FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Valjda moze ovako,Limun sutra na treningu i potpisu 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- molotovljev
imas od mene limunadu.padobranac1978 je napisao/la:Valjda moze ovako,Limun sutra na treningu i potpisu

F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:imas od mene limunadu.padobranac1978 je napisao/la:Valjda moze ovako,Limun sutra na treningu i potpisu

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Najvjerojatnije nece moci racunati ni na Harisa Handzica zbog povrede....SAMO SARAJEVO! SJAJNA VIJEST ZA PEHLICA:-)Aldinn je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Patka ili ...?Aldinn je napisao/la:Ljudi mustuluk,stigo Limun,eno ga u prostorijama FKSarajevo
- molotovljev
Aldinn
Bravo maca..nisam ni sumnjao..cijenim tvoje zalaganje za FCS..
MI SMO DIVOVI
Bravo maca..nisam ni sumnjao..cijenim tvoje zalaganje za FCS..
MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da nasi u klubu nisu angazovali Aladina Đakovca... Meni se momak ucinio ekstra igrac u pripremnim utakmicama i jos ne shvatam odluku "Prandelija" da ga ne dovede

-
- Kontakt:
jao,kako cemo biti osteceni,uzaspardon je napisao/la: Najvjerojatnije nece moci racunati ni na Harisa Handzica zbog povrede....

Bogami ono sto sam ja viodio protiv Travnika H.Handic ce biti pojacanje.
Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
-
- Kontakt:
i ja sam gledao,onda ne vidimo istoCrnka je napisao/la:Bogami ono sto sam ja viodio protiv Travnika H.Handic ce biti pojacanje.

Naravno ,90% ljudi sa kojim sam pricao poslije te utakmice su mi rekli istu stvar...a nekad je samnom igro lopte za skolu,pih pihCrnka je napisao/la:Bogami ono sto sam ja viodio protiv Travnika H.Handic ce biti pojacanje.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
kralju popusti malo,vec sam ti jednom objasnio nemoj da se ponavljam,ako je za tebe igracina
za mene je prosjek i necemo raspravljati,gledao sam ga protiv Travnika i ako je po onome suditi treba ga na posudbu poslati a pustiti malog Amela da igra
na mene ostavio bolji utisak...MOJE MISLJENJE...

NISI TI BA DOBAR-OHLADI MALO S GLUPOSTIMA!!!padobranac1978 je napisao/la:kralju popusti malo,vec sam ti jednom objasnio nemoj da se ponavljam,ako je za tebe igracinaza mene je prosjek i necemo raspravljati,gledao sam ga protiv Travnika i ako je po onome suditi treba ga na posudbu poslati a pustiti malog Amela da igra
HAHAHAHAHAHAHA....IZJAVA GODINE!!!!padobranac1978 je napisao/la:kralju popusti malo,vec sam ti jednom objasnio nemoj da se ponavljam,ako je za tebe igracinaza mene je prosjek i necemo raspravljati,gledao sam ga protiv Travnika i ako je po onome suditi treba ga na posudbu poslati a pustiti malog Amela da igra
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pardon je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA....IZJAVA GODINE!!!!padobranac1978 je napisao/la:kralju popusti malo,vec sam ti jednom objasnio nemoj da se ponavljam,ako je za tebe igracinaza mene je prosjek i necemo raspravljati,gledao sam ga protiv Travnika i ako je po onome suditi treba ga na posudbu poslati a pustiti malog Amela da igra
Mogao si to u jednom postu napisati,ali nebitno

Brat bratu budi pametan pa sastavi vezni red
nemojte sad svi crtati formacije
slatke muke sto se kaze
Padobranac eto kolko znas,a neznas ni gdje je igrao poslije Sarajeva ,brzo edit dok te ovaj nije prcno

Padobranac eto kolko znas,a neznas ni gdje je igrao poslije Sarajeva ,brzo edit dok te ovaj nije prcno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Protiv Celika necemo moci racunati na Muharemovica i Kojasevica zbog zuti kartona ...
glup si....haj zdravo! I klocko igrao je u Poljskoj hehehehepadobranac1978 je napisao/la:pardon je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA....IZJAVA GODINE!!!!padobranac1978 je napisao/la:kralju popusti malo,vec sam ti jednom objasnio nemoj da se ponavljam,ako je za tebe igracinaza mene je prosjek i necemo raspravljati,gledao sam ga protiv Travnika i ako je po onome suditi treba ga na posudbu poslati a pustiti malog Amela da igra
Mogao si to u jednom postu napisati,ali nebitnogledao ga prije odlaska u Česku,tamo propao i sad ga gledao i na mene nije ostavio nikakav utisak,a ti se busaj da ispadnes pametan koliko hoces i opet MOJE MISLJENJE...
Zadnja izmjena: pardon, dana/u 21 feb 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam bas u toku ali ako pricate o Harisu Handzicu onda cu vam reci da je to jedan veliki propalitet ... osim udarca nista drugo i nema, niste valjda ozbiljni kad kazete da on treba igrati 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."