Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ASD » 29 jul 2018, 13:29

:cry:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 jul 2018, 13:34

DenchiNL je napisao/la:
slika

pffft i ti si vala :rol: :tralala:

Zelene oči posjeduje manje od 2% populacije. To je boja očiju koja može mijenjati boje zavisno od raspoloženja, vremena, načina odjevanja... Ponekad mogu biti gotovo plave, nekada sive a nekada smaragdno zelene. Jedine boje očiju koje je podjednako teško pronaći su zlatne oči.

Plava boja očiju je genetski recesivna osobina, stoga je manje prisutna na svijetu. Ta se boja formira kao rezultat nedostatka pigmenta, a plavilo je zapravo raspršenje svjetlosti koju odbija šarenica. Na svijetu oko 8% ljudi ima plavu boju očiju.

ne postoji crna boja očiju
Sebi sam. :mrgreen:
Ma taman da ih ima 0.01% populacije, meni bi bile poružne.
Penaltiky je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zelene i plave oci ko ima hoce ukrast.
slika
:lol: :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 jul 2018, 13:37

Nemojte pls i ovdje Oliverove pjesme, pun ih danas FB a i priče na IG :cry:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 13:39

Penaltiky je napisao/la:
Pa koju onda ja imam uglavom su plave, ali zelene na suncu, a nekad su sive
šućmuraste :rol: :rol: :urnebes:
FoSte95 je napisao/la:Nemojte pls i ovdje Oliverove pjesme, pun ih danas FB a i priče na IG :cry:
češpla čkopi :urnebes: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 29 jul 2018, 13:49

Misle da će **** dobit.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2018, 13:50

DenchiNL je napisao/la:
Aerials je napisao/la: Meni su zelene ružne, a plave nekako.. intimidating. Nešto se neugodno osjećam kad gledam nekoga sa plavim očima. :lol:
Smeđe su zakon.
slika

pffft i ti si vala :rol: :tralala:

Zelene oči posjeduje manje od 2% populacije. To je boja očiju koja može mijenjati boje zavisno od raspoloženja, vremena, načina odjevanja... Ponekad mogu biti gotovo plave, nekada sive a nekada smaragdno zelene. Jedine boje očiju koje je podjednako teško pronaći su zlatne oči.

Plava boja očiju je genetski recesivna osobina, stoga je manje prisutna na svijetu. Ta se boja formira kao rezultat nedostatka pigmenta, a plavilo je zapravo raspršenje svjetlosti koju odbija šarenica. Na svijetu oko 8% ljudi ima plavu boju očiju.
ne postoji crna boja očiju
Kod mene su pretezno zelene, ali nekada budu i smedje, u zavisnosti od godisnjeg doba.. :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 jul 2018, 14:19

Penaltiky je napisao/la:
Ferdo je napisao/la:Dobar je Oliver Dragojević bio i pokoj mu duši, ali imao je jednu tragediju - da živi u doba Južnog vetra i istinskih velikana Dragane Mirković, Mile Kitića, Sinana Sakića, Šemse Suljaković, Kemala Malovčića. Zbog toga nikada nije mogao da izađe iz njihove sjene. Oni su stvarali umjetnost za dušu, a Oliver manje više šlagersku muziku i pjesme.
To je ko reć da je Ronaldo imao nesreću da je igrao u vrijeme LeBron Džejmsa. Miješaju se kruške i jabuke.
Alo Tuzla, tiše malo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jul 2018, 15:39

Aerials je napisao/la: U ovom u kojem živimo. Šta je, jesi li se to i ti našao uvrijeđenim? :mrgreen:
Plave su bezveze stvarno, baš precijenjene.
Nikad to nece biti tako, samo se ti tjesi.
Kupi lece pa neces morati lagati sama sebe :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 29 jul 2018, 17:40

ajde da idemo u vedrije teme, razveselite se malo

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 jul 2018, 17:58

DenchiNL je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Pa koju onda ja imam uglavom su plave, ali zelene na suncu, a nekad su sive
šućmuraste :rol: :rol: :urnebes:
FoSte95 je napisao/la:Nemojte pls i ovdje Oliverove pjesme, pun ih danas FB a i priče na IG :cry:
češpla čkopi :urnebes: :rol: :rol:
hahahah nijeee zbog toga :urnebes: :urnebes:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 29 jul 2018, 21:24

Jel ima neko u Holandiji da živi il da je bio u Ajndhovenu, kontam đe u Jevropu u Oktobru il za NG a đe Jizz Air ide, pa kakve su opcije, koliko para treba za smještaj, morel se ko unas klošarit po parkovima i tako, morel se jeftino do Amsterdama dobacit i et tako tom

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2018, 21:29

IYgubio medonja jerbo ga dan glzpui halile čime si ga rhranio
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jul 2018, 21:31

Osim13 je napisao/la:IYgubio medonja jerbo ga dan glzpui halile čime si ga rhranio
jersi li vidijo onu plavu sa velikim o.o stoje plesala oko sibke, ista jana pevacica :ljepota: :ljepota:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2018, 21:33

harden je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:IYgubio medonja jerbo ga dan glzpui halile čime si ga rhranio
jersi li vidijo onu plavu sa velikim o.o stoje plesala oko sibke, ista jana pevacica :ljepota: :ljepota:
Šuti joju sam nanju bacio oporavljaću se mjesec dana jurtos sam se na sred livade pjan probudio skršio asam platu čitacu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 jul 2018, 21:33

Penaltiky je napisao/la:Jel ima neko u Holandiji da živi il da je bio u Ajndhovenu, kontam đe u Jevropu u Oktobru il za NG a đe Jizz Air ide, pa kakve su opcije, koliko para treba za smještaj, morel se ko unas klošarit po parkovima i tako, morel se jeftino do Amsterdama dobacit i et tako tom
Neces moc s paradajizom i pastetama u avion
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jul 2018, 21:36

Osim13 je napisao/la:
harden je napisao/la:
Šuti joju sam nanju bacio oporavljaću se mjesec dana jurtos sam se na sred livade pjan probudio skršio asam platu čitacu
makarsi joj nešto stavio među grudi, vrjedi ona i platu i regres, nema veze što nećeš ofe godine namore uneum

@Helco amsterdam je pravi za tebe

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 29 jul 2018, 21:39

Rigoletto je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Jel ima neko u Holandiji da živi il da je bio u Ajndhovenu, kontam đe u Jevropu u Oktobru il za NG a đe Jizz Air ide, pa kakve su opcije, koliko para treba za smještaj, morel se ko unas klošarit po parkovima i tako, morel se jeftino do Amsterdama dobacit i et tako tom
Neces moc s paradajizom i pastetama u avion
Mogu, samo ne mogu puno unijet, al zato kad burek razmotam :oops:

Osime haj samnom u Holandiju, povratna 70 marki.
harden je napisao/la: @Helco amsterdam je pravi za tebe
Skuplji smještaj i prevoz. Al volio bih. Joj dignem kredit i odo u Amsterdam.

A budžet bi mi bio 2-3 stoje plus što firma da za NG.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jul 2018, 21:47

Haj nagovorite i semchu ja cu vam biti vodic :urnebes: da predjete na crnkinje svi :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 29 jul 2018, 21:53

DenchiNL je napisao/la:Haj nagovorite i semchu ja cu vam biti vodic :urnebes: da predjete na crnkinje svi :rol:
Haj malo ukratko koliko kosta bus Ajndhoven-Amsterdam, morel se pit po parkovima? Kolko su pive po kafanama, imal metal/hc klubova u vecim kolicinama?

Koliko košta firma da se registruje. :rol:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 jul 2018, 21:54

Dugo mi nešto dosadniji dan nije bio. :puke:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], L-Train, rio_Ferdy88 i 28 gostiju.