Ma licns preporuka samo. Neko koga znas, ako ima profil tamo, preporuci te adminu. Nikako drugacije ne moze.Zundo je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:08Ja se registrovao u julu, jos mi nisu potvrdiliJohnKeynes97 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:06Lijpo stari fksinfo.
Spomene nemo zeljo i kloca i dovidjenja, ali eto....![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
Pa haj preporuci meJohnKeynes97 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:23Ma licns preporuka samo. Neko koga znas, ako ima profil tamo, preporuci te adminu. Nikako drugacije ne moze.Zundo je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:08Ja se registrovao u julu, jos mi nisu potvrdiliJohnKeynes97 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 23:06Lijpo stari fksinfo.
Spomene nemo zeljo i kloca i dovidjenja, ali eto....![]()
Salim se, necu da upropastim i tamo forum
Zadnja izmjena: Zundo, dana/u 31 okt 2020, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- ElCartel11
- Kontakt:
Nakotilo se nekih novih nickova strava.
I uvijek isti zapocinju sa kvarenjem teme.
I uvijek isti zapocinju sa kvarenjem teme.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Što morete usrat temu, alal vera. Nikad ljepša vremena u i oko kluba, a na temi se jebu majke radi Džeke 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma haos brate, dodje mi da ne pisem uopste. Par dana ekstra tema i onda je useru i opet tako u krug.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Vidim i ti si u ovim sa potpisima

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zbog tih lijepih vremena je ovako.. Da su sad tu Ibrak, Kusturica, noDi, krvili bi se pravo, to bi bilo zanimljivo.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nastavite normalnu diskusiju, ne znam koji vam je đavo danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
ma ja ne bih bio nezadovoljan i x-om,biće zayebano,ne volim kada se u derbiju stavimo u ulogu favorita,onaj na piljari prvo kolo na proljeće bi mogao biti odlučujući
VVVBK
VVVBK
pojedose sebi muda sto je nase FKS ovako jako i stabilno pa ne znaju sta bi od muke
Ma ne stavlja nas niko u ulogu favorita, da smo prvi a oni zadnji, to ti ništa ne znači. Euforija nam ne treba, nego hladna glava i pristup kao u utakmicama do sada. Samo se nadam da Ahmina povreda nije utjecala na psihu ekipe .
Imamo bolje individualce i dužu klupu, jedan od zanimljivih derbija nas čeka.
Volim ja ovaj Vinkov pristup , ali bih volio da ih sad sprema kao onaj Rokija protiv Ivana Drage , kad pušta snimke kako ubi čovjeka u ringu. E tako njima treba pustiti zadnja dva derbija i Osimovo mlataranje peticama na Grbavici.
Imamo bolje individualce i dužu klupu, jedan od zanimljivih derbija nas čeka.
Volim ja ovaj Vinkov pristup , ali bih volio da ih sad sprema kao onaj Rokija protiv Ivana Drage , kad pušta snimke kako ubi čovjeka u ringu. E tako njima treba pustiti zadnja dva derbija i Osimovo mlataranje peticama na Grbavici.

Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 01 nov 2020, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vidi skore 
Sta ja mogu kad mi je familija sva po zapadu..njemacki znao haman prije bosanskog..logicno da sam pratio Bayern i Njem reprezentaciju kao dijete. I danas pratim Bayern.
Eto ja sam iz Krajine trebao znati za plavu qrvu i Sarajevo sa 11 godina?
Evo za tebe fun fact; na pripreme pred faks sam bio par mjeseci blize grbavici nego Kosevu ali nisam poceo njih pratiti nego Sarajevo. Sudbina.
Identifikovao sam se sa Klubom (slicno kao sa Bayernom). Blizi mi FKS bio nego oni tamo. I nisam pogrijesio.
Ali ti kao navijac Sarajeva imas u potpisu bivseg igraca najveceg protivnika tog istog Kluba za koji navijas. Koji bi taj isti Klub ugasio da je mogao. To mi nije jasno. Dje tu rivalitet sa tvoje strane? Nema ga jer se druzis ili si se druzio sa strumfovima (igracima i/ili navijacima). Simpatizer plave qrve.

Sta ja mogu kad mi je familija sva po zapadu..njemacki znao haman prije bosanskog..logicno da sam pratio Bayern i Njem reprezentaciju kao dijete. I danas pratim Bayern.
Eto ja sam iz Krajine trebao znati za plavu qrvu i Sarajevo sa 11 godina?

Evo za tebe fun fact; na pripreme pred faks sam bio par mjeseci blize grbavici nego Kosevu ali nisam poceo njih pratiti nego Sarajevo. Sudbina.

Identifikovao sam se sa Klubom (slicno kao sa Bayernom). Blizi mi FKS bio nego oni tamo. I nisam pogrijesio.
Ali ti kao navijac Sarajeva imas u potpisu bivseg igraca najveceg protivnika tog istog Kluba za koji navijas. Koji bi taj isti Klub ugasio da je mogao. To mi nije jasno. Dje tu rivalitet sa tvoje strane? Nema ga jer se druzis ili si se druzio sa strumfovima (igracima i/ili navijacima). Simpatizer plave qrve.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne moze se prije samo utakmoce nista reci. Ja jednostavno ne vidim kako mogla izgledati utakmica. Prvih 5-10 minuta ce sve reci kako ce izgledati derbi.
Jedino sto imam osjecaj s ce biti kamara zutih kartona
Jedino sto imam osjecaj s ce biti kamara zutih kartona
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pusti ti ogorcenog skoru i par mu havera zeljnih paznje. Skori dosadilo da pere guzice Helgama i Helmutima, pa kontrira ovdje da se osjeti vaznim jer se raja zapali.muhamedhulk je napisao/la: ↑01 nov 2020, 00:15Vidi skore
Eto ja sam iz Krajine trebao znati za plavu qrvu i Sarajevo sa 11 godina?![]()
PSPHM
Kakve veze ima s kim se druzis Bgt. Meni 70-80% raje strumfovi, bacaju se zayebancije i podyebavanja sa obje strane, pred derbije posebno, al to sto se druzis sa nekim ko navija za drugi klub ne znaci da manje volis svoj.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- egocentrik
- Kontakt:
Glupa i nepotrebna prica skroz. Svako kome je fks u srcu je dobrodošao u raju a to što su se pojedini debili umislili da su neki odlučujući faktor mogu prosipati samo po forumu.
Valjda je cilj da ti klub ima sto vise navijača a ne da ti neke kategorises na osnovu toga kad su počeli navijati, kao i to iz kojeg grada dolaze. Sve nas veze ljubav prema bordo boji i tako treba da bude.
Sto se tiče derbija nema straha, ja tipujem na Krleta zabice ga 100% a oni ovakvi mrljavi amateri sirotinja mislim da nemaju sta da traže protiv nas. Mislim da su toga svjesni i njihovi igrači.
Valjda je cilj da ti klub ima sto vise navijača a ne da ti neke kategorises na osnovu toga kad su počeli navijati, kao i to iz kojeg grada dolaze. Sve nas veze ljubav prema bordo boji i tako treba da bude.
Sto se tiče derbija nema straha, ja tipujem na Krleta zabice ga 100% a oni ovakvi mrljavi amateri sirotinja mislim da nemaju sta da traže protiv nas. Mislim da su toga svjesni i njihovi igrači.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.