" i "ne".
"Tobdžije" planiraju da urade dve zvanične slike. Jedna na kojoj je Fabregas sa kapitenskom trakom i druga na kojoj Katalonca uopšte neće ni biti.
Arsen Venger će na drugoj slici najverovatnije Van Persiju staviti kapitensku traku oko ruke.
Ova odluka da se urade dve zvanične fotografije doneta je jer postoji velika mogućnost da Fabregas ubrzo napusti londonski klub.
Prošle sezone u ovom periodu Sesk je već bio zvanično objavio da ostaje u redovima Arsenala. :oops:

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 03 avg 2011, 17:22

cuj chelsea nas dobio u londonu 1-0

slika slika
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Air Marshal
Kontakt:

Post Postao/la Air Marshal » 03 avg 2011, 17:45

Bogami ovaj Real Madrid mete sve - bice kataloncima mnogo tesko ove sezone.
Inace J.Mourinho je poznat po tome da u 2 sezoni pomete rivale..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 avg 2011, 17:49

Air Marshal je napisao/la:Bogami ovaj Real Madrid mete sve - bice kataloncima mnogo tesko ove sezone.
Metu oni sve - osim nas. Mi njih metemo. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 avg 2011, 17:49

Air Marshal je napisao/la:Bogami ovaj Real Madrid mete sve - bice kataloncima mnogo tesko ove sezone.
nije bas da je prije naletio na ovakve rivale al et.. ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 avg 2011, 17:52

Ne brukaj se ;) mete strašni kineski Guangzhou Evergrande :lol: :lol: a zna se odlicno ko madridske cigane mete vec godinama.

Air Marshal
Kontakt:

Post Postao/la Air Marshal » 03 avg 2011, 17:57

Mandrak je napisao/la:
Ne brukaj se ;) mete strašni kineski Guangzhou Evergrande :lol: :lol: a zna se odlicno ko madridske cigane mete vec godinama.
Koliko znam madridski cigane su oni At. Madrida..imas pravo, ja pricam o kraljevskom klubu.
Ako Jose odluci ove sezone bi mogle maramice da masu na Camp Nou.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 avg 2011, 18:11

Air Marshal je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Koliko znam madridski cigane su oni At. Madrida..imas pravo, ja pricam o kraljevskom klubu.
Dok se on ne odluči,eto njemu mahanja na Bernabeu od Pereza ove sezone. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 avg 2011, 18:14

Prema pisanjima španskih medija Barcelona je pokazala interes za napadača Seville Rodrija (21), koji bi mogao zaigrati u B timu, ukoliko dva kluba sklope dogovor.

Posljednjih dana bilo je vijesti kako je Barceloni B potreban novi napadač, s obzirom da se povrijedio Jonathan Soriano, koji je ujedno i iskazao želju da zaigra u nekom prvom timu. Bilo je riječi kako Barcelona želi dovesti mladog napadača Boce Juniorsa, Sergija Arauju, ali cijena koju traži njegov klub je previsoka za igrača B tima (10 miliona eura). U klub se vratio i Brazilac Keirrison koji je već par sezona na posudbama, međutim izgleda da na njega ne računaju opet.

Stoga je Barcelona stupila u kontakte sa Sevillom kako bi dogovorili transfer mladog napadača Rodrija. Iznos koji traži Sevilla za ovog napadača je 1,5 miliona eura sa raznim varijablama u zavisnosti od Rodrijevih igara, nešto slično kao što je bilo s Kikom Femenijom.

Rodri nije u planu Marcelinu, treneru Seville, stoga je i sam spreman napustiti klub. Očekuje se da će dogovor biti riješen za tjedan dana.
Za zivot cijeli!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2011, 18:45

Mandrak je napisao/la:
Pazi ti to, ako Jose odluči.
Pa jel on uzima trofeje kako god hoće i kad god hoće? Hoćeš reći da je prošle sezone pustio Barci da uzme ligu i da uđe u finale , a namjerno uzeo kup kako bi nagovjestio da će ove sezone sve uzeti , ma daj molim te. Dobro bi bilo kad bi prestao pisati nebuloze.
Ali dobro ,shvatam vas , morate se nekako tješiti pred početak sezone , uostalom kao i svake nove sezone.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 03 avg 2011, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 18:52

Mandrak je napisao/la:
hahah
sta odlucio the special five da izgubio na Camp Nou 5-0 i tako bi..
a sto su mu dobre ove odluke u zadnje vrijeme.hehe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 avg 2011, 18:54

Čelnici Barcelone i Abidalov agent sastat će se narednog mjeseca kako bi razgovarali o produženju Abidalovog ugovora. Obje strane se nadaju da će dogovor biti postignut. Glavna prepreka u postizanju dogovora je trajanje novog ugovora. Navodno, Abidal želi produžiti ugovor za dvije sezone, dok mu Barcelona nudi 1+1 (produženje na jednu godinu uz mogućnost na još jednu)

Stoperu Barcelone Gabrielu Militu bit će dopušteno da besplatno napusti klub. Milito se dvoumi između Real Zaragoze i Independientea, javlja "El Mundo Deportivo"

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 avg 2011, 18:58

hvala Bogu da moze ici...
a bolje mu je nek se vrati u Argentinu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.