FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mandatar
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mandatar » 05 dec 2012, 13:23

King Kenny je napisao/la:Je li bilo jutros kakvih sastanaka u vezi ovoga,ili ce biti poslepodne opet :? .
Više detalja će biti poznato u narednim danima jer bi se pregovori i sastanci trebali nastaviti, naredni korak je da se dobro ispitaju svi pravni detalji i okolnosti pod kojima bi se izvršila fuzija ova dva kluba.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 dec 2012, 14:04

SB90 je napisao/la:Gracic predlozi pitarima fuziju, oni naravno odbiju. Ali Tuzlaci bez dilema prihvataju. Prodane duse. Gracic ne spasava Slobodu nego sebe i Olimpic, jer bez navijaca i podrske lokalne zajednice ne moze prezivjeti, Sloboda se gasi.

Dok bude rezultata i Evrope, dolazit cete, ako se pocne Sloboda Olimpic boriti za opstanak, reci cete "Ma **** ovo, svakako to nije nasa Sloboda".

Navijacki mentalitet 0, da nije osnovali bi svoj klub i krenuli ponovo do Premijer lige. Prodane duse, **** vas Evropska liga.
Jesi se ovo maxuz regg na forum samo da napišeš ovaj post? :lol:

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 05 dec 2012, 14:18

Ne, htio sam vam pokusati nesto objasniti, ali vidio sam da su to vec mnogi ovdje pokusavali bez uspjeha.
Da, imat cete odlicnu posjetu na pocetku i dok rezultati budu dobri, a kad dodju teski dani, nece vas biti nigdje. Jer to nije Sloboda i to nece biti ta ljubav, koliko god sebe uvjeravali da jest i da hoce. Nema vise tuzlanske Slobode.

Zao mi je Slobode, ali kad sam vidio koliko je vase razmisljanje lose, koliko ste naivni i bez navijackog mentaliteta, sad mi je cak svejedno. (ne moras pisati postove tipa "eto bas nam je tesko sto je tebi svejedno" i slicno)
Sasa Kajkut pitarima tabut!

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 05 dec 2012, 14:21

SB90 je napisao/la:Ne, htio sam vam pokusati nesto objasniti, ali vidio sam da su to vec mnogi ovdje pokusavali bez uspjeha.
Da, imat cete odlicnu posjetu na pocetku i dok rezultati budu dobri, a kad dodju teski dani, nece vas biti nigdje. Jer to nije Sloboda i to nece biti ta ljubav, koliko god sebe uvjeravali da jest i da hoce. Nema vise tuzlanske Slobode.

Zao mi je Slobode, ali kad sam vidio koliko je vase razmisljanje lose, koliko ste naivni i bez navijackog mentaliteta, sad mi je cak svejedno. (ne moras pisati postove tipa "eto bas nam je tesko sto je tebi svejedno" i slicno)
Ja mislim sb da ti jos trebas nauciti sta je spajanje 2 kluba ili fuzija ako do toga dodje

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 05 dec 2012, 14:28

i jos mislim da se podigla velika prasina oko ovog spajanja,pustimo vrijeme da ucini svoje ,pa cemo vidjeti sta ce biti od svega

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 05 dec 2012, 14:33

realno koliko sloboda trazi spas u gracicu toliko gracic trazi spas u slobodi :) bar ja to nekako tako vidim te sto da ne obje strane ce "mozda" izvuci korist , covjek je ulozio dosta al mu se tesko to vraca , kanton sarajevo tesko da podrzava klubove i ako to cini to je nesto sitno , jos plus olimpic je na kraju liste sto se tice klubova kad bi uopste doslo do davanja sredstava od strane grada ipak sarajevo i zeljo su ispred njega , vec nekoliko god. ulaze al , rez. su mu ok al nema izlaska u europu a ovo sve ce dobiti u tuzli , od podrske grada do sanse da izadje na europsku scenu jos plus publiku , na kakve uslove pristajete nemam pojma vjerujem vi to bolje znate vidim tosta se price o historiji kakva historija nek pocne od naredne godine da se pise ha ja navijaci ce znati a i ostatak zbog cega se to desilo i to je to ...

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 dec 2012, 14:36

:mrgreen:

[youtube][/youtube]

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 dec 2012, 14:44

PL BIH-1 Odlican post i objasnio neke stvari! Dobro ga procitajte ovi sto su previse euforicni i sanjaju evrope i titule a zvanicno nije ni doslo do novog kluba, ni utakmice nisu odigrali!
Ne znam ne mogu neke stvari ovdje da shvatim Olimpic dolazi u Tuzlu sa igracima i trenerima, pravno ce se premjestiti u TZ, igace na stadionu Tusanj, samo ce igrati u crno crvenim dresovima, i vi cete kao sad bodriti na proljece ovaj tim? Ako tako mislite bujrum i sretno vam ali po meni totalno nelogicno!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 14:47

SB90 je napisao/la:Gracic predlozi pitarima fuziju, oni naravno odbiju. Ali Tuzlaci bez dilema prihvataju. Prodane duse. Gracic ne spasava Slobodu nego sebe i Olimpic, jer bez navijaca i podrske lokalne zajednice ne moze prezivjeti, Sloboda se gasi.

Dok bude rezultata i Evrope, dolazit cete, ako se pocne Sloboda Olimpic boriti za opstanak, reci cete "Ma **** ovo, svakako to nije nasa Sloboda".

Navijacki mentalitet 0, da nije osnovali bi svoj klub i krenuli ponovo do Premijer lige. Prodane duse, **** vas Evropska liga.
Potpis druže :)
Tuzlaci i Fukare lošom situacijom u klubu, stanjem gašenja i bankrotiranja Slobode u Graciću vide budu, svjetlo na kraju tunela, ipak neznajuci ko je i sta je taj Gracić max. su nasjeli na "dobrotvora" koji iz glavnog grada seli u manju sredinu jer tobože želi spasiti Slobodu i razveseliti Tuzlake :? mislim hov jes nou :shock:
Jučer izjava kako je za ostanak Olimpica u Sarajevu potrebno 1.500.000 maraka, sta je tu onda problem ako čovjek navodno ima milione !? problem je u tome sto Olimpicu trebaju navijaci koje nema, sto je Tuzla kao manja sredina lako potkupljiva i plodna za Gracićeve malverzacije, Olimpic tuzi FKS. sa jednom advokatskom agencijom iz Tuzle, načelnik Imamović firmi Europlakat daje opštinsku zemlju za nula maraka u blizini stadiona Tušanj u sto sumnjam da je iko zna za ovo :? ha !?
mislim da je sve jasno ko dan samo neki ne žele da progledaju jer im je fino ovo sa pričom oko Gracića sa Slobodom u Evropi, stadionom itd. pa sto to sve ljudi dragi Gracić ne napravi za 6.godina sa Olimpicom !? :?
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 dec 2012, 14:56

Cisco je napisao/la:
Tuzlaci i Fukare lošom situacijom u klubu, stanjem gašenja i bankrotiranja Slobode u Graciću vide budu, svjetlo na kraju tunela, ipak neznajuci ko je i sta je taj Gracić max. su nasjeli na "dobrotvora" koji iz glavnog grada seli u manju sredinu jer tobože želi spasiti Slobodu i razveseliti Tuzlake :? mislim hov jes nou :shock:
Jučer izjava kako je za ostanak Olimpica u Sarajevu potrebno 1.500.000 maraka, sta je tu onda problem ako čovjek navodno ima milione !? problem je u tome sto Olimpicu trebaju navijaci koje nema, sto je Tuzla kao manja sredina lako potkupljiva i plodna za Gracićeve malverzacije, Olimpic tuzi FKS. sa jednom advokatskom agencijom iz Tuzle, načelnik Imamović firmi Europlakat daje opštinsku zemlju za nula maraka u blizini stadiona Tušanj u sto sumnjam da je iko zna za ovo :? ha !?
mislim da je sve jasno ko dan samo neki ne žele da progledaju jer im je fino ovo sa pričom oko Gracića sa Slobodom u Evropi, stadionom itd. pa sto to sve ljudi dragi Gracić ne napravi za 6.godina sa Olimpicom !? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne trebam gledati temu Vicevi na ss.ba forumu ,jer na ovoj temi pročitam sve i svašta i pošteno se ismijem.
Nadam se da su pojedinci prepoznali u sebi šta i kako studirati tipa Pravo ili Političke nauke. :roll:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2012, 14:57

Cisco je napisao/la:

Ne odgovara svakome isto mjesto klima i podneblje. Uostalom covjek je odavde i vraca se svom zavicaju. Usput nosi kofere. 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 05 dec 2012, 14:58

Puno sreće slobodi i da u ovoj fuziji ne izgube svoj identitet i tradiciju, jednog od najvećih BH klubova. Ima li neko od starijih neku sliku sa finala kupa 1998 sarajevo - sloboda 1:0, ovdje sam našao jednu?

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 05 dec 2012, 14:59

Probisvjet je napisao/la: Ne odgovara svakome isto mjesto klima i podneblje. Uostalom covjek je odavde i vraca se svom zavicaju. Usput nosi kofere. 8-)
Tačnije Tuzlak se vraća na svoje i ulaže u svoje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2012, 15:22

FCS je napisao/la:Puno sreće slobodi i da u ovoj fuziji ne izgube svoj identitet i tradiciju, jednog od najvećih BH klubova. Ima li neko od starijih neku sliku sa finala kupa 1998 sarajevo - sloboda 1:0, ovdje sam našao jednu?
nema tih druze slika volio bih i ja kad bi gdje naletio..ebiga nismo tad svi imali mobitele da se slikamo :)..a bilo je ranije slika na starom sajtu Fukara ali nista slabe slike bile
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 dec 2012, 15:28

eee za te slike bi ubio :D , sa te tekme , bila je jedna na kojoj se nista posebno nije vidjelo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2012, 15:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:eee za te slike bi ubio :D , sa te tekme , bila je jedna na kojoj se nista posebno nije vidjelo

16 Maj 1998 ko juce da je bilo :)

brate ujitru u 5 sati izasli napolje ja, pokojni nam Sale Vilenjak i ostali budili narod po tuzli :)..Sale onaj svoj bubanj ponjeo i kroz mahale autom prolazili lupali pozivali navijace :) ludilooooooooooooo..hocu ponovo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 05 dec 2012, 15:40

Info. Dobro ide na sastanku.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2012, 15:42

ekran je napisao/la:Info. Dobro ide na sastanku.
ekran je Gracic ocami :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 15:56

Probisvjet je napisao/la:
Cisco je napisao/la:

Ne odgovara svakome isto mjesto klima i podneblje. Uostalom covjek je odavde i vraca se svom zavicaju. Usput nosi kofere. 8-)
Slažem se :) zato upravo i dolazi u Tuzlu da razgrana svoj kriminalno lopovski biznis, valjda to ne može u Sarajevu a sa svojim partnerima u Tuzli to izgleda može, mala sredina, lako poktkupljiva itd. zato se i seli ;)
@Suljo ne citaj izmedju redova, citiras jedan dio a drugi izostavljas, izvlacis iz konteksta, sto nije dobro ;) :)
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 05 dec 2012, 15:59

Tražeći nešto naletim na ove ulaznice :D

slika

slika
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.