4 godine Njemačke 120 euralegenda reala je napisao/la:
Al zato danas za te četiri godine ima penzije ko i za 36 u BIH
33 godine BiH 400 maraka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
4 godine Njemačke 120 euralegenda reala je napisao/la:
Al zato danas za te četiri godine ima penzije ko i za 36 u BIH
Kako tačno šamara? Izjavom da neko vjeruje da su ljudi nastali od majmuna? Il da ljudima koji ne vjeruju u boga smeta bog...kobe24 je napisao/la:
Ma vidjece on ko je Bog odmah cim ga spuste u zemlju, i prije nego odu oni koji su prisustvovali njegovoj dzenazi/sahrani. Meleki dole momentalno pocnu da rade svoj posao, a vjerujem da ce mu i tad lanjski snijeg biti na umu.![]()
Ovaj chily-rz ih sam samara ovdje.Sami se guse u svojim nebuloznim shvatanjima.
kobe24 je napisao/la:Ma vidjece on ko je Bog odmah cim ga spuste u zemlju, i prije nego odu oni koji su prisustvovali njegovoj dzenazi/sahrani. Meleki dole momentalno pocnu da rade svoj posao, a vjerujem da ce mu i tad lanjski snijeg biti na umu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa vodeći se tvojom logikom onda nije problem sprdati se i sa porodicom drugih forumaša, npr tvojom, jer je meni ona bitna kao lanjski snijeg. Ili tebi moja recimo, ništa nas ne sprečava da to uradimo, po tvojoj logiKi.filip13 je napisao/la:
nekome je taj bog bitan koliko lanjski snijeg,tako da mu nije problem sprdati se i sa lanjskim snijegom i sa bogom![]()
Ovaj chily-rz ih sam samara ovdje.Sami se guse u svojim nebuloznim shvatanjima.
Nije istina. Genocid se desio zbog potpuno pogresnog programa koji Srpska elita vodi vec 150 godina. Srbija i danas vodi istu politiku i ima isti program, a to je negiranje, forsiranje toga kao neceg normalnog, a demokratska je drzava. To sigurno nisu mogli uraditi ljudi koji su vjerovali u ideju Jugoslavije i postovali sve narode vec ljudi koji su rasli na selima, planinama, kroz usmena predanja, a onda dobili sansu kroz Jugoslaviju i JNA da postanu neko i nesto i da izadju iz svojih sela u svijet. Mislim da nema velike razlike u obrazovanju Srpske djece sada nakon rata i da se tu nije nista ucinilo tako da drzava sama gura tu pricu, verziju historije, rehabilitacijama, mitovima iz proslosti.chily-rz je napisao/la:[Jel Bog napravio genocid u Srebrenici ili bivše komunjare ?
U kućicuRamiy je napisao/la:Helco se pogubio ko Cech kad mu se suta penal haha
Opet ja započeoAerials je napisao/la:Evo ga počelo se i sa genocidom. Ode ovo helać.
Ljudi bi mogli mnogo toga da nauče od mrava.Puma je napisao/la:Ja mislim da je ovo jako koristan insekt. U biti od od insekata jedino mrav i bubamara mi ne smetaju.harden je napisao/la:Nema gore životinje od ove:
Na vikendici sam znao vidjati raznoraznih grmalja. Recimo ona totalno crna buba, zna biti velicine misa.
Jesul Sloba i Franjo bili komunjare ?Marsal je napisao/la: Ja mislio genocid četnici napravili kad ono komunjare![]()
Ništa, kad fasujem trajni ban idući nadimak mi je Draža ili Ratko, možda i Franjo ili slobodan, očigledno su oni normala i antifašisti.
SlevinKelevra je napisao/la:Meni je najjace ovo kako vjernici odmah potegnu kartu komunizma kad su u pitanju ateisti.
Nekada je ateizam bio proizvod ideologije, danas je on potpuno druga stvar- zasnovan je na logici i nauci.
Ko i tichily-rz je napisao/la:Jesul Sloba i Franjo bili komunjare ?Marsal je napisao/la: Ja mislio genocid četnici napravili kad ono komunjare![]()
Ništa, kad fasujem trajni ban idući nadimak mi je Draža ili Ratko, možda i Franjo ili slobodan, očigledno su oni normala i antifašisti.
Ma ne treba ti puno para za to, samo vremena, i strpljenja, prvu god ti hraniš pčele, drugu one tebe.uNbx je napisao/la:Jel ko prob'o ovu Yumeiho masažu u Sa, ima na Vrbanji?Pasalo bi mi da me neko izgaza pošteno, sav sam ukočen.
@Derdo
Pčele su najfascinantije od malih bića.Kad skupim kakvu paru, nabaviću koju košnicu pa u avliju montirat, čisto iz gušta i opuštanja. Znači ništa profit, striktno hranjenje medom i stvaranje maksimalnih uslova ko da su u prirodi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.