Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Nani u svom stilu..ovako je i plavcima zabio,samo sto je lopta isla u raslje ovdje lagano po zemlji
LIMVO LIKCE DO BAGRO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bjelasnica je napisao/la:Nani je trenutno igrac sa najboljom formom u Evropi!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nani puno bolji na desnom nego na lijevom krilu.
Dzons standardno najbolji
.
Zao mi Hernadeza, jes' baksuz ebo sebe
.
Sto mi je ovako tamna slika na ovom atdhe
!? Ako nekom nije mrsko da mi objasni kako posvijetlit (na monitoru ne moze), jedva vidim igrace
.
Dzons standardno najbolji

Zao mi Hernadeza, jes' baksuz ebo sebe

Sto mi je ovako tamna slika na ovom atdhe

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Mora se priznati da Nani ima odličnu ljevicu. Sposoban je odigrati objema nogama podjednako dobro. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Kako samo Nani igra, svaka cast majstore. Poceo je i provocirat publiku kao jedan drugi portugalac.
Ja mislim da ono nije bio penal na pocetku, ali nisam siguran. Steta za Hernandeza u svakom slucaju. De Gea nekoliko dobrih odbrana, ali ima malo problema kod kornera. Tako da treba sto vise izbjec kornere, aute i slobodne u pozicijama odakle se moze ubacit.

Ja mislim da ono nije bio penal na pocetku, ali nisam siguran. Steta za Hernandeza u svakom slucaju. De Gea nekoliko dobrih odbrana, ali ima malo problema kod kornera. Tako da treba sto vise izbjec kornere, aute i slobodne u pozicijama odakle se moze ubacit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
True, trueJohnyx95 je napisao/la:Mora se priznati da Nani ima odličnu ljevicu. Sposoban je odigrati objema nogama podjednako dobro.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Samo spustiti loptu na zemlju i igrati fudbala. Nadajmo se da će mesari imati što manje prekida pred našim golom.
Da imamo Rooneya već bi bilo 0-3. Ali i ovako je super samo je malo napad tup ali što prije zabiti drugi gol i tako završiti tekmu.
Da imamo Rooneya već bi bilo 0-3. Ali i ovako je super samo je malo napad tup ali što prije zabiti drugi gol i tako završiti tekmu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Tesko ce biti u drugom dijelu, ocekujem jake napade Stokea. Treba sudac malo obratiti paznju na Delapa kod kornera, covjek uvijek gura i udara De Gea-u.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sta je sa rooneyem,na planini sam bio citav dan,dosao prije sat vremena,jel neka ozbiljnija povreda?
I zao mi je sto je owen dobio priliku ispred welbecka,al eto,mozda welbeck nije dovoljno spreman.
De Gea dobar,jones odlican,Nani SIJEVA!
I zao mi je sto je owen dobio priliku ispred welbecka,al eto,mozda welbeck nije dovoljno spreman.
De Gea dobar,jones odlican,Nani SIJEVA!
- _karabaja_
- Kontakt:
Berbatov do sada veoma los. Puno vise se Owen trudi i nudi se, trazi loptu, ocekujem da ga zamijeni sa Welbeckom.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Glupo mi je reći da sam očekivao ovakav ishod ali u svakom slučaju tvrdu utakmicu da. Prekidi su Stokeu bili jedina šansa da nešto urade i jedan korner su iskoristili. Odličan pogodak Croucha.
Obje ekipe su propustile po par sjajnih šansi, i na kraju je ipak nerješen rezultat, najrealniji, bod protiv Stoke-a na strani i nije toliko loš. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ne razumijem kako je stoke proslu tekmu 4 primio,svaki igrac im ko balvan,visoki,jaki (osim croucha)... 
Pa eto nije lose,jos smo prvi,Slabo izdanje od Berbatova,Youga..

Pa eto nije lose,jos smo prvi,Slabo izdanje od Berbatova,Youga..
Rezultat nije toliko los, ali igra u drugom poluvremenu jest. Owen totalno podbacio jos jednom. Covjek nije za United i gotovo. De Gea je morao bolje reagovat kod gola, isto vazi za Jonesa kome je Crouch pobjegao. Mozda je United mogao dobit penal ili dva, ali ipak ovo nije dovoljno dobro sto se tice igre.
Kratko ću pošto sam pod utiskom onog što se desilo u Banjoj Luci, teško mi je sad razmišljati o ovoj utakmici...
Suđenje je bilo iritantno, nakon današnje utakmice neki ljudi stvarno treba da se zamisle prije nego što reknu da sudije podržavaju United, to je floskula bez ikakvog pokrića i to je svima jasno, samo se prave malo ludi.
U drugom poluvremenu smo dopustili mesarima da se razmašu, udarali su nas gdje god su stigli što sudija nije uopšte sankcionisao. Mislim da su naši igrači morali uzvratiti na isti način... Giggs je imao šansu da nam ipak donese kakvu-takvu pobjedu, ali danas jendostavno nije bilo suđeno.
Uglavnom, nema potrebe za nervozom, početak je sezone, a mi stojimo bolje nego ikad, sve će to doći na svoje, kao i obično...
Suđenje je bilo iritantno, nakon današnje utakmice neki ljudi stvarno treba da se zamisle prije nego što reknu da sudije podržavaju United, to je floskula bez ikakvog pokrića i to je svima jasno, samo se prave malo ludi.
U drugom poluvremenu smo dopustili mesarima da se razmašu, udarali su nas gdje god su stigli što sudija nije uopšte sankcionisao. Mislim da su naši igrači morali uzvratiti na isti način... Giggs je imao šansu da nam ipak donese kakvu-takvu pobjedu, ali danas jendostavno nije bilo suđeno.
Uglavnom, nema potrebe za nervozom, početak je sezone, a mi stojimo bolje nego ikad, sve će to doći na svoje, kao i obično...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
De Gea je dosta dobar bio,ponajbolji sa Naniem.
Iskreno ne znam dali ste primjetili ali onaj Courch skoro UVIJEK kad skace,skoci sa ramena Jonesa,iako je veci od Jonesa 17 cm,opet skace na njegova ramena,te time ne dozvoljava Jonesu da se odrazi u potpunosti,jako je tesko cuvati croucha u skok igri.
Owen podbacio,Young takodjer,Berba takodjer,Anderson manje vise,Fletcher neprimjetan,Evra solidan,Ferdinanda nisam puno primjetio,Valencia moze i bolje,Nani dobar,Giggs unio malo živosti,Welbeck neprimjetan..
Mozda je preostro,ali moramo biti realni,cim je Owen usao,mislio sam u sebi zasto ne ubacuje Welbecka,jer smatram da Welbeck moze vise uraditi od Owena,i da mu 20 minuta nije dovoljno,i to pogotovo zato sto se u tom dijelu vrse izmjena (cuva se vrijeme),bude par simuliranja,ostali igraci su dosta umorni...
Mislim da je vezni red potpuno podbacio.
Iskreno ne znam dali ste primjetili ali onaj Courch skoro UVIJEK kad skace,skoci sa ramena Jonesa,iako je veci od Jonesa 17 cm,opet skace na njegova ramena,te time ne dozvoljava Jonesu da se odrazi u potpunosti,jako je tesko cuvati croucha u skok igri.
Owen podbacio,Young takodjer,Berba takodjer,Anderson manje vise,Fletcher neprimjetan,Evra solidan,Ferdinanda nisam puno primjetio,Valencia moze i bolje,Nani dobar,Giggs unio malo živosti,Welbeck neprimjetan..
Mozda je preostro,ali moramo biti realni,cim je Owen usao,mislio sam u sebi zasto ne ubacuje Welbecka,jer smatram da Welbeck moze vise uraditi od Owena,i da mu 20 minuta nije dovoljno,i to pogotovo zato sto se u tom dijelu vrse izmjena (cuva se vrijeme),bude par simuliranja,ostali igraci su dosta umorni...
Sve kontam da li je De Gea trebao izaći na onaj centaršut... jer onaj Jones (mislim da je on bio u duelu?) nije imao šanse protiv Croucha.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
De Gea jest imao nekoliko dobrih odbrana, ali svaka visoka lopta je bila za infarkta. Izasao je prvi put i probao pokupit lopu, nije uspio i onda je se izgleda usrao pa nije nikako izlazio. To nas je na kraju i kostalo, ono je morao pokupit, a ne dopustit da Crouch dodje do lopte sa 5 metara. Pa to mora bit gol. Ali dobro, to je cijena za ovu mladost sto sad imamo u ekipi. Prosle sezoni bi tu bili VDS i Vidic, a sad De Gea i Jones. Velika razlika.Narin je napisao/la:De Gea je dosta dobar bio,ponajbolji sa Naniem.
Pa da,vidjelo se da je sada nesiguran kod tih izlazaka,bog zna sta bi bilo da je izasao na to loptu,mislim da vidic iako je manji od Croucha,moze ga potpuno neutralisati,do sada je to odlicno radio,velika steta sto ga nema,za koliko se vraca sedmica?
Iskreno,kao sto sam i maloprije rekao,mislim da je najvise podbacio vezni red,Nani se morao dosta puta vracati na nasu polovinu,uzimati loptu,i prolaziti da bi dosao do gola,bio nam je nosilac igre,a to su trebali biti ili Anderson ili Fletcher,dobri su oni u defanzivi,ali taj kreativac fali,mozda je Andersonu lakse igrati sa Cleverleyom nego sa Fletcherom.
Iskreno,kao sto sam i maloprije rekao,mislim da je najvise podbacio vezni red,Nani se morao dosta puta vracati na nasu polovinu,uzimati loptu,i prolaziti da bi dosao do gola,bio nam je nosilac igre,a to su trebali biti ili Anderson ili Fletcher,dobri su oni u defanzivi,ali taj kreativac fali,mozda je Andersonu lakse igrati sa Cleverleyom nego sa Fletcherom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.