Mescini 3-5-2
Jedini vrijedan pomena je Musija.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onda ti oci moje imas ili kratak staz na kosevu ili kratko pamcenje. Ovakvih utakmica imas zadnjih godinu ipo dana barem 10. I pod Simonom i pod Zekicem a pogotovo kad je Husref ocekuj 70 posto ovakvih utakmica.
Vas dvojica ocigledno trazite ban...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:42Majmune nauči se razgovarati **** ti Mirvić ženu u guzove raspale.Pitaristok je napisao/la: ↑20 sep 2025, 13:19Nema potrebe Vama objašnjavati šta znači imati para. Debili poput vas ne bi ni to mogli skontati. Nezahvalna derišta, je.bo vam pas mater oboji ci, poslije mirvićaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 sep 2025, 09:03
Još da ga neko hoće pitati šta je to konkretno uradio sa svojim parama i šta nam ostavlja u amanet iza sebe![]()
Kad vam investitor ode neće bit ni pobjeda, niti titula, niti evrope, niti transfera, niti akademije, niti gledalaca, nema, prazna kanta, debili
Maroon1946 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:06Rapsodija na Koševu!
Kakva igra najvećeg bh. kluba!!
Šteta što rezultat nije bio veći realno bi bilo 3-0. Malo zategnuti odbranu i to je to.
Cimirot i Ristovski 10/10, a Mušija pokazao da može biti #1.
Slijede nam dvije itekako teške utakmice, pokazati zube je najbitnije.
To su te sitnice koje mjenjaju tok tekme. Podvale koje je nemoguce pobjediti. Mi smo najjaca ekipa u ligi. Ali nedaju, vjerujte mi. Uefi je to nemoguce dokazet jer boli k. Oni svoje izvjestaje salju preko Arene koju i posjeduju, plus kupili su clanove KS za jeftine pare. Pristup nam je oduzet u potpunosti. Do sledecih izbora, cao..Pitar6785 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:48Neznam jel iko gleda Borac radnik
Sudija daje zuti karton za simuliranje igracu radnika i onda ceka var sobu 2 minute ljudi nemogu da razluce jel penal, naravno sudija ostaje pri odluci da nije penal (penal cist ko sunce nagazioga i udario. Kod rezultatat 2-0. Kad he birac zabio za 4-0 svira dva penala
Takodje kod 2gog gola pusta prednost (ispravno) a nama bi prekino napad sviro bi faul, i ovo su razlozi zasto igraci borca zrinjskog imaju mirnocu stalozenost i dicsion making bolji nego mi
Ne gledas utakmice koje nisu 4231 i kad nisu svi na svom mjestu ?
Pa banuj.Svakom ću prikladno odgovoriti,a ti se pravi lud poput sudija iz Premije lige.Identičan ti je kriterij.Vanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:01Vas dvojica ocigledno trazite ban...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:42Majmune nauči se razgovarati **** ti Mirvić ženu u guzove raspale.Pitaristok je napisao/la: ↑20 sep 2025, 13:19
Nema potrebe Vama objašnjavati šta znači imati para. Debili poput vas ne bi ni to mogli skontati. Nezahvalna derišta, je.bo vam pas mater oboji ci, poslije mirvića
Kad vam investitor ode neće bit ni pobjeda, niti titula, niti evrope, niti transfera, niti akademije, niti gledalaca, nema, prazna kanta, debili
@Pitaristok, zaista mi nije jasno zasto nekog vrijedjas bez ikakve potrebe ?
Nemoj bezveze gledati i muciti se, Borac mora ove godine uzeti titulu, a trebao je i prošle, to je gotova priča.pozzPitar6785 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:48Neznam jel iko gleda Borac radnik
Sudija daje zuti karton za simuliranje igracu radnika i onda ceka var sobu 2 minute ljudi nemogu da razluce jel penal, naravno sudija ostaje pri odluci da nije penal (penal cist ko sunce nagazioga i udario. Kod rezultatat 2-0. Kad he birac zabio za 4-0 svira dva penala
Takodje kod 2gog gola pusta prednost (ispravno) a nama bi prekino napad sviro bi faul, i ovo su razlozi zasto igraci borca zrinjskog imaju mirnocu stalozenost i dicsion making bolji nego mi
Moj kriterij je kao u Peljte.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:19Pa banuj.Svakom ću prikladno odgovoriti,a ti se pravi lud poput sudija iz Premije lige.Identičan ti je kriterij.Vanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:01Vas dvojica ocigledno trazite ban...SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:42
Majmune nauči se razgovarati **** ti Mirvić ženu u guzove raspale.
@Pitaristok, zaista mi nije jasno zasto nekog vrijedjas bez ikakve potrebe ?
Trenutno korisnika/ca: MokraKifla, NazorUso, Tatamata1946, USB i 64 gosta.