Ja mislim mi kad bi napravili stadion onda bi imali problem da izađemo u Evropu, uvijek bi se nešto potkrijepilo ;Dgodrina je napisao/la:Moja jedna od najvecih zelja a vjerovatno i vecine vas je euro tekma na Grbavici. Uh jedva cekam taj spektakl, samo da docekamo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ma ni to mi nije potrebno, daj da odgledam utakmicu Zelje protiv FK Prnjavor na jednom modernom stadionu, koji ispunjava i najstrozije kriterije FIFA-e i UEFA-e, da otpjevamo Tifinu Grbavicu, pa neka me ukine vala odmah nakon poslijednjeg sudijskog zvizduka..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
pa vrlo je jednostavno stadion grbavica je u privatnom vlasnistvu i nece se nikad obnoviti dok je neko sa privatnim parama ne obnoviDolina je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/tusanj-u ... uhu/178820
Šta smo mi Bogu skrivili hebote, kada vratim film 20 godina unazad nikad mi neće biti jasno kako se Grbavica nije mogla obnoviti. Za kakve je sve stvari bilo donacija, koncerata, utakmica...kako se nijedna tekma nije mogla odigrati u Evropi da se stadion renovira, ali fakat. Malo stariji se sjećaju, nikad više keša u jednom trenutk nije bilo kao u Sarajevu. Sav taj zanos poslije rata je tek tako nestao a Grbavica ostade kakva jeste. Sjećam se da je Osim nešto pokušavao ali nikad da to dodje na red.
Znam da je tema više hiljadu puta ispričana ali ****...
Da li je neko od ovih sto pisu o stadionu procitao ono sto je objavila zvanicna stranica kluba,? ima dio vezan za stadion..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- JoseMourinho
- Kontakt:
niko ovdje ni ne cita oficijalnu izgledaBrkoo je napisao/la:Da li je neko od ovih sto pisu o stadionu procitao ono sto je objavila zvanicna stranica kluba,? ima dio vezan za stadion..

U četvrtak, u hotelu Courtyard, održat će se konferencija za medije Upravnog odbora FK Željezničar na kojoj će se prezentovati aktivnosti u 2015. godini, te najaviti aktivnosti za narednu godinu.
Slijedom završetka jesenjeg dijela sezone, Upravni odbor Fudbalskog kluba Željezničar želi informisati sponzore, navijače i javnost o realiziranim aktivnostima u 2015. godini te najaviti sve aktivnosti koje su planirane za narednu godinu. Ovom prilikom, poseban fokus će biti na administrativno/finansijskom aspektu poslovanja Kluba, predstojećoj Skupštini, viziji Kluba te planovima za rješavanje pitanja Stadiona Grbavica.
Prisutnim novinarima obratit će se Amar Bajramović, v.d. predsjednik FK Željezničar, Vedran Vukotić, potpredsjednik FK Željezničar, Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar, te Senad Misimović, član Skupštine FK Željezničar.
Konferencija će se održati u četvrtak sa početkom od 12 u hotelu Courtyard.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Ja mislim mi kad bi napravili stadion onda bi imali problem da izađemo u Evropu, uvijek bi se nešto potkrijepilo ;D[/quote]godrina je napisao/la:Moja jedna od najvecih zelja a vjerovatno i vecine vas je euro tekma na Grbavici. Uh jedva cekam taj spektakl, samo da docekamo.
Vidim opet se po fb sanjari o stadionu.
To nam je bolna tacka.
To nam je bolna tacka.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pa to je svakom navijacu svakog kluba jedna od najbitnijih stvari. Ja bi volio da se napravi ili osposobi pa makr godinama u 2 ligi igrali zbog toga.
Kakva druga liga tek ga tad ne bi imali.
Bice zanimljivo sta ce nas slagati u četvrtak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Raduje me sto ce pricati o stadionu vise nego ista, pogotovo zbog ovih sporova koji su aktuelni u zadnje vrijeme.. Nadam se da ce dati konkretne informacije bez ikakvog upakivanja.. I neko predlozi stream sa presice sto je super ideja, bar audio..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 16 dec 2015, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Pa sta ce bolan debe slagati nisi na utakmici bio sto godina i ti naso nekome da govoris da laze hibridu jedanElegant je napisao/la:Kakva druga liga tek ga tad ne bi imali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam samo koliko ce imati muda izaci u javnost sa svim informacijama.Bude li onako kako se najavljivalo mnoge ce glava zaboliti.Hadzijalagic je napisao/la:Raduje me sto ce pricati o stadionu vise nego ista, pogotovo zbog ovih sporova koji su aktuelni u zadnje vrijeme.. Nadam se da ce dati konkretne informacije bez ikakvog upakivanja.. I neko predlozi stream sa presice sto je super ideja, bar audio..
Ipak nam ostaje da vidimo,mada nisam optimista da ce bas sve istrrsti...
ne treba biti inteligentan da bi znao ko je bio odgovorna osoba za nekakav period u kojem su se desavale te sumnjive radnje,recimo ako po nekim pricama da je taj dug nastao u periodu od 2010-2012,zna se brate dragi ko je bio odgovorna osoba u tom periodu,stoga mislim da se nece potezati imena,meni je sasvim dovoljno da kazu koje razdoblje je u pitanju vezano za taj dug da znam ko je odgovorna osoba....ipak to ce mislim tako proci,mene vise interesuje ova prica oko gradnje grbavice i pojacanja a za sve ostalo je tuziteljstvo i sudstvo tu pa nek rade svoj dio posla...pozzDANAN je napisao/la:Ne znam samo koliko ce imati muda izaci u javnost sa svim informacijama.Bude li onako kako se najavljivalo mnoge ce glava zaboliti.Hadzijalagic je napisao/la:Raduje me sto ce pricati o stadionu vise nego ista, pogotovo zbog ovih sporova koji su aktuelni u zadnje vrijeme.. Nadam se da ce dati konkretne informacije bez ikakvog upakivanja.. I neko predlozi stream sa presice sto je super ideja, bar audio..
Kad u Tuzli nadju pare da bar zakopaju temelje za gradnju istocne tribine, sto ne bismo i mi na Grbavici mogli, pobogu? Evo, krecemo s tribinom, pa zavrsicemo je za pet godina, ako treba, ali da se napkon pocne jer za balkanske prilike i to he veliki korak! A sve sto se zapocne, kad-tad se zavrsi!ucenjak je napisao/la:ne treba biti inteligentan da bi znao ko je bio odgovorna osoba za nekakav period u kojem su se desavale te sumnjive radnje,recimo ako po nekim pricama da je taj dug nastao u periodu od 2010-2012,zna se brate dragi ko je bio odgovorna osoba u tom periodu,stoga mislim da se nece potezati imena,meni je sasvim dovoljno da kazu koje razdoblje je u pitanju vezano za taj dug da znam ko je odgovorna osoba....ipak to ce mislim tako proci,mene vise interesuje ova prica oko gradnje grbavice i pojacanja a za sve ostalo je tuziteljstvo i sudstvo tu pa nek rade svoj dio posla...pozzDANAN je napisao/la:Ne znam samo koliko ce imati muda izaci u javnost sa svim informacijama.Bude li onako kako se najavljivalo mnoge ce glava zaboliti.Hadzijalagic je napisao/la:Raduje me sto ce pricati o stadionu vise nego ista, pogotovo zbog ovih sporova koji su aktuelni u zadnje vrijeme.. Nadam se da ce dati konkretne informacije bez ikakvog upakivanja.. I neko predlozi stream sa presice sto je super ideja, bar audio..
Njima redovno opština ili grad ili kanton daje pare,u proteklom periodu su preko 5 mil. ulozili u sjevernu tribinu evo sad pocinje i istocna a kod nas nista nemamo 

Re: RE: Re: FK Željezničar
Me razlika je jer stadion nije u vlasnistvu slobode. Kod nas se gleda Zeljo je vlasnik i nek pravi mada opet moze i opstina pomoci pa bar koliko toliko.dell21 je napisao/la:Njima redovno opština ili grad ili kanton daje pare,u proteklom periodu su preko 5 mil. ulozili u sjevernu tribinu evo sad pocinje i istocna a kod nas nista nemamo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ako smo vlasnici sto ga nismo poceli praviti do sada. Daj da ga neko napravi i daj mu ga na dugi niz godina. Da smo ga napravili nekad poslije rata do sad bi preso u nase vlasnistvo.
-
- Kontakt:
E ako ne zele konacno reci sve sto im je na umu onda su bilo kakve preskonferencije suvisne i nece nam puno toga otkriti sto znaci da ce se problemi i dalje gurati pod tepih radi nekog "mira u kuci"..DANAN je napisao/la:Ne znam samo koliko ce imati muda izaci u javnost sa svim informacijama.Bude li onako kako se najavljivalo mnoge ce glava zaboliti.Hadzijalagic je napisao/la:Raduje me sto ce pricati o stadionu vise nego ista, pogotovo zbog ovih sporova koji su aktuelni u zadnje vrijeme.. Nadam se da ce dati konkretne informacije bez ikakvog upakivanja.. I neko predlozi stream sa presice sto je super ideja, bar audio..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: antibot, Hrammm1921, kontra, Proximic i 40 gostiju.