FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Monolog » 04 feb 2012, 19:25

Ne'am pojma zašto je Bayernu poništen gol, al' s obzirom kako su došli do onog kornera, recimo da je to bila kosmička pravda. Ako se pogleda začetak akcije, može se vidjeti kako je Robben izgubio loptu od Jarolima, a onda ga faulirao, no sudija je pustio da se igra nastavi, te je lopta došla do Riberyja koji je gađao, al' Drobny odlično brani. 8-)
Nadam se da će završiti neriješeno, imam X za dobre pare. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 04 feb 2012, 19:28

I meni nije jasno zašto je gol poništen. Jel moguće da je Gomez rukom nekako zakačio loptu :?:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Klare

Post Postao/la Klare » 04 feb 2012, 19:31

Je l' moguće ovo, je l' ono? :roll:
Jedino što je moguće da je gol pravedan, čisto k'o suza, pa j.ebenog kontakta nigdje nije bilo, a ni blizu igre rukom. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 feb 2012, 19:32

:lol:
Pa to nije Robben napravio faul nad Jarolimom? :roll:
Kako ste dobili korner, tako su i HSV-ovci dobili faul. Nema se tu šta više pisati. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 feb 2012, 19:40

Ma pustite te price za djecu sta bi bilo kad bi bilo, gol je ponisten i tacka

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 04 feb 2012, 19:41

Zasto Bajern ne dovede Vestermana. Momak je duplo bolji igrac od zbunjenog Stubera. Vec dugi niz godina igra dobro. Ima znanje i karizmu.

Dobar je i Hovedes iz Salkea.

Inace, dobra tekme. Hamburg igra odlicno. Imaju d.a.m.u, ne boje se Bajerna kao neki drugi klubovi u Bundesligi. Potpuno ravnopravana utakmica.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 04 feb 2012, 19:41

Klare je napisao/la:Je l' moguće ovo, je l' ono? :roll:
Jedino što je moguće da je gol pravedan, čisto k'o suza, pa j.ebenog kontakta nigdje nije bilo, a ni blizu igre rukom. ;)
Gomez je rukom gurnuo Westermana sasvim malo,ali eo dovoljno za faula :shock:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 04 feb 2012, 19:43

bavaraccccc je napisao/la:
Piše na **** na live-ticker da je upravo to razlog poništenog gola.

Eckball von der linken Seite: Boateng kommt aus sechs Metern mit dem Kopf ran und jagt die Kugel ins Netz - das Tor zählt aber nicht, weil Gomez Westermann zuvor einen Schubser gibt.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 04 feb 2012, 19:47

Semir bvb je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:
Piše na **** na live-ticker da je upravo to razlog poništenog gola.

Eckball von der linken Seite: Boateng kommt aus sechs Metern mit dem Kopf ran und jagt die Kugel ins Netz - das Tor zählt aber nicht, weil Gomez Westermann zuvor einen Schubser gibt.
pa normala,mislim kontakt je bio ali ono se prakticki jako rijetko svira ali eto sta je tu je,ako ce nam to biti prilika da se izvlacimo onda smo stvarno jadni,uzasna igra,uzasna :roll:

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 04 feb 2012, 19:51

jel ima neko link normala da ne stopa???

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 feb 2012, 19:59

1-1 Olic, vise sretno nego spretno, idemo dalje..

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 04 feb 2012, 20:20

Jad,cemer,bijeda i tuga,nema dalje! :oops:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 feb 2012, 20:28

Iako nam je čist gol poništen nema opravdanja za ovako lošu igru.Totalno bezidejno u napadu skok igra velika 0 toliki br kornera i da se nijedan ne iskoristi protiv jedne od najlošijih odbrana lige,danas ne mogu izdvojiti nekog ko zasužuje prolaz.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 feb 2012, 20:38

Da ga yebes, nesto se mijenjat' mora :!:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Klare

Post Postao/la Klare » 04 feb 2012, 20:45

A ovih gore :o , Bogte šta je ovo. :roll:
Jedni paničare, Mod se javlja dubokom analizom, naravno na štetu Bayerna :roll: , a Valencia se javlja da priča o Badstuberu :roll: , možete misliti. :roll:

Današnja partija uopšte nije bila užasna kako to neki hoće da predstave, išlo je lijepo, poništen gol, a baš me čudi zašto drugi ne poništiše zbog istih razloga. :roll:

Gomez, malo je reći razočarao, dobro ništa strašno, njemu ću oprostiti, njemu se vrlo rijetko dešava loš dan, ali jednom čovjeku oprostiti neću. :roll:

Odbrana stabilna, pravovremena, Tymo na beku predefanzivan, Robben svaku utakmicu za jednu malu nijansu više trči, više koristi donosi, izgleda da će ovaj put povratak u formu biti duži no ikad. :?

Koji je qurac Oliću, Ivo Ivice nama takvo ponašanje ne treba :evil: , šta je on umislio Boga pitaj :roll: , postigao si gol, OK, ali umjesto da slaviš, budeš ponosan, izvodićeš kojekave pi.zdarije sa brojem 11 :evil: , ma u qurac više... :evil:

Ribery fenomenalan, jedini koji je korist u napad donosio.

Muller, koliko još kredita ovaj čovjek ima, ne trebamo se lagati, njegove partije su žešći kriminal. ;)
Vrijeme došlo da konačno posjedne na klupu, a u vezni red sa Schweiniem upariti Gustava/Tymu, a Kroosa na staru poziciju, evidentno da nam čvrstine u sredini fali, fali nam kupljenje ničijih lopti, ovako sa Mullerom i u ovoj formaciji izgledamo preofanzivno, ali ustvari meda ne možemo. Taj razbijač koliko je defanzivan, isto toliko i napadu doprinosi.

Muller mora na klupu, pošteno i iskreno sav kredit je ispucao, apsolutno ništa mu ne polazi za rukom/nogom, već dugo, dugoo vremena. :roll:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 04 feb 2012, 22:38

Igra nam je strašno predvidljiva,uduplaju nam krila i to je to,Kroos i Schweini previše nazad da bi napravili nešto kreativno a Muller i Gomez bezopasni jer obojica su totalno van forme.Protiv Bayerna se sve ekipe maksimalno naoštre,daju 200 % svojih mogućnosti,hem sudija poništava čist gol i na kraju je teško bilo šta više od boda izvući.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 feb 2012, 23:18

Ovo za ponistavanje cistih golova Bayernu postala izgleda praksa :?

Sto se tice Mullera , strasno je kako je njegova forma pala. Kao sto Klare kaze taj decko jednostavno mora na klupu .
Vrijeme je da dodje sebi.Kroosa na desetku jer je jednostavno nejak za zadnjeg veznog , neka Jupp stavlja vec Gustava ili Tymoschuka s Schweinsteigerom , jer ovako vise ne ide. Izgleda Bayern prvo treba izgubiti to prvo mjesto pa da se igraci uozbilje .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 04 feb 2012, 23:19

Nakon ovakve partije me brzo prošao Hantragizam jer ovako loše partije nakon priprema pružati.....

Dakle, ovaj put neću filozofirati i reći ću samo svoje viđenje u par crta.

Prvo, Muller je ove sezone iznimno loš. Mene kod njega ne brine njegova loša forma, mene ne brine što mu se lopta ponekad odbije ko od kamena... Ali ono što me brine jest to da kod njega nema više one trke koja ga je krasila i zbog koje svaki put bio nagrađen asistencijom ili pogotkom. Znači ta njegova trka mu je bila jedan od zaštitnih znakova a sad toga više nema.

Drugo, Kroos mora na Cenera. To je jasno kao dan. Nema potrebe objašnjavati zašto... Dakle, Muller van Kroos na Cenu.

Treće, Tymo stvarno ne zna odigrati pas prema naprijed. Pa jbmu, bili su tu i prije igrači sličnog stila ali barem su znali da odigraju pas naprijed. Ja bih osobno forsirao Gustava i vratio ga u formu. Momak zna prema iza ali najbitnije je da zna nešto i prema naprijed.

Četvrto, Boateng i njegove doktorske partije na stoperu.

Peto, spominjete Gomeza..... Da, igra loše. No jedno je sigurno. Nije on, dragi prijatelji, igrač koji će uzet loptu i predribljat 2-3 igrača i tako zabiti. On je igrač kojemu ekipa napravi sve a on to samo pospremi. Ukratko, on je igrač 16-ca.

Dosta....

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 feb 2012, 23:34

Stefan Effenberg je napisao/la:Nakon ovakve partije me brzo prošao Hantragizam jer ovako loše partije nakon priprema pružati.....

Dakle, ovaj put neću filozofirati i reći ću samo svoje viđenje u par crta.

Prvo, Muller je ove sezone iznimno loš. Mene kod njega ne brine njegova loša forma, mene ne brine što mu se lopta ponekad odbije ko od kamena... Ali ono što me brine jest to da kod njega nema više one trke koja ga je krasila i zbog koje svaki put bio nagrađen asistencijom ili pogotkom. Znači ta njegova trka mu je bila jedan od zaštitnih znakova a sad toga više nema.

Drugo, Kroos mora na Cenera. To je jasno kao dan. Nema potrebe objašnjavati zašto... Dakle, Muller van Kroos na Cenu.

Treće, Tymo stvarno ne zna odigrati pas prema naprijed. Pa jbmu, bili su tu i prije igrači sličnog stila ali barem su znali da odigraju pas naprijed. Ja bih osobno forsirao Gustava i vratio ga u formu. Momak zna prema iza ali najbitnije je da zna nešto i prema naprijed.

Četvrto, Boateng i njegove doktorske partije na stoperu.

Peto, spominjete Gomeza..... Da, igra loše. No jedno je sigurno. Nije on, dragi prijatelji, igrač koji će uzet loptu i predribljat 2-3 igrača i tako zabiti. On je igrač kojemu ekipa napravi sve a on to samo pospremi. Ukratko, on je igrač 16-ca.

Dosta....
Sve ovo sto si rekao zaista stoji , ali nevjerovatno kako je Bayern pao nakon tih priprema. Cinjenica je da su igrali protiv iznimno slabih ekipa , ekipa koje se ni blizu ne mogu porediti s Bundesligaskim klubovima. Pa zar nisu trebali uzeti neka veca imena kao "sparing" partnere :? Nesto sto se uveliko da primijetiti ove sezone je da Bayern kod kuce i Bayern u gostima su dva potpuno razlicita kluba, ajde razumijem ja da je dosta lakse za njih igrati na Allianz Areni , ali toliku razliku u prikazanom fudbalu zaista ne mogu. Po ovom pitanju se zaista nesto mora promijeniti. Samo mi nije jasno ovo za Boatenga jel mislis da je los na stoperu pa ovako ironicno pises ili stvarno mislis da je odlican na stoperu ?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 04 feb 2012, 23:49

Bundesliga je napisao/la:Sve ovo sto si rekao zaista stoji , ali nevjerovatno kako je Bayern pao nakon tih priprema. Cinjenica je da su igrali protiv iznimno slabih ekipa , ekipa koje se ni blizu ne mogu porediti s Bundesligaskim klubovima. Pa zar nisu trebali uzeti neka veca imena kao "sparing" partnere :? Nesto sto se uveliko da primijetiti ove sezone je da Bayern kod kuce i Bayern u gostima su dva potpuno razlicita kluba, ajde razumijem ja da je dosta lakse za njih igrati na Allianz Areni , ali toliku razliku u prikazanom fudbalu zaista ne mogu. Po ovom pitanju se zaista nesto mora promijeniti. Samo mi nije jasno ovo za Boatenga jel mislis da je los na stoperu pa ovako ironicno pises ili stvarno mislis da je odlican na stoperu ?
Istina što kažeš za sparing partnere, morao je tu biti neko malo jači. No ipak, nije to krucijalno po mojem mišljenju.

Boateng na stoperu igra odlično. Kapa dolje za takve nastupe. U obrani čisti sve. Treba ga ostaviti na stoperu jer je jasno ko dan da najbolje može igrati na stoperu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.