Više detalja će biti poznato u narednim danima jer bi se pregovori i sastanci trebali nastaviti, naredni korak je da se dobro ispitaju svi pravni detalji i okolnosti pod kojima bi se izvršila fuzija ova dva kluba.King Kenny je napisao/la:Je li bilo jutros kakvih sastanaka u vezi ovoga,ili ce biti poslepodne opet.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- SultanSulejman
- Kontakt:
Jesi se ovo maxuz regg na forum samo da napišeš ovaj post?SB90 je napisao/la:Gracic predlozi pitarima fuziju, oni naravno odbiju. Ali Tuzlaci bez dilema prihvataju. Prodane duse. Gracic ne spasava Slobodu nego sebe i Olimpic, jer bez navijaca i podrske lokalne zajednice ne moze prezivjeti, Sloboda se gasi.
Dok bude rezultata i Evrope, dolazit cete, ako se pocne Sloboda Olimpic boriti za opstanak, reci cete "Ma **** ovo, svakako to nije nasa Sloboda".
Navijacki mentalitet 0, da nije osnovali bi svoj klub i krenuli ponovo do Premijer lige. Prodane duse, **** vas Evropska liga.

Ne, htio sam vam pokusati nesto objasniti, ali vidio sam da su to vec mnogi ovdje pokusavali bez uspjeha.
Da, imat cete odlicnu posjetu na pocetku i dok rezultati budu dobri, a kad dodju teski dani, nece vas biti nigdje. Jer to nije Sloboda i to nece biti ta ljubav, koliko god sebe uvjeravali da jest i da hoce. Nema vise tuzlanske Slobode.
Zao mi je Slobode, ali kad sam vidio koliko je vase razmisljanje lose, koliko ste naivni i bez navijackog mentaliteta, sad mi je cak svejedno. (ne moras pisati postove tipa "eto bas nam je tesko sto je tebi svejedno" i slicno)
Da, imat cete odlicnu posjetu na pocetku i dok rezultati budu dobri, a kad dodju teski dani, nece vas biti nigdje. Jer to nije Sloboda i to nece biti ta ljubav, koliko god sebe uvjeravali da jest i da hoce. Nema vise tuzlanske Slobode.
Zao mi je Slobode, ali kad sam vidio koliko je vase razmisljanje lose, koliko ste naivni i bez navijackog mentaliteta, sad mi je cak svejedno. (ne moras pisati postove tipa "eto bas nam je tesko sto je tebi svejedno" i slicno)
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Ja mislim sb da ti jos trebas nauciti sta je spajanje 2 kluba ili fuzija ako do toga dodjeSB90 je napisao/la:Ne, htio sam vam pokusati nesto objasniti, ali vidio sam da su to vec mnogi ovdje pokusavali bez uspjeha.
i jos mislim da se podigla velika prasina oko ovog spajanja,pustimo vrijeme da ucini svoje ,pa cemo vidjeti sta ce biti od svega
realno koliko sloboda trazi spas u gracicu toliko gracic trazi spas u slobodi
bar ja to nekako tako vidim te sto da ne obje strane ce "mozda" izvuci korist , covjek je ulozio dosta al mu se tesko to vraca , kanton sarajevo tesko da podrzava klubove i ako to cini to je nesto sitno , jos plus olimpic je na kraju liste sto se tice klubova kad bi uopste doslo do davanja sredstava od strane grada ipak sarajevo i zeljo su ispred njega , vec nekoliko god. ulaze al , rez. su mu ok al nema izlaska u europu a ovo sve ce dobiti u tuzli , od podrske grada do sanse da izadje na europsku scenu jos plus publiku , na kakve uslove pristajete nemam pojma vjerujem vi to bolje znate vidim tosta se price o historiji kakva historija nek pocne od naredne godine da se pise ha ja navijaci ce znati a i ostatak zbog cega se to desilo i to je to ...

- SultanSulejman
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
- Burberry46
- Kontakt:
PL BIH-1 Odlican post i objasnio neke stvari! Dobro ga procitajte ovi sto su previse euforicni i sanjaju evrope i titule a zvanicno nije ni doslo do novog kluba, ni utakmice nisu odigrali!
Ne znam ne mogu neke stvari ovdje da shvatim Olimpic dolazi u Tuzlu sa igracima i trenerima, pravno ce se premjestiti u TZ, igace na stadionu Tusanj, samo ce igrati u crno crvenim dresovima, i vi cete kao sad bodriti na proljece ovaj tim? Ako tako mislite bujrum i sretno vam ali po meni totalno nelogicno!
Ne znam ne mogu neke stvari ovdje da shvatim Olimpic dolazi u Tuzlu sa igracima i trenerima, pravno ce se premjestiti u TZ, igace na stadionu Tusanj, samo ce igrati u crno crvenim dresovima, i vi cete kao sad bodriti na proljece ovaj tim? Ako tako mislite bujrum i sretno vam ali po meni totalno nelogicno!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Potpis družeSB90 je napisao/la:Gracic predlozi pitarima fuziju, oni naravno odbiju. Ali Tuzlaci bez dilema prihvataju. Prodane duse. Gracic ne spasava Slobodu nego sebe i Olimpic, jer bez navijaca i podrske lokalne zajednice ne moze prezivjeti, Sloboda se gasi.
Dok bude rezultata i Evrope, dolazit cete, ako se pocne Sloboda Olimpic boriti za opstanak, reci cete "Ma **** ovo, svakako to nije nasa Sloboda".
Navijacki mentalitet 0, da nije osnovali bi svoj klub i krenuli ponovo do Premijer lige. Prodane duse, **** vas Evropska liga.

Tuzlaci i Fukare lošom situacijom u klubu, stanjem gašenja i bankrotiranja Slobode u Graciću vide budu, svjetlo na kraju tunela, ipak neznajuci ko je i sta je taj Gracić max. su nasjeli na "dobrotvora" koji iz glavnog grada seli u manju sredinu jer tobože želi spasiti Slobodu i razveseliti Tuzlake

Jučer izjava kako je za ostanak Olimpica u Sarajevu potrebno 1.500.000 maraka, sta je tu onda problem ako čovjek navodno ima milione !? problem je u tome sto Olimpicu trebaju navijaci koje nema, sto je Tuzla kao manja sredina lako potkupljiva i plodna za Gracićeve malverzacije, Olimpic tuzi FKS. sa jednom advokatskom agencijom iz Tuzle, načelnik Imamović firmi Europlakat daje opštinsku zemlju za nula maraka u blizini stadiona Tušanj u sto sumnjam da je iko zna za ovo

mislim da je sve jasno ko dan samo neki ne žele da progledaju jer im je fino ovo sa pričom oko Gracića sa Slobodom u Evropi, stadionom itd. pa sto to sve ljudi dragi Gracić ne napravi za 6.godina sa Olimpicom !?

S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Cisco je napisao/la:
Potpis druže![]()
Tuzlaci i Fukare lošom situacijom u klubu, stanjem gašenja i bankrotiranja Slobode u Graciću vide budu, svjetlo na kraju tunela, ipak neznajuci ko je i sta je taj Gracić max. su nasjeli na "dobrotvora" koji iz glavnog grada seli u manju sredinu jer tobože želi spasiti Slobodu i razveseliti Tuzlakemislim hov jes nou
![]()
Jučer izjava kako je za ostanak Olimpica u Sarajevu potrebno 1.500.000 maraka, sta je tu onda problem ako čovjek navodno ima milione !? problem je u tome sto Olimpicu trebaju navijaci koje nema, sto je Tuzla kao manja sredina lako potkupljiva i plodna za Gracićeve malverzacije, Olimpic tuzi FKS. sa jednom advokatskom agencijom iz Tuzle, načelnik Imamović firmi Europlakat daje opštinsku zemlju za nula maraka u blizini stadiona Tušanj u sto sumnjam da je iko zna za ovoha !?
mislim da je sve jasno ko dan samo neki ne žele da progledaju jer im je fino ovo sa pričom oko Gracića sa Slobodom u Evropi, stadionom itd. pa sto to sve ljudi dragi Gracić ne napravi za 6.godina sa Olimpicom !?

Ne trebam gledati temu Vicevi na ss.ba forumu ,jer na ovoj temi pročitam sve i svašta i pošteno se ismijem.
Nadam se da su pojedinci prepoznali u sebi šta i kako studirati tipa Pravo ili Političke nauke.

- Probisvjet
- Kontakt:
Ne odgovara svakome isto mjesto klima i podneblje. Uostalom covjek je odavde i vraca se svom zavicaju. Usput nosi kofere.Cisco je napisao/la:Potpis družeSB90 je napisao/la:Gracic predlozi pitarima fuziju, oni naravno odbiju. Ali Tuzlaci bez dilema prihvataju. Prodane duse. Gracic ne spasava Slobodu nego sebe i Olimpic, jer bez navijaca i podrske lokalne zajednice ne moze prezivjeti, Sloboda se gasi.
Navijacki mentalitet 0, da nije osnovali bi svoj klub i krenuli ponovo do Premijer lige. Prodane duse, **** vas Evropska liga.![]()
Tuzlaci i Fukare lošom situacijom u klubu, stanjem gašenja i bankrotiranja Slobode u Graciću vide budu, svjetlo na kraju tunela, ipak neznajuci ko je i sta je taj Gracić max. su nasjeli na "dobrotvora" koji iz glavnog grada seli u manju sredinu jer tobože želi spasiti Slobodu i razveseliti Tuzlakemislim hov jes nou
![]()
Jučer izjava kako je za ostanak Olimpica u Sarajevu potrebno 1.500.000 maraka, sta je tu onda problem ako čovjek navodno ima milione !? problem je u tome sto Olimpicu trebaju navijaci koje nema, sto je Tuzla kao manja sredina lako potkupljiva i plodna za Gracićeve malverzacije, Olimpic tuzi FKS. sa jednom advokatskom agencijom iz Tuzle, načelnik Imamović firmi Europlakat daje opštinsku zemlju za nula maraka u blizini stadiona Tušanj u sto sumnjam da je iko zna za ovoha !?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Puno sreće slobodi i da u ovoj fuziji ne izgube svoj identitet i tradiciju, jednog od najvećih BH klubova. Ima li neko od starijih neku sliku sa finala kupa 1998 sarajevo - sloboda 1:0, ovdje sam našao jednu?
- SultanSulejman
- Kontakt:
Tačnije Tuzlak se vraća na svoje i ulaže u svoje.Probisvjet je napisao/la: Ne odgovara svakome isto mjesto klima i podneblje. Uostalom covjek je odavde i vraca se svom zavicaju. Usput nosi kofere.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nema tih druze slika volio bih i ja kad bi gdje naletio..ebiga nismo tad svi imali mobitele da se slikamoFCS je napisao/la:Puno sreće slobodi i da u ovoj fuziji ne izgube svoj identitet i tradiciju, jednog od najvećih BH klubova. Ima li neko od starijih neku sliku sa finala kupa 1998 sarajevo - sloboda 1:0, ovdje sam našao jednu?

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eee za te slike bi ubio
, sa te tekme , bila je jedna na kojoj se nista posebno nije vidjelo

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:eee za te slike bi ubio, sa te tekme , bila je jedna na kojoj se nista posebno nije vidjelo
16 Maj 1998 ko juce da je bilo

brate ujitru u 5 sati izasli napolje ja, pokojni nam Sale Vilenjak i ostali budili narod po tuzli

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Info. Dobro ide na sastanku.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ekran je Gracic ocamiekran je napisao/la:Info. Dobro ide na sastanku.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Slažem seProbisvjet je napisao/la:Ne odgovara svakome isto mjesto klima i podneblje. Uostalom covjek je odavde i vraca se svom zavicaju. Usput nosi kofere.Cisco je napisao/la:Potpis družeSB90 je napisao/la:Gracic predlozi pitarima fuziju, oni naravno odbiju. Ali Tuzlaci bez dilema prihvataju. Prodane duse. Gracic ne spasava Slobodu nego sebe i Olimpic, jer bez navijaca i podrske lokalne zajednice ne moze prezivjeti, Sloboda se gasi.
Navijacki mentalitet 0, da nije osnovali bi svoj klub i krenuli ponovo do Premijer lige. Prodane duse, **** vas Evropska liga.![]()
![]()

@Suljo ne citaj izmedju redova, citiras jedan dio a drugi izostavljas, izvlacis iz konteksta, sto nije dobro

S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Tražeći nešto naletim na ove ulaznice

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.