FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
a zasto to Franck ne bi igrao??? Je li vidite vi koji ste vi jadnici,jedina vasa nada da BvB odbrani titulu je zasnovana na tome da se Robbery mora povrijediti,i da u tih para kola vi mozete stvoriti razliku.hahahahaha
Ne sikirajte se, ovaj put su dovoljno skrpljeni da odigraju do kraja na visokom nivou,i da vrate pehar gdje mu je i mjesto!!!
Ne sikirajte se, ovaj put su dovoljno skrpljeni da odigraju do kraja na visokom nivou,i da vrate pehar gdje mu je i mjesto!!!
Stern des Südens
Ribery ozlijedio leđa – upitan za HSVproFCB je napisao/la:a zasto to Franck ne bi igrao??? Je li vidite vi koji ste vi jadnici,jedina vasa nada da BvB odbrani titulu je zasnovana na tome da se Robbery mora povrijediti,i da u tih para kola vi mozete stvoriti razliku.hahahahaha
Zbog ozlijede leđa Franck Ribery je propustio trening Bayerna u srijedu, a trener Jupp Heynckes još nije siguran da li će Francuz zaigrati u subotu u Hamburgu...
Zabrinjavajuća informacija za trenera Bavaraca Juppa Heynckesa stigla je od liječničke službe minhenskog kluba. Zbog bolova u leđima Ribery je propustio trening u srijedu, a iako se nadaju pozitivnom razvoju situacije još je upitno da li će francuski reprezentativac biti spreman za subotnji ogled s HSV-om.
Momčad za koju igra i hrvatski reprezentativac Mladen Petrić u vrlo dobrom raspoloženju dočekuje lidera prvenstva, Bayern. S novim trenerom, nekadašnjim igračem upravo Bayerna, Thorstenom Finkom, doživjeli su samo jedan poraz u zadnjih 11 bundesligaških susreta, a upravo izgubljenu utakmicu na startu drugog dijela sezone od Borussie Dortmund odmah su u sljedećem - prošlom kolu, nadoknadili slavljem u Berlinu protiv Herthe.
Izostanak Riberyja bio bi velik udarac za Bayern jer je Francuz ove sezone u odličnoj formi. Upisao je devet pogodaka i šest asistencija u 18 utakmica...
Sta si se nalozio , ja sam dosao do ove info....te sam htio to da provjerim !
Isto kao sto vama nije drago sto Gotze ne igra

- bavaraccccc
- Kontakt:
Krilni nogometaš Bayerna Franck Ribery (28) javno je kritizirao vodstvo kluba zbog vrlo malog broja igrača u kadru prve momčadi. Francuz smatra da klupa bavarskog kluba, na kojoj sjede i naši Ivica Olić i Danijel Pranjić, nije dovoljno jaka...
Bayern ukupno pod ugovorom ima 24 profesionalca, u što su uračunata i četvorica vratara. Budući da će subotnje gostovanje kod HSV-a u 20. bundesligaškom kolu sigurno propustiti suspendirani Rafinha, te ozlijeđeni Daniel van Buyten i Diego Contento, jasno je da trener Jupp Heynckes neće imati veliki izbor.
- Veliki je problem za nas kad su ozlijeđena dvojica ili trojica igrača. Nemamo baš dobru klupu, nemamo dobru drugu postavu. Ali, ja nisam ni predsjednik ni direktor - izjavio je Ribery za Bild, a odgovorio mu je izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.
- Trener Heynckes je izričito zahtijevao da tijekom zime ne dovodimo nikoga. Nadamo se da ćemo uspjeti izvući sezonu s ovom momčadi. Kad je u pitanju broj igrača, sigurno je da smo na donjoj granici - rekao je Rummenigge.
Da priča uoči subotnje utakmice za Bayern bude i gora, treba podsjetiti da nije došao do pobjede u Hamburgu u posljednje četiri prvenstvene utakmice, a pritom tri puta nije ni postigao pogodak. sve je covjek rekao kako treba
Bayern ukupno pod ugovorom ima 24 profesionalca, u što su uračunata i četvorica vratara. Budući da će subotnje gostovanje kod HSV-a u 20. bundesligaškom kolu sigurno propustiti suspendirani Rafinha, te ozlijeđeni Daniel van Buyten i Diego Contento, jasno je da trener Jupp Heynckes neće imati veliki izbor.
- Veliki je problem za nas kad su ozlijeđena dvojica ili trojica igrača. Nemamo baš dobru klupu, nemamo dobru drugu postavu. Ali, ja nisam ni predsjednik ni direktor - izjavio je Ribery za Bild, a odgovorio mu je izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.
- Trener Heynckes je izričito zahtijevao da tijekom zime ne dovodimo nikoga. Nadamo se da ćemo uspjeti izvući sezonu s ovom momčadi. Kad je u pitanju broj igrača, sigurno je da smo na donjoj granici - rekao je Rummenigge.
Da priča uoči subotnje utakmice za Bayern bude i gora, treba podsjetiti da nije došao do pobjede u Hamburgu u posljednje četiri prvenstvene utakmice, a pritom tri puta nije ni postigao pogodak. sve je covjek rekao kako treba

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Tako je Ribery zato sam te oduvijek gotivio sto si jedan od rijetkih koji smije da kaze sve sto misli, bez dlake na jeziku.A ne kao neki sve im je krasno i lijepo i onda nakon neuspijeha se kriju ko misevi u rupama.
Od uvijek sam govorio da Bayern ima uzasno slabu klupu pored odbrane i to je jedan od vecih problema u ekipi, kada dodze do povreda ili umora igraca onda si vidi nasa prava snaga ekipe a to je cisti prosjek, bez par kljucnih igraca kao sto su Ribery,Robben,Svajni,Gomez, skroz smo druga ekipa, to se i sada pokazalo tacnim nakon sjajne polusezone i onda je usljedila povreda Svajnija i vidili smo sasvim drugaciji Bayern, adekvatnih zamjena nemamo...
Sto se tice sutrasnje utakmnice sve osim nova tri boda je ravno samoubistvu HSV je ove sezone nikakva ekipa, ali opet ocekujem primljen gol naravno uz pobjedu...
Od uvijek sam govorio da Bayern ima uzasno slabu klupu pored odbrane i to je jedan od vecih problema u ekipi, kada dodze do povreda ili umora igraca onda si vidi nasa prava snaga ekipe a to je cisti prosjek, bez par kljucnih igraca kao sto su Ribery,Robben,Svajni,Gomez, skroz smo druga ekipa, to se i sada pokazalo tacnim nakon sjajne polusezone i onda je usljedila povreda Svajnija i vidili smo sasvim drugaciji Bayern, adekvatnih zamjena nemamo...
Sto se tice sutrasnje utakmnice sve osim nova tri boda je ravno samoubistvu HSV je ove sezone nikakva ekipa, ali opet ocekujem primljen gol naravno uz pobjedu...
Gdje si čuo da je gotova stvar? Jer koliko vidim još uvijek nije gotova stvar i spominje se da je Bayern zainteresovan da produži posudbu.....A koliko znam definitivno je da kod nas ostaje do ljeta....Bundesliga je napisao/la: @Effe vec je objavljeno da se Usami vratio u Gambu jer mu je istekla ta sestomjesecna posudba, ocito da uprava Bayerna nije bila impresionirana ovim momkom, ali oni mu jednostavno nisu dali ni valjanu priliku da dokaze da li bi mogao da nastupa u Bayi i u buducnosti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Citao sam na ovdasnjim portalima , sad ne znam da li je to potpuno tacno ( Citao sam na nogometni-magazin.com , a i na jos par Bayernovih stranica) . Ne znam meni djeluje kao da je to vec gotova stvar.effe_sa je napisao/la:Gdje si čuo da je gotova stvar? Jer koliko vidim još uvijek nije gotova stvar i spominje se da je Bayern zainteresovan da produži posudbu.....A koliko znam definitivno je da kod nas ostaje do ljeta....
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bundesliga je napisao/la:
Citao sam na ovdasnjim portalima , sad ne znam da li je to potpuno tacno ( Citao sam na nogometni-magazin.com , a i na jos par Bayernovih stranica) . Ne znam meni djeluje kao da je to vec gotova stvar.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kupite ga , zatim ga posudite Leverkuzenu Werderu ili Schalke-ueffe_sa je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:
Citao sam na ovdasnjim portalima , sad ne znam da li je to potpuno tacno ( Citao sam na nogometni-magazin.com , a i na jos par Bayernovih stranica) . Ne znam meni djeluje kao da je to vec gotova stvar.![]()
Nemoj uvijek vjerovat tim portalima. Mislim tim balkanskim. Mogu ti sigurno reći da još nije ništa gotovo. U njemačkim medijima bi bilo objavljeno da odlazi. A spox.com je objavio da Usami ostaje sigurno do ljeta i da u Bayernu razmišljaju šta dalje da urade....

Dok ima budala iskoristite to !

Sve su to samo nagadjanja,bit ce on spreman!!! Meni je najvise krivo sto Gotze ne igra,jer kad vam uzmemo titulu pocet cete se na to izvlacit nije igro... bla bla bla,igrajte u punom sastavu,ni to vam ne moze pomoci!!!HzBvB je napisao/la:Ribery ozlijedio leđa – upitan za HSVproFCB je napisao/la:a zasto to Franck ne bi igrao??? Je li vidite vi koji ste vi jadnici,jedina vasa nada da BvB odbrani titulu je zasnovana na tome da se Robbery mora povrijediti,i da u tih para kola vi mozete stvoriti razliku.hahahahaha
Zbog ozlijede leđa Franck Ribery je propustio trening Bayerna u srijedu, a trener Jupp Heynckes još nije siguran da li će Francuz zaigrati u subotu u Hamburgu...
Zabrinjavajuća informacija za trenera Bavaraca Juppa Heynckesa stigla je od liječničke službe minhenskog kluba. Zbog bolova u leđima Ribery je propustio trening u srijedu, a iako se nadaju pozitivnom razvoju situacije još je upitno da li će francuski reprezentativac biti spreman za subotnji ogled s HSV-om.
Momčad za koju igra i hrvatski reprezentativac Mladen Petrić u vrlo dobrom raspoloženju dočekuje lidera prvenstva, Bayern. S novim trenerom, nekadašnjim igračem upravo Bayerna, Thorstenom Finkom, doživjeli su samo jedan poraz u zadnjih 11 bundesligaških susreta, a upravo izgubljenu utakmicu na startu drugog dijela sezone od Borussie Dortmund odmah su u sljedećem - prošlom kolu, nadoknadili slavljem u Berlinu protiv Herthe.
Izostanak Riberyja bio bi velik udarac za Bayern jer je Francuz ove sezone u odličnoj formi. Upisao je devet pogodaka i šest asistencija u 18 utakmica...
Sta si se nalozio , ja sam dosao do ove info....te sam htio to da provjerim !
Isto kao sto vama nije drago sto Gotze ne igra
Stern des Südens
jbg brate sta ces kad smo sila od kluba,to vi jos uvijek ne mozete pa da 5puta zaredom osvojite bulli...HzBvB je napisao/la: Kupite ga , zatim ga posudite Leverkuzenu Werderu ili Schalke-u![]()
Tako tim glupim timovima koji ce napravit vama igraca za nista ,nesto tipa Kros !!!
![]()

Stern des Südens
Nemojte vjerovat portalima ,to su gluposti,Usami je na posudbi do kraja sezone i onda imamo pravo otkupa ugovora, ako ne vraca se u Japan i tocka!!!!!!!!
Hajde ti meni sad nabroj te igrače koje je Bayern posuđivao Schalkeu??? Kao i uvijek, pišeš glupostiHzBvB je napisao/la:Kupite ga , zatim ga posudite Leverkuzenu Werderu ili Schalke-ueffe_sa je napisao/la:Bundesliga je napisao/la:
Citao sam na ovdasnjim portalima , sad ne znam da li je to potpuno tacno ( Citao sam na nogometni-magazin.com , a i na jos par Bayernovih stranica) . Ne znam meni djeluje kao da je to vec gotova stvar.![]()
Nemoj uvijek vjerovat tim portalima. Mislim tim balkanskim. Mogu ti sigurno reći da još nije ništa gotovo. U njemačkim medijima bi bilo objavljeno da odlazi. A spox.com je objavio da Usami ostaje sigurno do ljeta i da u Bayernu razmišljaju šta dalje da urade....
![]()
Tako tim glupim timovima koji ce napravit vama igraca za nista ,nesto tipa Kros !!!
![]()

- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci sutra pobjeda pod muss. Bas me zanima kako ce s eponasati kada su pod pritiskom, odnosno kada nisu na prvoj poziciji.
Tvrdo ce biti, to je jedino sto je sigurno.
http://www.goal.com/en-gb/news/3275/bun ... an-shaqiri" onclick="window.open(this.href);return false;
Tvrdo ce biti, to je jedino sto je sigurno.
http://www.goal.com/en-gb/news/3275/bun ... an-shaqiri" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
@ Effe
Ako je tako kao sto kazes za Usamia , onda mi je neizmjerno drago , jer smatram da u decku ima potencijala i dosta prostora za napredak.
Sto se tice Shaqiria misljenja sam da je to vec gotova stvar , te da ce taj decko na ljeto biti novi Bayin igrac.
O njegovim kvalitetama smo se imali prilike uvjeriti , tako da bit ce to jedan dosta dobar transfer.Danas Bayo igra protiv Hsv-a koji i nije bas bog zna dobar ove sezone , ali ipak ne treba zaboraviti cinjenicu da Bayern jako tesko dolazi do bodova na njihovom stadionu, tako da ocekujem dosta tesku utakmicu , ali se na kraju ipak nadam pobjedi Bayerna.
Ako je tako kao sto kazes za Usamia , onda mi je neizmjerno drago , jer smatram da u decku ima potencijala i dosta prostora za napredak.
Sto se tice Shaqiria misljenja sam da je to vec gotova stvar , te da ce taj decko na ljeto biti novi Bayin igrac.
O njegovim kvalitetama smo se imali prilike uvjeriti , tako da bit ce to jedan dosta dobar transfer.Danas Bayo igra protiv Hsv-a koji i nije bas bog zna dobar ove sezone , ali ipak ne treba zaboraviti cinjenicu da Bayern jako tesko dolazi do bodova na njihovom stadionu, tako da ocekujem dosta tesku utakmicu , ali se na kraju ipak nadam pobjedi Bayerna.
Bundesliga je napisao/la:@ Effe

-
- Kontakt:
Nije posjeti nego podsjeti , Reus je izabrao svoj put u Dortmundu sretno mu , i koliko ti imas godina 5 ?HzBvB je napisao/la: Na nesto me posjeti ova recenica !
Bitno je da smo se razumjeliBundesliga je napisao/la:Nije posjeti nego podsjeti , Reus je izabrao svoj put u Dortmundu sretno mu , i koliko ti imas godina 5 ?HzBvB je napisao/la: Na nesto me posjeti ova recenica !

Slijedeci put 2 puta cu provjeravam sta sam odtipkao ....ali mozda necu da imas i ti nesto za reci !
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koji nesposobni,skrti majmuni rade u klubu,sa ovakom igrom ni Ribery nam ne moze pomoci,ako ovako nastavimo vjerovatno ce i lp doci u pitanje,ali bar imamo odlican kadar

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Nista me vise ne iznenadzuje od ove ekipe, pa cak i ako izgubimo ovu utakmnicu, sinoc sam napisao da cemo vjerovatno primiti gol sto se pokazalo istinitim ali ovakvu nemoc ekipe nisam nikako ocekivao i to protiv ekipe koja se bori za opstanak i kojoj Dortmund uvali peticu bez ikakvih problema, u drugom poluvremenu ako se nesto ne promjeni bice skroz lose za ekipu, pa sta je sad kakvi ste vi navijaci nigdje vas nema dok gubimo dok pobjedzujemo slabasne ekipe onda smo najaci na svijetu a i Badstruber je onda najaci stoper na svijetu 

Da j.ebe mater čist nam gol poništi
, pa u onoj situaciji nije bilo ni truni sumnje u nešto nepravilno.
Kakav refleks onog Čeha pri šutu Robbena.
Sada u potpuni juriš, nije Hamburg nešto čvrst, ovo se mora dobiti, razlika u kvaliteti je očigledna.

Kakav refleks onog Čeha pri šutu Robbena.

Sada u potpuni juriš, nije Hamburg nešto čvrst, ovo se mora dobiti, razlika u kvaliteti je očigledna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.