Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
mora da je video u stilu onih gdje se stavi 15-16 gresaka u korist Juventus u razdoblju od 20 godina i prikaze kako Juve uzima titule na greskama, a ispade manje od jedne greske po sezoni prema videu.
Moc medija za manipulaiju je ogromna i ta moc medija je od Juventusa napravila lopovskim klubom 2006-te.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pisao sam ja na poluvremenu večeras, fali nam rutine, igrači se boje da riješe utakmicu, sami od sebe se povuku, to je sve zbog neiskustva, imamo par iskusnih igrača koji su navikli na trofeje (Pirlo i Buffon), svi ostali su zeleni, zato i govorim da ćemo mi sljedeće sezone tek biti pravi, ovo treba samo da nam bude osnov i podloga za sljedeće sezone, ipak će večina ovih igrača sljedeće sezone u ovo doba biti iskusnija za godinu dana i znat će kako se nositi s pritiskom i kako dobivati ovakve utakmice.JuveSissoko je napisao/la: to si upravu, ne znam jel ijedna ekipa sastavila protiv nas ono neku extra akciju koja je neodbranjiva i da kazes al nam ga zabise iz akcije.Sve su to neke glupe greske, kontre ili neka glupa rasciscavanja koja na kraju rezultiraju golom.Frustrirajuce.Samo se sjeti Napolia i kako smo golove primali
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemojte ljudi da vas ovi rezultati u zadnje vrijeme rastuže previše, jer kao što reče jedan od juventina maloprije, pa Juventus nije izgubio skoro 30 utakmica ! HEJ, **** brazil ! A što se tiče kikseva, pa šta evo malo poređenje:JuveSissoko je napisao/la:po meni ta ekipa je slaba za LP, da ne govorim o cinjenici da ce Barzagli slijedece sezone biti stariji igrac i sumnjam da ce ponovit ovu sezonu.Pepe- no comment.Marchisio se s vremena na vrijeme pogubi kao i Vidal, popusili bi mi u LP pravo.
Barcelona (Xavi, Iniesta, Messi, Alves, Sanchez, Villa, Fabregas) - porazi od osasune, getafea, remiji protiv sociedada, mrtvog villareala ...
Bayern (Švajni, Lahm, Ribery, Robben) - porazi od hannovera, mainza, remi sa hoffenheimom, freiburgom, itd..
Manchester Utd (Rooney, Vidic, Nani, Giggs) - porazi od blackburna, newcastlea, remi sa stokeom, opet newcastleom
Chelsea (Torres, Drogba, Lampard, A. Cole, Cech, Mata) - poraz i remi od pola lige
I da ne nabrajam dalje, poenta je da ove ekipe tipa Chieva, Atalante, Palerma, itd mogu se komotno nositi sa bilo kojom ekipom protiv koje su evropski velikani kiksali ove sezone ... i eto, juve prošle sedmice odigra odličnu utakmicu protiv Milana, u zadnjih 30ak minuta zbog fizičke superiornosti su čak "ubili" Milan, a koliko god neki od vas mrzili Milan, treba pogledati i njihov sastav, i njihove rezultate protiv recimo jednog Arsenala, pa onda pogledati njihove kikseve u serie a, pa reći realno da je Juve na pravom putu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ma iz ove je sezone ali npr situacija kada igrac ne dira Matrija u 16m a on pada nije sviran penal a mi se zalili i nismo ga dobili kao za ovo se trazi penal a isto tako slicna situacija kada Ibrahimovic prebacuje igraca ovaj ga ne dira i on pada Milan dobije penal i kaze da je regularan penal, ma gluposti ko nije odgledao preporucujem da ni ne gleda bezze mu ode 10 min zivota 

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Princeza ovog podforuma je to postavljala prije par dana, ja sam pogledao prvih par minuta i ugasio. Totalno sranje od videa da oprosti ova @Juventina što nas čita i samo šuti.

Ž '21!
a i mi smo sami doprinijeli da nas mediji razvlace tu se trebalo odmah pokazati zube i stati u kraj tome ovako ce se 2006 uvijek povlaciti bilo pogresnih odluka ili ne u nasu korist al mi se trebamo samo bazirati na teren samo tamo mozemo tim pricama stati u krajJuveSissoko je napisao/la:mora da je video u stilu onih gdje se stavi 15-16 gresaka u korist Juventus u razdoblju od 20 godina i prikaze kako Juve uzima titule na greskama, a ispade manje od jedne greske po sezoni prema videu.Moc medija za manipulaiju je ogromna i ta moc medija je od Juventusa napravila lopovskim klubom 2006-te.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Ne znam za vas ali meni je Vidal nekako bolji od Marchisia. Istina da je Marcha 2. strijelac tima, al nekako je neprimjetan.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Ma Juventina je muško,tako da mi je svejedno ako ne piše.
Moram je isprovocirati 
@genghis,fino ti nas tješiš,hajde barem neko,a i tačno je to.
Valjda nas je previše pogodilo ovo.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
ma nije bitno sto nista nije napisala ona je uz nas svim srcemOxygen je napisao/la:Ma Juventina je muško,tako da mi je svejedno ako ne piše.![]()
Moram je isprovocirati

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mene nije pogodilo toliko, vala kad sam vidio Chiellinija da hramlje posljednjih 5 minuta i za remi sam strepio.
Dalek je put od trnja do zvijezda, samo polako. Ako ništa da barem Conte hoće postaviti ovaj rekord bez poraza.
Još 12 utakmica ja mislim da može.
Conte možda griješi u tome što postavlja igru na način da ne izgubi utakmicu, a ne da pobjedi.

Dalek je put od trnja do zvijezda, samo polako. Ako ništa da barem Conte hoće postaviti ovaj rekord bez poraza.

Još 12 utakmica ja mislim da može.
Conte možda griješi u tome što postavlja igru na način da ne izgubi utakmicu, a ne da pobjedi.
Ž '21!
Iznenadio nas je sve ovaj rezultat, jednostavno nema ekipe koju mozes unapred dobiti, jedino teren mora biti mjerilo za sve. Bilo i proslo, Bologna je sledeca, nadati se da Conte moze posloziti i motivirati ekipa za 4 dana. Samo da se ne ponovi slican scenarij kao protiv Chieva koji je uspio otkinuti Juventusu 4 boda. Znaci, 3 boda u Bologni se moraju osvojiti, jer 2 mjesto moze doci pod znak pitanja, puno neodlucenih utakmica topi stecenu prednost...
Vucko se uopste ne snalazi u ulozi napadaca, dosta komplikuje i veoma lose sutira. Obavezno nek bude na krilnoj poziciju na sledecoj utakmici...
Nevjerovatno da veceras Matri nije imao ozbiljnog suta, a vazi za naseg najboljeg napadaca-...
Vucko se uopste ne snalazi u ulozi napadaca, dosta komplikuje i veoma lose sutira. Obavezno nek bude na krilnoj poziciju na sledecoj utakmici...
Nevjerovatno da veceras Matri nije imao ozbiljnog suta, a vazi za naseg najboljeg napadaca-...
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
A mi baš pričali prethodnih dana i došli na zaključak da on treba da je bliži golu,tj u ovakvom tipu formacija,ali vidimo da ni to nije slučaj,on se mnogo pogubio,to se vidjelo prije par utakmica kada je i sudiji psovao.Viking je napisao/la: Vucko se uopste ne snalazi u ulozi napadaca, dosta komplikuje i veoma lose sutira. Obavezno nek bude na krilnoj poziciju na sledecoj utakmici...
Matri nije lopte dobio da valja,a on nije napadač koji može u tom obimu sebi stvarati šanse sam.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- crvenocrni
- Kontakt:
Nemam obicaj pisati ovdje ali momci i djeco malo vise skromnosti nebi skodilo pa ako Bog da da Juve opet bude ono sto je nekad (ne tako davno) bio 

[quote="Oxygen"]Ma Juventina je muško,tako da mi je svejedno ako ne piše.
Moram je isprovocirati 
Žensko sam,i šta sad
De "ti" što znaš da istinu govorim,javi se i potvrdi ovo !

Žensko sam,i šta sad

De "ti" što znaš da istinu govorim,javi se i potvrdi ovo !

C'è Solo La Juve Nel Mio Cuore!
Rekao mi je: "Ili ja,ili JUVENTUS" Šteta,bio je lijep momak :D
Mogu ja najponosnije tugu nositi,i opsovati,i oprostiti! :D
Rekao mi je: "Ili ja,ili JUVENTUS" Šteta,bio je lijep momak :D
Mogu ja najponosnije tugu nositi,i opsovati,i oprostiti! :D
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidi joj avatara, ja tek sad vidio, razočarala si me.
Nego da potvrdim ove njene riječi, žensko je.

Nego da potvrdim ove njene riječi, žensko je.

Ž '21!
Skromnost je Juventusu drugo ime.
@Juventina,džaba pišeš,ništa bez slike.

@Juventina,džaba pišeš,ništa bez slike.

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Malo jesam razocaran nakon vecerasnje tekme, al mnogi su ovdje veceras ponovili vise puta da je nas cilj mjesto u LP, a skudeto samo bonus zato idemo dalje glavu gore 

@Juventina sta ste se okomili na djevojku tj decka
pusti ti njih ti si ovdje zvijezda jer si jedina dama tako da uzivaj
a jeste se raspisali u 02.00 ujutro
pusti ti njih ti si ovdje zvijezda jer si jedina dama tako da uzivaj

a jeste se raspisali u 02.00 ujutro

Zadnja izmjena: mdss, dana/u 04 mar 2012, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
Evo da vam i ja potvrdim žensko je 99% ( a onaj 1% onako za svaki slučaj
). Pa ja sam je preko avatara i skontao
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fakat je djevojka u pitanju.
Bezveze je provocirate. Ohladite malo. 

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.