Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ovo je onaj osmijeh 'znaci slatkice za 10 dana ti je 18ti rodjendan'...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta su to u Tuzli svi pedofili?harden je napisao/la:Ovo je onaj osmijeh 'znaci slatkice za 10 dana ti je 18ti rodjendan'...
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Jbg, odrastao uz dva starija brata, mrtvi metalciAerials je napisao/la:Tako sam i mislila. Kako si uspio onda zapeti tako u vremenu?Osim13 je napisao/la: Više od dvajs manje od trijes

Helćo jel radnica il mušterija?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Radnica. Začudio sam se. Obično u Bingu rade starije žene i žneru ljankase.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I mislio sam. Haj Bingo manje više, al po tržnim centrimaPenaltiky je napisao/la:Radnica. Začudio sam se. Obično u Bingu rade starije žene i žneru ljankase.

Kad god pročitam njegovo ime, odmah mi u glavi ona slika sunca iz teletabisa i njegova glava u njemu.Osim13 je napisao/la: Huleta.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Vidis po Aerials kakve su to osobe. Teska pedofilija.Kanye je napisao/la:Sta su to u Tuzli svi pedofili?harden je napisao/la:Ovo je onaj osmijeh 'znaci slatkice za 10 dana ti je 18ti rodjendan'...
@Osime koliko puta dnevno ga tuces? Zvucis mi kao da si tek usao u pubertet.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja ba, ima tome godina al dobra fora bila 11 out of 10Aerials je napisao/la:Kad god pročitam njegovo ime, odmah mi u glavi ona slika sunca iz teletabisa i njegova glava u njemu.Osim13 je napisao/la: Huleta.
@harden, 1 ili 2x, zavisi. Quality over quantity

Pf da su barem svi k'o ja.harden je napisao/la: Vidis po Aerials kakve su to osobe. Teska pedofilija.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Moram vizitki napravitOsim13 je napisao/la:I mislio sam. Haj Bingo manje više, al po tržnim centrimaPenaltiky je napisao/la:Radnica. Začudio sam se. Obično u Bingu rade starije žene i žneru ljankase.![]()
![]()
svaki dan odvojim sat vremena da prošetam uz duž i poprijeko BBI-a, u par navrata isprobavao nekakve tene baš brutalno fine bile radnoce, najskuplje naravno.

-
- Kontakt:
ATOMSKO POLJE KRAJ BANOVICA
Pošto navija za Liverpool ja mislim da bi htio EPL, al koju god mu daš biće sretan.Penaltiky je napisao/la:Koju ćeš ti titulu da i tebi napravimOsim13 je napisao/la:
Kod mene dolaze na razgovor, ne znam kako se to stručno kažePenaltiky je napisao/la:Koju ćeš ti titulu da i tebi napravimOsim13 je napisao/la:

Hardene ne yebi

- Donnie Darko
- Kontakt:
danas incest prolaziPenaltiky je napisao/la:Moram vizitki napravitOsim13 je napisao/la:I mislio sam. Haj Bingo manje više, al po tržnim centrimaPenaltiky je napisao/la:Radnica. Začudio sam se. Obično u Bingu rade starije žene i žneru ljankase.![]()
![]()
svaki dan odvojim sat vremena da prošetam uz duž i poprijeko BBI-a, u par navrata isprobavao nekakve tene baš brutalno fine bile radnoce, najskuplje naravno.
yebomater.ba
kud ces bolje
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Osim13 je napisao/la:Kod mene dolaze na razgovor, ne znam kako se to stručno kažePenaltiky je napisao/la:Koju ćeš ti titulu da i tebi napravimOsim13 je napisao/la:a može i vodoinstalater.
Hardene ne yebi

Momci, Ferdo je ponosan na vas. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.