Fouzi1 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:03
napoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:00
Fouzi1 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 13:55
Nesto sam konto sto nas ne bi prebacili na dio istoka gdje su sada manijaci, samo jedna se onda tampon zona mora napraviti a nasa ruta ostaje ista. Jos ce biti i lakse osigurati jer je najdalje od njihovih navijaca ali ja mogu do sutra govoriti kad papci nece
A gdje ce Manijaci, s krova gledat?
Mogu komotno i na reflektore se popet

Imaju pola istoka i citav sjever, nece svijet propast ako ih pomjerimo pa nismo djeca pa da se svadjamo cije je cije mjesto. I prije su znali biti na sjeveru koliko se ja sjecam ne vidim sto ne bi sada
Brate oni su na svom stadionu, logicno da nece nikom ustupke da prave. Hajmo bit realni, trgaju se stolice u 80% derbija, unistava se inventar, sto bi nas primili ikako? Da nas prime ikako na tribinu moraju pravit kakve god tampon zone i samo sebi smanjit posjetu. Rizicno i neisplativo, plus imaju vece sanse za pobjedom ako su sami na stadionu. Zayebi duh derbija, to ne postoji godinama vec.
To je ono sto mene boli, imaju kakav takav stadion i gazde su na svom. Mi igramo na gradskom i nemamo mogucnost manipulacije. Iduce godine ce nas Dino Merlin hladno istjerat da koncert odrzi. Ja bih volio da se krene u izgradnju neceg svog taman kapacitet bio 8 hiljada.