Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kajzer10
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Kajzer10 » 20 apr 2017, 00:03

Odlicno. Do kraja sezone padaju mitovi o Miretu kao 'covjeku malih utakmica'. Fraza koja je nastala dok Miralem nije mogao ispratiti Safetove takticke vratolomije.
Covjek je na pravoj poziciju u pravom sistemu masina, protiv bilo kojeg protivnika. U reprezentaciji niti ima jedno, niti ima drugo.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 20 apr 2017, 00:06

Samo da se nije zajebo i otiso u Juventus. I ovako vec stagnira jer je serie a prekucao, sta bi tek radio u Unitedu, Barceloni ili Bayernu...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 apr 2017, 00:11

PREKUCAO veceras...Allegri je ne tako davno rekao da ce Mire biti medju najboljima na svojoj poziciji.

Kakve lopte za Higuaina i Cuadrada...koliko samo upropastenih asistencija ima ove sezone jer su saigraci u zavrsnici dekocentrisani.
Nevjerovatno citanje igre protivnika, presjecanje lopti kao i kradja istih (kao da ima noge duge 2 m) :D

Najbolje ocijenjeni igrac u svom timu
Najvise dodavanja imao u timu - 58, sledeci Higuain s 41
Keypasses 3 (najvise u Juveu)
AerialsWon 2
Touches 76 (sledeci iza njega tek Alves sa 64)
TotalTackles 8 (najvise u timu, sledeci Bonucci i Chielo sa po 5, Khedira recimo samo 1)
Interceptions 5
Clearances 3...
...
Tek sad ce s ovim napretkom u vrhunskom timu se moci vidjeti i bolje partije u reprezentativnom dresu u svakoj tekmi...bit ce kljucni igrac protiv Grcke kao i u prvoj utakmici.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 apr 2017, 00:13

Italia je napisao/la:Samo da se nije zajebo i otiso u Juventus. I ovako vec stagnira jer je serie a prekucao, sta bi tek radio u Unitedu, Barceloni ili Bayernu...
Čim prekuca Juventus, pokupiti će ga United kao i Pogbu :mrgreen:

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 20 apr 2017, 00:13

hurem je napisao/la:PREKUCAO veceras...Allegri je ne tako davno rekao da ce Mire biti medju najboljima na svojoj poziciji.

Kakve lopte za Higuaina i Cuadrada...koliko samo upropastenih asistencija ima ove sezone jer su saigraci u zavrsnici dekocentrisani.
Nevjerovatno citanje igre protivnika, presjecanje lopti kao i kradja istih (kao da ima noge duge 2 m) :D

Najbolje ocijenjeni igrac u svom timu
Najvise dodavanja imao u timu - 58, sledeci Higuain s 41
Keypasses 3 (najvise u Juveu)
AerialsWon 2
Touches 76 (sledeci iza njega tek Alves sa 64)
TotalTackles 8 (najvise u timu, sledeci Bonucci i Chielo sa po 5, Khedira recimo samo 1)
Interceptions 5
Clearances 3...
...
Tek sad ce s ovim napretkom u vrhunskom timu se moci vidjeti i bolje partije u reprezentativnom dresu u svakoj tekmi...bit ce kljucni igrac protiv Grcke kao i u prvoj utakmici.
:salut: :tokralju: :bih:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 apr 2017, 00:48

Gefufna je napisao/la:
Besic je napisao/la:Što ovako ne igra za reprezentaciju
Sto ovako ne igra protiv Chieva. :kafa:
Jel ima kakva greska da je uradio, posto sam gledao a nisam uspio primjetiti, vjerujem da tebi nije promaklo :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 20 apr 2017, 00:55

Besic je napisao/la:Što ovako ne igra za reprezentaciju
Sto ovako ne igra reprezentacija oko njega?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 apr 2017, 01:12

Igra odlicno za reprezentaciju ove kvalifikacije. Ko to ne vidi, ne zna osnove nogometa.

Vec godinama on ima sve sto se fudbala tice. U Juventusu je jos dobio prava muda i pobjednicki mentalitet. I tako imamo jednog od 10 najboljih veznih Svijeta. A nas je. Hvala ti Miraleme! :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 apr 2017, 01:23

Odličan! :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 apr 2017, 01:27

Sjecam se prelazimo granicu kad smo gledali Juve u Zagrebu i granicar nam govori kao vidi svi zbog Pjanica. Mi mu objanjavamo da je to zbog Juventusa, a sad kad covjek skonta BIH ce aBd imati Mireta u finalu lp cak mozda i na tronu. Nakon Hasana ispast ce def najbolji igrac repke.
Max Allegri

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 apr 2017, 01:55

Mig_Mig je napisao/la:Sjecam se prelazimo granicu kad smo gledali Juve u Zagrebu i granicar nam govori kao vidi svi zbog Pjanica. Mi mu objanjavamo da je to zbog Juventusa, a sad kad covjek skonta BIH ce aBd imati Mireta u finalu lp cak mozda i na tronu. Nakon Hasana ispast ce def najbolji igrac repke.
Nije nakon Hasana. Momak je najbolji BiH igrac od rata naovamo. Hasan je bio radnik a Miralem je umjetnik.

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 20 apr 2017, 02:16

marconato je napisao/la:Vrhunska partija! :salut:
Njegov kvalitet nikad nije bio sporan, jos u Metzu se vidjelo da ce postati ovo sto danas jeste.. ;)
Još mi Ruiz i Le Talek u glavi! :crazy:
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 apr 2017, 02:23

Nakon dvije dobro odigrane utakmice s Barselonom, odmah epiteti najboljeg igraca reprezentacije... Sve je to lijepo da se ovdje nisu citale svakakve price, potpuno suprotne tome. :lol: Miralem jeste vrhunski fudbaler, za mene mozda najtalentovaniji koji je igrao u reprezentaciji, ali u istu recenicu kada se prica o najboljim igacima koje je ova zemlja ikad imala, ne moze sa Edinom Dzekom (o tome da je bolji od njega je suvisno i pricati). To se najbolje moglo i moze vidjeti u utakmicama kada Edina nema na terenu. Naravno, pricamo o trenutnom stanju, ko zna sta donosi buducnost, iako se treba desiti veliko cudo da se nesto promijeni.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 apr 2017, 02:30

Federer17 je napisao/la:Nakon dvije dobro odigrane utakmice s Barselonom, odmah epiteti najboljeg igraca reprezentacije... Sve je to lijepo da se ovdje nisu citale svakakve price, potpuno suprotne tome. :lol: Miralem jeste vrhunski fudbaler, za mene mozda najtalentovaniji koji je igrao u reprezentaciji, ali u istu recenicu kada se prica o najboljim igacima koje je ova zemlja ikad imala, ne moze sa Edinom Dzekom (o tome da je bolji od njega je suvisno i pricati). To se najbolje moglo i moze vidjeti u utakmicama kada Edina nema na terenu. Naravno, pricamo o trenutnom stanju, ko zna sta donosi buducnost, iako se treba desiti veliko cudo da se nesto promijeni.
Malo li je, biti najbolji igrac Juventusa u dvomecu u kojem je ponizena jedna Barca. Tko je got gledao ovaj dvomec i jos mu nije jasno kakvo blago mi imamo u reprezentaciji neka prestane gledati nogomet. Cak i poslovicno sumnjicavi Juventusovi navijaci sve rijedje spominju Pogbu a to valjda nesto znaci.
Ja sam slab na nogometase tipa naseg Miralema i zato ga i stavljam na vrh.

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 20 apr 2017, 02:55

Grande Mire :)
Miralem Pjanic controlled this match
Miralem Pjanic was the best player on the pitch, and he won more tackles than anyone else in the first half. He was flawless on the ball, and he showed an unmatched confidence to get Juventus out of trouble over and over again with his dribbling ability and ice-cool passing under pressure. Andres Iniesta was on the other side of the equation, but Pjanic looked like El Ilusionista 2.0 on the night.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 apr 2017, 03:23

dubrovnik je napisao/la: Malo li je, biti najbolji igrac Juventusa u dvomecu u kojem je ponizena jedna Barca. Tko je got gledao ovaj dvomec i jos mu nije jasno kakvo blago mi imamo u reprezentaciji neka prestane gledati nogomet. Cak i poslovicno sumnjicavi Juventusovi navijaci sve rijedje spominju Pogbu a to valjda nesto znaci.
Ja sam slab na nogometase tipa naseg Miralema i zato ga i stavljam na vrh.
Sve to stoji, uopste nisam doveo u pitanje njegove dobre/odlicne partije i napredak u Juventusu (iako me, moram priznati, znao posteno iznervirati u nekim prvenstvenim utakmicama, u kojima se nije vidio - cak su mi tada i @Gefufnine optuzbe bile potpuno opravdane :mrgreen: ). Medjutim, Dzeko je reprezentaciju isuvise zaduzio da bi bilo ko (u ovom trenutku) mogao u istu recenicu s njim.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 apr 2017, 06:07

Najbolji tim iz četvrtfinala po izboru Goal.com :clap: :clap: :clap:
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 20 apr 2017, 07:43

Federer17 je napisao/la:Nakon dvije dobro odigrane utakmice s Barselonom, odmah epiteti najboljeg igraca reprezentacije... Sve je to lijepo da se ovdje nisu citale svakakve price, potpuno suprotne tome. :lol: Miralem jeste vrhunski fudbaler, za mene mozda najtalentovaniji koji je igrao u reprezentaciji, ali u istu recenicu kada se prica o najboljim igacima koje je ova zemlja ikad imala, ne moze sa Edinom Dzekom (o tome da je bolji od njega je suvisno i pricati). To se najbolje moglo i moze vidjeti u utakmicama kada Edina nema na terenu. Naravno, pricamo o trenutnom stanju, ko zna sta donosi buducnost, iako se treba desiti veliko cudo da se nesto promijeni.
Odyebi sa teme, nek ti pratis Rogera, samo nek nije nase. :mrgreen:
Princ of Khalesia. :bih:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 apr 2017, 08:30

Nemoj da me pogresno shvatis, pricam o Miralemu koji ima 25godina, ima cijeli raskos buducnosti ispred sebe, klub,navijce,trenera,upravu. Njegov uspon ne treba gledati kroz par utakmica, vec kroz cijelu ovu sezonu. Alegria ga je fantasticno spremio, pretvorio ga u defanzivnu zvijer? Zamisli Pjanic i defanziva? Nisam rekao da je veci igrac od Edina i vaznji za repku, ali sigurnoo ima blistavu buducnost uz Boziju pomoc da ga povrede zaobidju.
Max Allegri

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 20 apr 2017, 09:20

Beko je napisao/la:Da je dobar jeste, da je nabolji nije. Ipak ona dva gospodina u zadnjem redu zasluzuju predikat najbolji dosad. Imao je miralem dva, tri pogresna dodavanja. Iz jednog je barca imala opasnu kontru.
Necu vise ocjenjivati igre fudbalera, i nasih i stranih, nego samo navijati. Ocigledno sam gadno pogrjesijo. Ipak je najbolji bijo na terenu.

Miraleme ako citas forum, halali. Ako neko cita sto ga poznaje licno, neka prenese moju ispriku.

Grande Mire. :bih:
dobre guzove ima Belma

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Sheyi, tuzla075 i 29 gostiju.