Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sebi sam.DenchiNL je napisao/la:

Ma taman da ih ima 0.01% populacije, meni bi bile poružne.
Penaltiky je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zelene i plave oci ko ima hoce ukrast.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nemojte pls i ovdje Oliverove pjesme, pun ih danas FB a i priče na IG 

šućmurastePenaltiky je napisao/la:
Pa koju onda ja imam uglavom su plave, ali zelene na suncu, a nekad su sive

češpla čkopiFoSte95 je napisao/la:Nemojte pls i ovdje Oliverove pjesme, pun ih danas FB a i priče na IG

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kod mene su pretezno zelene, ali nekada budu i smedje, u zavisnosti od godisnjeg doba..DenchiNL je napisao/la:Aerials je napisao/la: Meni su zelene ružne, a plave nekako.. intimidating. Nešto se neugodno osjećam kad gledam nekoga sa plavim očima.![]()
Smeđe su zakon.
pffft i ti si vala![]()
![]()
Zelene oči posjeduje manje od 2% populacije. To je boja očiju koja može mijenjati boje zavisno od raspoloženja, vremena, načina odjevanja... Ponekad mogu biti gotovo plave, nekada sive a nekada smaragdno zelene. Jedine boje očiju koje je podjednako teško pronaći su zlatne oči.
Plava boja očiju je genetski recesivna osobina, stoga je manje prisutna na svijetu. Ta se boja formira kao rezultat nedostatka pigmenta, a plavilo je zapravo raspršenje svjetlosti koju odbija šarenica. Na svijetu oko 8% ljudi ima plavu boju očiju.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Alo Tuzla, tiše malo.Penaltiky je napisao/la:To je ko reć da je Ronaldo imao nesreću da je igrao u vrijeme LeBron Džejmsa. Miješaju se kruške i jabuke.Ferdo je napisao/la:Dobar je Oliver Dragojević bio i pokoj mu duši, ali imao je jednu tragediju - da živi u doba Južnog vetra i istinskih velikana Dragane Mirković, Mile Kitića, Sinana Sakića, Šemse Suljaković, Kemala Malovčića. Zbog toga nikada nije mogao da izađe iz njihove sjene. Oni su stvarali umjetnost za dušu, a Oliver manje više šlagersku muziku i pjesme.
Nikad to nece biti tako, samo se ti tjesi.Aerials je napisao/la: U ovom u kojem živimo. Šta je, jesi li se to i ti našao uvrijeđenim?![]()
Plave su bezveze stvarno, baš precijenjene.
Kupi lece pa neces morati lagati sama sebe

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
ajde da idemo u vedrije teme, razveselite se malo
hahahah nijeee zbog togaDenchiNL je napisao/la:šućmurastePenaltiky je napisao/la:
Pa koju onda ja imam uglavom su plave, ali zelene na suncu, a nekad su sive
![]()
![]()
češpla čkopiFoSte95 je napisao/la:Nemojte pls i ovdje Oliverove pjesme, pun ih danas FB a i priče na IG![]()
![]()

Jel ima neko u Holandiji da živi il da je bio u Ajndhovenu, kontam đe u Jevropu u Oktobru il za NG a đe Jizz Air ide, pa kakve su opcije, koliko para treba za smještaj, morel se ko unas klošarit po parkovima i tako, morel se jeftino do Amsterdama dobacit i et tako tom
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
IYgubio medonja jerbo ga dan glzpui halile čime si ga rhranio
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jersi li vidijo onu plavu sa velikim o.o stoje plesala oko sibke, ista jana pevacicaOsim13 je napisao/la:IYgubio medonja jerbo ga dan glzpui halile čime si ga rhranio

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šuti joju sam nanju bacio oporavljaću se mjesec dana jurtos sam se na sred livade pjan probudio skršio asam platu čitacuharden je napisao/la:jersi li vidijo onu plavu sa velikim o.o stoje plesala oko sibke, ista jana pevacicaOsim13 je napisao/la:IYgubio medonja jerbo ga dan glzpui halile čime si ga rhranio![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Neces moc s paradajizom i pastetama u avionPenaltiky je napisao/la:Jel ima neko u Holandiji da živi il da je bio u Ajndhovenu, kontam đe u Jevropu u Oktobru il za NG a đe Jizz Air ide, pa kakve su opcije, koliko para treba za smještaj, morel se ko unas klošarit po parkovima i tako, morel se jeftino do Amsterdama dobacit i et tako tom
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
makarsi joj nešto stavio među grudi, vrjedi ona i platu i regres, nema veze što nećeš ofe godine namore uneumOsim13 je napisao/la:Šuti joju sam nanju bacio oporavljaću se mjesec dana jurtos sam se na sred livade pjan probudio skršio asam platu čitacuharden je napisao/la:jersi li vidijo onu plavu sa velikim o.o stoje plesala oko sibke, ista jana pevacicaOsim13 je napisao/la:IYgubio medonja jerbo ga dan glzpui halile čime si ga rhranio![]()
@Helco amsterdam je pravi za tebe
Mogu, samo ne mogu puno unijet, al zato kad burek razmotamRigoletto je napisao/la:Neces moc s paradajizom i pastetama u avionPenaltiky je napisao/la:Jel ima neko u Holandiji da živi il da je bio u Ajndhovenu, kontam đe u Jevropu u Oktobru il za NG a đe Jizz Air ide, pa kakve su opcije, koliko para treba za smještaj, morel se ko unas klošarit po parkovima i tako, morel se jeftino do Amsterdama dobacit i et tako tom

Osime haj samnom u Holandiju, povratna 70 marki.
Skuplji smještaj i prevoz. Al volio bih. Joj dignem kredit i odo u Amsterdam.harden je napisao/la: @Helco amsterdam je pravi za tebe
A budžet bi mi bio 2-3 stoje plus što firma da za NG.
Haj nagovorite i semchu ja cu vam biti vodic
da predjete na crnkinje svi 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Haj malo ukratko koliko kosta bus Ajndhoven-Amsterdam, morel se pit po parkovima? Kolko su pive po kafanama, imal metal/hc klubova u vecim kolicinama?DenchiNL je napisao/la:Haj nagovorite i semchu ja cu vam biti vodicda predjete na crnkinje svi
Koliko košta firma da se registruje.

Dugo mi nešto dosadniji dan nije bio. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], L-Train, rio_Ferdy88 i 28 gostiju.