Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Gdje je onaj esad kirlić ovdje što je postavljo vremensku prognozu? Daj reci nam kakva je ovo kiša svaki jbn dan?
Napreduje Bg na vodi...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Gotivno izgledamarconato je napisao/la:Napreduje Bg na vodi...

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Takvu će Memić Ilidžu napraviti.
Zena samo postuje islamska pravila. Oko cega se sve danas skandal pravi. Klasicna islamofobija.Derdiyok je napisao/la:https://www.klix.ba/magazin/kuvajtska-i ... ook+status
Jos bolje ce biti kod Sene M.sljivo je napisao/la:Takvu će Memić Ilidžu napraviti.
Btw, kad smo mi u tropski klimatski pojas presli?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Daleko je ona od islama.
Najlakse je naci tako idiote koji se predstvljaju muslimanima i nazvati vjeru islam losom.
Ovaj sto pita za prognozu nek lista unazad koju stranicu pisao je Uno
Uglavnom nema na mapi ljeta ovog ljeta.
Najlakse je naci tako idiote koji se predstvljaju muslimanima i nazvati vjeru islam losom.
Ovaj sto pita za prognozu nek lista unazad koju stranicu pisao je Uno

Uglavnom nema na mapi ljeta ovog ljeta.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako?Ramiy je napisao/la:Daleko je ona od islama.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
To što je neko u Kuvajtu i pokriven ne znači da je musliman. Prije će biti da je tradicionalista nego musliman.
- ASD
- Kontakt:
Prije ce biti da mora zbog nakaradnog zakona, a ne da je tradicionalista.sljivo je napisao/la:To što je neko u Kuvajtu i pokriven ne znači da je musliman. Prije će biti da je tradicionalista nego musliman.
Demi Lovato se predozirala
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
U Londonu 33 stepeni, u Sarajevu 21.
Pariz 36, Rabat i Kasablanka 23 i 24, Kinshasa 29.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mora se ovo bez spoilera

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ima li Mostaraca? Sta preporucujete osim casual stvari i mjesta? Neki fin restoran, shisa bar, slasticarna, nightlife?

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zna li neko koliko kosta povratna karta iz sarajeva za srebrenik il tuzlu
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
30 obična, 20 studentska za Tuzlu. Pogledaj transturistovu stranicu, imaš sigurno informacije i za Srebrenik.KEC je napisao/la:Zna li neko koliko kosta povratna karta iz sarajeva za srebrenik il tuzlu
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Al mi idu na žive ovi avioni što za Tuzlu idu, pogotovo u ovo vrijeme.
Neki hajvan onu liniju za ove letove iz pravca Zagreba i sličnog, nacrtao skoro pa preko kuće liniju. Imam osjećaj da svaki dan sve niže i niže idu dok se spuštaju.
Auta ovdje ovom lokalnom cestom kada prođu slabo čujem.
Ne znam kako ljudi kraj aerodroma žive ili ovi što im je kuća tik uz magistralu.
Neki hajvan onu liniju za ove letove iz pravca Zagreba i sličnog, nacrtao skoro pa preko kuće liniju. Imam osjećaj da svaki dan sve niže i niže idu dok se spuštaju.
Auta ovdje ovom lokalnom cestom kada prođu slabo čujem.
Ne znam kako ljudi kraj aerodroma žive ili ovi što im je kuća tik uz magistralu.
Maloprije sam igrao lopte sa Kuvajćanima, tehniku imaju ko igrači Apollona.Rigoletto je napisao/la:Medena ova kuvajćanka
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.